Video: Mari Luud
Videod
7. detsember 2015, 01:29

ÕHTULEHE VIDEO | Elina Borniks kehastunud Sepo: ma arvan, et talle meeldib see (13)

Kõige naljakama ettastega said tänases "Su nägu kõlab tuttavalt" finaalis maha kindlasti Sepo Seeman ja Mikk Mäe, kes kehastasid tänavu meid väga edukalt Eurovisioni lauluvõistlusel esindanud Elina Borniks ja Stig Rästaks. 

"Midagi geniaalset siin küll ei olnud," lükkas Sepo kiidusõnad kohe tagasi. "Nad on ju armsad ja nemad on kangelased - meil on ainult võimalik sellel laineharjal natuke edasi purjetada ja see asi natuke naljakas teha." Sepo usub ja loodab, et keegi nende paroodia peale halvasti ega kurjalt ei vaata. 

Kas Sepo kuidagi üritas ka, kasvõi natuke, Elina tämbrit tabada? "Muidugi ei püüdnud. Elina on niivõrd armas, naiselik, seksikas ja suure tulevikuga. Neid naisartiste on palju, kelle üle meil tuleb uhkust tunda ja Elina on üks nendest noortest uutest tulijatest," kiidab Seeman. "Tema teeb oma igapäevatööd edasi ja kui kedagi parodeeritakse, on see mingisugune märk tähelepanust. Ma arvan, et talle meeldib see." Muide, Sepo sõnul olla Stig Rästa juba Mikk Mäele ka sõnumi saatnud. "Ja see oli positiivne." Mehe sõnul teeb tegelikult kogu töö ära hoopis grimm. "Meie poeme sinna oma rasvaste kehadega sisse."

Sepo sai finaalis ka eriauhinna "teravaim mälu" ja pisukese irooniaga - mees kipub laulusõnu unustama ja laval täiesti suvalisi asju laulma. "Ah, ma arvan, et mul on kõige teravam mälu kogu sellest Saku Suurhallist," muigab ta kavalalt.

Sepo ja Miku esituse peale tõusis aga ühel hetkel Suurhalli publik püsti. "See oli võimas hetk. Kui rahvas ühel hetkel püsti tõusis, ma sain aru, et see oli minu palgapäev," ütleb Sepo ja tänab publikut positiivse poolehoiu eest. "Sellises vanuses saada sellist piitsutust tunda ja selle ralliga kaasa minna - see on ülim nauding."

Kuula videost, mida Sepo Õhtulehele veel rääkis!