Video: Mari Luud
Saund
8. detsember 2015, 12:08

ÕHTULEHE VIDEO | Kristjan Hirmo: eelarvamuste kohaselt kaasnevad elektroonilise tantsumuusikaga narkootikumid, vägivald ja räpane seks, kuid nii see pole! (19)

DJ Kristjan Hirmo ütleb, et tagasiside möödunud suvel Pärnus toimunud Weekend Festival Balticule, kus ta ka ise üles astus, on olnud positiivne ja talle on öeldud, et tegemist oli ühe paganama laheda ettevõtmisega.

Siiski tõi ta välja ka fakti, et osad inimesed suhtuvad elektroonilisse tantsumuusikasse eelarvamustega. "Selle muusikastiili suhtes on ikka inimestel olnud kogu aeg selline väike eelarvamus, et see on mingi põrandaalune värk ja et see on midagi kahtlast, illegaalset, millega kaasnevad narkootikumid, vägivald ja dirty sex (inglis k. räpane seks - toim.) ," selgitas Hirmo muiates, kuid märkis, et tegelikult asi nii ei ole. 

Vaata rohkem Õhtulehe videost!

Esmaspäeva õhtul esilinastus Tallinnas Coca Cola Plaza kinos Weekend Festivali järelfilm, kus paljastati, et 2016. aasta suvel toimub suurejooneline tantsumuusikafestival ühe nädalavahetuse jooksul kokku kolmes Põhja-Euroopa linnas: Stockholmis, Helsingis ja Pärnus.

Erinevalt harjumuspärasest kinoseansist seisis eile õhtul keset vastavatud Scape kinosaali diskoripult, kus kodumaised artistid Bombossa Brothers, Cartoon ja Kert Klaus enne järelfilmi linastumist mõnusat beat'i lasid. Õhtut juhtis Kristjan Hirmo.