Foto: Reuters / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. detsember 2015, 10:35

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Jäärale ja Sõnnile järgmiseks kuuks ajaks? (8)

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni jaanuari keskpaigani).

JÄÄR

Aasta viimasel kuul on põhjust rõõmustada, kuna rahaasjad võtavad suuna paremuse poole ning sujub ka kõik, mida ette võtad. Võib ette tulla juhuseid, kus teised paluvad sinult kas rahalist abi või nõuannet, kuidas hakkama saada. Kui oled helde, saad vastu seda, mida välja annad. Tegu ei pruugi alati olla rahaga, kuid kannab endaga suurt väärtust, mis mõjutab sind ka hiljem.

Mõistad nüüd selgemalt, kes oled ja kuhu minna soovid ning mis sinu ümber toimub. Sa ei pea teadma kõike, et saavutada seda, mida soovid. Õpi teistelt, jaga teadmisi teistega ja pea meeles, et alati on parem olla õiglane ja abivalmis kui ihne ja endassesulgunud.

Kuni jaanuari keskpaigani peavad Jäärad ilmselt lahendama ka mitmed seni unarusse jäänud sõprussuhted − peaksid mõtlema, kas oled käitunud nendega õiglaselt või mitte.

Tööelus leiad toetust kolleegilt, kes on sinust kõrgemal ametipositsioonil. Kuula, mis tal öelda on ja ära sea koheselt tema motiive kahtluse alla. Kui oled mõelnud, et peaksid alustama oma äriga, on nüüd selleks õige aeg.

Armastus: kui annad oma partnerile piisavalt vabadust ja oskad ka ise aja maha võtta, peaks kõik hästi laabuma. Tead seda ütlemist, et jagatud rõõm on topeltrõõm − vot just nüüd tõuseb see rohkem päevakorrale. Kui alles otsid armastust, võid kohata kedagi positiivset ja lahket, kedagi, kes on rohkemat, kui oled seni oodanud. Tõenäoliselt tutvustab teda sulle sinu sõber või tuttav.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas olen ise lahke ja oskan teistele tänulik olla? Kuidas suhtun heategevusse? Kas materiaalsed vajadused ületavad mittemateriaalsed vajadused?

SÕNN

Sel perioodil sõltub kõik valikutest ja sinu otsustest nende tegemisel. Laual on kaks suunda, kuhu minna, ent mille positiivseid ja negatiivseid külgi vaagides peaksid eelkõige saavutama tasakaalu. Oled õigel teel, kui teed otsuse sel korral siiski mõistuse, mitte südame järgi. Sind võivad küll jääda häirima pisiasjad, kuid neile ei tasuks tähelepanu pöörata, sest praegu pole mitme asjaga korraga tegelemine sinu just kõige tugevam külg. Keskendu kahele peamisele asjale ehk hoia tasakaalu!

Uueks aastaks peaksid olema otsustanud, kuidas edasi minna ning mööda millist teed astuma hakata. Mida selgem on kavatsus, seda lihtsamaks osutub tee.

Tööasjus on küsimus samuti valikutes: sinu laual on kaks pakkumist. Kuigi uus tundub parem ja ahvatlevam, mõtle enne sammu astumist järele, kas oled kõiki külgi arvesse võtnud. Kui otsid tööd, tee enne põhjalikku taustauurimist ja ära saada oma elulookirjeldust igale poole, kuhu arvad, et sobiksid. Hea töökoht ootab sind, aga mitte siis, kui suvaliselt lahmid.

Armastus: kui oled suhtes, ei pruugi teil teineteise jaoks piisavalt aega jaguda. Sea suhe oma elus ikka esikohale, sest muidu ei pruugi sul varsti enam kaaslast kõrval olla. Kui otsid armastust, ära kinnita endale, et oled suhteks valmis, kui sa seda ei ole. Sa ei pea olema ideaalne, aga sa pead leidma oma elus piisavalt aega, tahtmist ja energiat, et romantilist suhet alustada.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas olen valmis selleks, mida tulevik toob? Kuidas saan ära kasutada oma oskusi, et liikuda lähemale unistustele?