BABY, BABY, BABY, OOH: Brünett iludus ajas Justin Bieberi vere vemmeldama.Foto: instagram.com/justinbieber (Vida Press)
Inimesed
9. detsember 2015, 10:14

BIEBER OTSIB NAIST: "Issand, kes see on?" (16)

Justin Bieberi palus fännidel aidata leida salapärast Instagrami kaunitari, kes tema vere vemmeldama on pannud. 

Kanada poptäht postitas esmaspäeval Twitterisse salapärase brüneti neiu pildi, mis oli Instagramis tema tähelepanu köitunud. "Issand, kes see on?" ahhetas 21aastane Justin meelaste huultega kaunitari peale, kes Daily Maili hinnangul näeb välja nagu Vene tippmodelli Irina Shayki teisik.

 

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Paari tunniga kogus foto üle 700 000 like'i. Peagi teatasid fännid Justinile abivalmilt, et see on Cindy Kimberly, tüdruk, kel on kombeks oma Instagrami lehel selfisid avaldada. Piigal paistab olevat kaks Instagrami kontot, üks neist kinnine ja nime "wolfiecindyreal" all. Sellel on üle 250 000 fänni. 

Daily Maili andmeil pole kahtlust, et tegu on Bieberi ande austajannaga. Alles mõni päev tagasi postitas neiu video, kus ta kuulab Justini hiti "No Sense" avatakte. 

Ehk on Justini imetlev postitus reaktsioon tema endise sõbratari Selena Gomezi viimase aja tegemistele? Kõmuajakirjanduses sahistati, et lauljatari nähti ühel hiljutisel sünnipäevapeol suudlemas One Directioni laulja Niall Horanniga.

Alles see oli, kui Justin avaldas Instagramis enda ja Selena vana ühisfoto, mis tema fännid vaimustusest pööraseks ajas.

 

Crazy throwback

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on