Suur PapaFoto: Erakogu
Saund
19. november 2015, 11:50

Suur Papa: "Ahvi tunne on." (4)

Suur Papa postitas eile Instagrami pikema mõtiskluse motivatsioonist, milles teatas, et kaotas aasta alguses inspiratsiooni luua. Räppar leiab, et teeb rohkem tööd kui enamus siinseid muusikuid, kuid siiski ei soovi ta kuulsust. 

"Tänane tuju...Ahvi tujuMa kaotasin aasta alguses inspiratsiooni ja motivatsiooni luua. Who can relate huh," Kirjutab Suur Papa. 

"Artisti elu. Üles, alla. Ahvi tunne on. Aga mul on sõbrad, vähemalt ma arvan nii. Ma annan live nagu need oleks mu viimased. Ma teen rohkem tööd, kui enamud muusikuid Eestis."

Seejärel tunnistab mee,s et ei taha kuulsust. "Aus olla, ma pole kunagi tahtnud. Ma olen selline vaikne, sõbrad teavad. Ma olen kolm Hip-Hopi aastat järjest võitnud 9 muusikaauhinda. Aitäh teile, aga ma ei taha neid enam. Kellele neid veel anda oleks? Võibolla oleks parem lõpetada ja ära vajuda - selline tunne valdas mind aasta algusest siiani. Mina ei tea miks."

"Vaikselt hakkab üle minema. Olen kohanud lahedaid teile tundmatuid persoone, kes mind uue muusikaga kostitavad."

Lõpetuseks teatab Suur Papa, et hea uudis on siiski see, et teeb uut albumit. "Album ilmub järgmine aasta. Ei andnud alla, veel. Mina ei tea, seda tahtsingi ainult öelda teile. Võlgnen seda teile. Tunnen nii."

 

Tänane tuju... Ahvi tuju. Ma kaotasin aasta alguses inspiratsiooni ja motivatsiooni luua. Who can relate huh. Artisti elu. Üles, alla. Ahvi tunne on. Aga mul on sõbrad, vähemalt ma arvan nii. Ma annan live nagu need oleks mu viimased. Ma teen rohkem tööd, kui enamud muusikuid Eestis. Nahhui. Ma ei taha kuulsust, aus olla, ma pole kunagi tahtnud. Ma olen selline vaikne, sõbrad teavad. Ma olen kolm Hip-Hopi aastat järjest võitnud 9 muusikaauhinda. Aitäh teile, aga ma ei taha neid enam. Kellele neid veel anda oleks? Võibolla oleks parem lõpetada ja ära vajuda - selline tunne valdas mind aasta algusest siiani. Mina ei tea miks. Vaikselt hakkab üle minema. Olen kohanud lahedaid teile tundmatuid persoone, kes mind uue muusikaga kostitavad. Tegime tiimi. Noh, sellise fiktsionaalse tiimi. Aga see töötab. Vähemalt nende osa. Mina hakkan ka. Siis kui xanax'i mõju kaduma hakkab ja antidepressandid otsa saavad. Upjohn 55. Hea uudis on see, et me teeme uut albumit. Produtsente on tiimis 6'ish. Engineer on Critical. Stuudio on tema kodus. Album ilmub järgmine aasta. Ei andnud alla, veel. Mina ei tea, seda tahtsingi ainult öelda teile. Võlgnen seda teile. Tunnen nii. Okei, tsau. #suurpapa http://youtu.be/YgSPaXgAdzE

A photo posted by Suur Papa (@instapapamadafaka) on