Foto: Vidapress
Inimesed
23. november 2015, 15:31

Kate Winslet ei luba oma lastel pilte sotsiaalmeediasse postitada

Näitlejanna Kate Winsleti kodu on täielikult sotsiaalmeediavaba. "Vanematel on kadunud oma laste üle kontroll," lausus ta.

Näitlejanna ja kolme lapse ema Kate Winslet räägib, et tema perekonnas sotsiaalmeediat ei kasutata. Seda põhjusel, et kaitsta lapsi sotsiaalmeediaga kaasneva negatiivse mõju eest, vahendab Usmagazine.

Titanicu staar usub, et sotsiaalvõrgustikud kõigutavad noore inimese enesekindlust, mis võib omakorda viia tõsiste tagajärgedeni. "Kui noor tüdruk jagab oma selfiet, siis ta mõtleb, mida võõras inimene tema välimuse kohta arvab," sõnas ta.

"Sellel on suur mõju noore naise enesehinnangule, sest kõik mida nad siis teevad on selleks, et ennast teistele inimestele meeldivaks teha. Ja mis tuleb pärast seda? Söömishäired!" sõnas Winslet.

Naine sõnas, et näiteks Instagramis jagatud isiklikud kogemused ja mälestused ei ole enam päriselt isiklikud sel hetkel, mil neid on sotsiaalmeedias jagatud. See on ka põhjus, miks ta ei luba oma 15-aastasel tütrel pilte internetis jagada.

See on üks põhjus teiste hulgast, miks interneti kasutamine on näitlejanna perekonnas limiteeritud. Winsleti sõnul väärtustatakse nende peres tõelisi inimsuhteid ja kontakti lastega.

Winslet siiski leiab, et internetil on lastele siiski ka hariduslik ja arendav pool.