Saund

ÕHTULEHE VIDEO | Kristjan Hirmo: eelarvamuste kohaselt kaasnevad elektroonilise tantsumuusikaga narkootikumid, vägivald ja räpane seks, kuid nii see pole! (19)

LISA KOMMENTAAR

kuulatavuse poolt9. detsember 2015, 03:02
Sky Plus võiks selle Hirmo autorisaate lükata nädalavahetuse õhtuselt tippajalt hilisemaks või hoopis mõnele tööpäevale. See pole normaalne, et sellisel ajal lastakse 'põntsutamist' kõrva. Alternatiivkraami koht ei ole peatänaval!
Ahti8. detsember 2015, 21:30
Tere Hirmo hirmus, kuid nii see kõlaks paremini räpane seks , vägivald, narkootikum, elkter ning peale seda tantsupidu ! Aga noored teile ikka kommi ja rohket tossu peol ja auto unistus ikka BMW X 5
nujh8. detsember 2015, 20:01
tõde on see et avnem põlvkond ei eta vist ajsast midagi aga niipalju kui mina inimesi tean ja näinud olen siis tänapäeva noortele on narkootikumid sama normaalne kui magamine iga pidu peab tegema muidu on igav ja narkootikume ülilihtne kätte saada saama lihtne kui leiva ostmine poest ja see weekend mis oli ma ei tea ühtegi tuttavat kes poleks seal mingisugust narkootilist ainet kasutandu ausalt nagu ja nii see on eriti uue põlvkonna pealekasvamsiel
kuule???8. detsember 2015, 19:44
Kus kohast see inimene sellise luulu on võtnud, ise kujutab ette mingi imeseose muusika ja pahede vahel ja siis tuleb sellest lehte kirjutama, hullumaja.
Jah8. detsember 2015, 19:14
PRODIGY võiks küll tulla!
Miks ka mitte8. detsember 2015, 19:14
PRODIGY ??? TEHKE ÄRA !!!! :)
mees8. detsember 2015, 17:43
elektrooniliselt tantsinud... mis lause see veel on?? irw
tarts8. detsember 2015, 16:16
mees8. detsember 2015, 16:13
See Hirmo on ikka nii mõtetu jutuga mees. Jutt on sama kole nagu ta isegi
asjast ei räägita8. detsember 2015, 14:49
Kuna kriminaalne maailm on träna oma hümniks valinud, ronivad sellistele pidudele igasugused ahvid. Ja nii siis juhtub, et varastatakse, pekstakse, röövitakse, antakse nuga ka.... juuakse, süüakse "juppe", "amfi", ja muid koledaid asju... Kui Club Tallinn siin Tartus tegutses, siis üks tuttav käis seal ja selle aja sees rünnati teda 14 korda. Ikka selleks, et asjad ära võtta. Lihtsalt vargusi oli rohkem, aga tema mäletab just peksasaamisi. Enamasti klubi peldikus, aga korra näiteks otse diskoripuldi ees ja paar korda ukse juures.
kotkas8. detsember 2015, 15:09
Sina kallis kitsarinnalise maailmavaatega kodanik-üx tuttav käis-tea ,et ajad on muutunud.Mine ise ja veendu ,et korralikel pidudel ei ole mingisuguseid kaklemisi ega y'tualetis põximisi. Kui otsid ,saad ju igal pool ja asja eest.Asi on korra tagamises ja viimased 10 aastat investeerivad korraldajad turvameetmetesse päris suuri summasid.Kui ei meeldi ,istu koos oma sõbraga,kes-korra käis- ja hoia käest kinni ,kodus ,turvaliselt koos keskerakondlasest oisiga.
vbn8. detsember 2015, 14:17
Misasi on räpane seks?? Tohib ma pakun valikuid? Hirmo võiks öelda, kas panin täppi. Seks kus mõlemad pole enne vahekorda pesus käinud. Seks kus üks kakab teisele kõhu peale. Seks mis leiab aset räpastes kohrades nagu jäätmekeskus, kalatööstus, konnatiik.
asd8. detsember 2015, 15:40
Pigem prive peldikus sniffida antsu vetsupaberi hoidja pealt ja pärast sealsamas trukkida.
Just,8. detsember 2015, 13:40
... vägivalda eriti ei ole tegelikult.
8. detsember 2015, 14:58
teatud lainepikkusel muusika on destruktiivne ja lõhkuv, loomulikult segaduses rünnatud inimene on agressiivne, kas see väljendub väljapoole või sissepoole suunatud vägivallas sõltub juba kuulajast, aga mõlemad on ohtlikud. Uurige, kuidas käib muusikaga inimeste lõhkumine, kui kivimüüridki pasunate peale laiali kukkusid, miks siis mitte inimesed? Depressiivsed tekstid üksi ei ole probleem vaid ebaloomulikud helisagedused, pole vahet, mis lugu mängiga, probleem on häälestamise standardis ja see on, pikka aega tagasi, sihilikult moonutatud standard.
Mitte muretseda8. detsember 2015, 13:21
Selles stressirohkes maailmas ei suudagi varsti inimesed ilma ravimideta,alkoholita ja narkota hakkama saada!
8. detsember 2015, 15:03
Saab küll, kui ise asja mõistusega võtad ja igasugust saasta vastu ei võta. Ise annad oma kõrvad endale stressi tekitamiseks destruktiivse muusika kaudu. Alternatiivmuusikas ja klassikalises muusikas on piisavalt normaalseid tegijaid, kellel ei ole eesmärki sind terroriseerida ja mille kuulamine ei tekita stressi, lihtsal peavoolumeedia ei tee neile nii massivset reklaami.
Marfa8. detsember 2015, 13:20
Kõik teavad, et matemaatika on kuradist ja elektroonika on tema sigitis. Selleks, et inimesi patuteele meelitada! Tantsimine on samuti hingevaenlasest saatanast. Elektrooniline tantsimine on seega patt ruudus. Kui ühe korra oled elektrooniliselt tantsinud, siis võib aidata ainult eluaegne palvetamine.
Tahtsid8. detsember 2015, 18:11
vaimukas olla ja ironiseerida, aga ütlesid välja tegeliku tõe, just nii see täpselt ongi.