KUUM NUMBER: Juss Haasma esitas finaalis AC/DC loo "Highway To Hell" ja niigi särtsakat etteastet saatsid laval ka leegipurskajad. Rahvas hüppas pea esimesest sekundist, kui Juss lavale astus, püsti ja rokkis temaga terve loo kaasa.Foto: Laura Oks
Tele
8. detsember 2015, 06:00

Lisatud TV3 video!

Juss Haasma: mõtlesin, et läheb nagu läheb, mina kavatsen kõike kaifida! (1)

"Ma olen väsinud, aga õnnelik. Võitu ma niimoodi oodata ei osanud. Päev suurhallis hommikust õhtuni oli väga pikk ja väsitav, aga tundsin proovides ja läbimängus, et saavutasin heas mõttes natuke üleolevat enesekindlust," räägib neljanda näosaate AC/DC ülivõimsa kehastamisega võitnud Juss Haasma

"Ma olen väsinud, aga õnnelik. Võitu ma niimoodi oodata ei osanud. Päev suurhallis hommikust õhtuni oli väga pikk ja väsitav, aga tundsin proovides ja läbimängus, et saavutasin heas mõttes natuke üleolevat enesekindlust," räägib neljanda näosaate AC/DC ülivõimsa kehastamisega võitnud Juss Haasma. 

Juss ütleb, et pühapäeval enne suurt finaali proovides saadud enesekindlus pani ta tundma, et läheb õhtune number kuidas läheb – tema kavatseb kõike kaifida. "Seda, et see niimoodi toredasti vastu võetakse, poleks ma osanud oodata."

Pea esimesest sekundist, kui Juss lavale astus, hüppas kogu suurhalli kogunenud rahvas, täismaja, püsti ja rokkis Jussiga kaasa, nagu homset ei tulekski.

Edasi lugemiseks: