Video: Geidi Raud
Inimesed
29. november 2015, 19:59

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Maailmakuulus meister-mentalist jagas Tallinnas fännidele autogramme ja tegi ahhetama paneva triki! (4)

Pühapäeva õhtul jagas telekineetiliste võimetega selgeltnägija Lior Suchard Solarise keskuse Apollo raamatupoes oma fännidele autogramme.

Suchard, kes täna ka Nordea konterdimajas šõud tehes oma üleloomulikke võimeid demonstreerib, ei pidanud paljuks ka raamatupoodi kogunenud fännidele trikki teha. Nii võttis ta publiku sees istunud noormehelt prillid ja pani need nähtavasti mõtte jõul põrandal liikuma. 

Lior Suchard on oma elust ja üleloomulikest võimetest kirjutanud ka raamatu "Mentalist: kuidas rakendada oma vaimseid võimeid soovitu saavutamiseks", mille kaante vahele kümned inimesed olid täna raamatupoodi autogrammi küsima tulnud. 

Iisraelist pärit maailmakuulus teadmamees oli kogu raamatupoes viibitud aja ümbritsetud turvameestest.

"Mõelge alati positiivselt, sest te iial ei või teada, kes loeb teie mõtteid!" on Lior Suchardi kreedo.

"Suchardi jaoks ei ole probleem painutada pilguga kõveraks metallmünt, peatada kell või arvata ära taskus olev rahatäht. Ta ennustab iga täringuveeretuse tulemuse, mille tõttu on tal keelatud maailmas kasiinosid külastada," seisab mentalisti šõu kirjelduses.

Lior Suchard on pärit Iisraelist. Ta oli kuueaastane, kui esmakordselt avastas oma võimed ja on sellest ajast alates end pidevalt edasi arendanud.

Suchardi teab terve maailm ja on esinenud üle maailma erinevais paigus. Suchard on olnud nii Larry Kingi kui Bill Clintoni külaline ja korduvalt vapustanud oma võimetega näiteks Bill Gatesi. Mentalist on ka Warren Buffetti isiklik nõustaja.

Meister-mentalist on vapustanud oma üleloomulike võimetega ka Hollywoodi tähti nagu Renée Zellweger, Leonardo DiCaprio ja Arnold Schwarzenegger.

Tuntud maag Uri Geller on nimetanud Suchardi oma mantlipärijaks.