Video: Mari Luud
Saund
17. november 2015, 18:04

ÕHTULEHE VIDEO JA GALERII | Tanel Padar: need seiklemishetked võiks vabalt kuskil taustaks käia (11)

Suvel tiirutas Tanel Padar ja The Sun mööda Eestimaad, et külastada eripaigus elavaid sõpru. Nalja sai palju ja seiklusi jagus rohkem, kui teleekraanile mahtus.

Kuigi idee saateks tuli bändisiseselt, sai bänd omakorda idee Foo Fightersilt, kelle idee Ameerika erinevate linnade legendaarseid stuudioid salvestamiseks külastada tundus äge. "Meil Eestis selliseid legendaarseid stuudioid ei ole, mõtlesime, et võtame hoopis ise stuudio kaasa ja lähme sõpradele külla," tutvustab Tanel idee tagamaid.

Kindlasti ei saanud kõik sõbrad sel suvel külastatud. Kas oodata on ka järge, sõltub pigem telekanalist. "Meil ja minul sõprade taha asi kindlasti ei jää," selgitab muusik, lisades, et muusikutest sõprade otsa lõppemisel võetakse ette kunstnikud, siis sportlased ja nii edasi.

Ühisel musitseerimisel suuri üllatusi ei tekkinud. "Neid oleks pidanud ise tekitama,"sõnab mees. Said ju sõbrad saateks ise välja valitud. "Oleks pidanud sellise inimese leidma, kellega absoluutselt ei teki sidet, aga seda inimest ei saaks päris sõbraks nimetada," arutleb ta. Siiski tunnistab, et kindlasti oleks saanud veel mingeid huvitavaid kooslusi välja mõelda. "Neid inimesi on ju küll, et vaatab mis saab" võtab ta teema kokku.

"Need seiklemishetked võiks vabalt kuskil taustaks käia," meenutab Tanel rõõmsameelselt suveseiklusi. Millised lõbusad hetked aga teleekraanile ei jõudnud ja kelle üles leidmine oli kõige keerulisem, vaata juba Õhtulehe videost!