KÕIK KINOKUNSTI NIMEL: Liam Neesoni kõhnunud kogu šokeeris tema ande austajaid, kuid nüüd kinnitab ta, et kaalukaotuse tingis Martin Scorsese uus film.Foto: Vida Press
Inimesed
21. november 2015, 08:00

Liam Neesoni kaalukaotus: mitte kuri tõbi, vaid uus film!

Näitleja Liam Neeson ajas juulis fännid ärevusse oma kõhetu välimusega: põsed sisse vajunud, hallid juuksed sorgus. Ehkki pressiesindaja kinnitas, et "Michael Collinsi" tähe tervisega on kõik korras, jäi paljudel süda kripeldama. Nüüd aga teatas Liam, et kaalukaotuse põhjus oli režissöör Martin Scorsese käsk.

63aastane Liam rääkis Los Cabose filmifestivalil, et Scorsese andis nii talle kui ka filmi "Vaikus" teistele näitlejatele Adam Driverile ("Tüdrukud") ja Andrew Garfieldile ("Ämblikmees") korralduse kaalust alla võtta. Adam ja Andrew kehastavad XVII sajandi jesuiidi vaimulikke, kes lähevad Jaapanisse otsima oma mentorit (Liam), kes on sinna jumalasõna levitama läinud, kuid kadunud.

Neeson võttis enda sõnul alla ligi 10 kilo, kuid Driver veelgi enam. "Ma tean, et Adam läks äärmusesse. Ta on endine merejalaväelane ja kui talle käsk antakse, viib ta selle täide. Tema nägi välja otsekui Auschwitzist pärit," rääkis Neeson.

Ka Garfield võttis Us Magazine’i andmeil üle 15 kilo alla, kuid elas rolli nii sügavalt sisse, et see kahjustas tema suhteid sõbratar Emma Stone’iga. Nüüdseks ongi nad lahku läinud.