Videod
27. november 2015, 21:22

ÕHTULEHE VIDEO | ERIVAJADUSTEGA NOORTE ANSAMBLI JAAN: tahaks bändiga kaugele tippu jõuda! (7)

Jaan on noormees, kes kuulub erivajadustega noorte punkbändi Bandemoonium. Selleks, et saada tõeliseks rockstaariks, tuleb tema sõnul kõvasti harjutada ja vaeva näha. Siis tulevad ka viljad tehtud töö eest!

„Tahaks kaugele tippu saada bändiga, et telekas oleme olnud mitu korda. Tahaks kuskile kaugele esinema minna," sõnas Jaan.  Bändi tegemine ei ole naljaasi – selleks, et olla tõeline rockstaar, on noormehe sõnul vaja tublisti harjutada ja vaeva näha. Kui laialdaselt on punkbändide osas levinud arusaam, et viisipidamine ja hea lauluhääl on teisejärguline, siis noormehe sõnul nende pundis nii ei ole.

Ansambli Pertti Kurikan Nimipäivät eduloost inspireerituna hakkas kevadel üheksa noort inimest oma unistust bänditegemisest ellu viima, et aasta lõpus saaks anda juba ka avaliku kontserdi. Eesti tuntud raskemuusikaansamblist Metsatöll on saanud kogu teekonna vältel noorte peamine mentor. Lisaks Metsatöllule on juhendajate hulgas Kaire Vilgats, Kõmmari (Kosmikud), Elephants from Neptune, Ženja Fokin.

Millised on noormehe suurimad iidolid ja kuidas bändi tegemine alguse sai, kuula ja vaata juba täpsemalt Õhtulehe videost!