Liina RandpereFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
20. november 2015, 11:30

PALJU ÕNNE! Liina Randpere on beebiootel! (98)

"Tulin kapist välja," sõnas Raadio Uno saatejuht Liina Randpere (32) oma Facebooki lehel. Nimelt teatas ta tänases hommikuprogrammis "Totaalne ärkamine", et saab emaks. 

"Tähtaeg on märtsis, tuleb üks kala siia ilma juurde," kinnitab saatejuht Liina Randpere Õhtulehele, et uuel aastal saab ta esiklapse emaks.

Liina ütleb, et tegelikult ei olnud tal alguses sellist plaani lapseootusest teatamiseks. "Kuna ma olen juba natuke ümar ja teadsin, et varsti nagunii välja tuleb, siis Robiga mõtlesime, et anname oma kuulajatele ikka kõigepealt teada," ütleb ta.

Liina, kes lisaks raadiotööle peab ka treeneriametit, kinnitab, et tema kavatseb tööd teha viimase vindini. "Kui tähtaeg oleks imeilusal suvepäeval, et saad puhata ja elu nautida, siis läheks varem, aga praegu pole vabal päeval midagi teha, sest ilmad on meil, nagu on," räägib naine. "Mulle meeldib tööl käia ja kuna mul pole selline töö, et peaks kaste tassima, siis ma arvan, et on okei."

Lapsetuba Liina veel sisustama pole hakanud ja kapid uue ilmakodaniku tarbeks veel riideid täis pole. "Mina ei ole selline beebihull nii-öelda. Ma võtan rahulikult – küll jõuab," räägib Randpere, et toimetab pigem hetkel oma igapäevases rütmis edasi.