Foto: Ida-Tallinna keskhaigla
Inimesed
17. november 2015, 13:04

Enneaegsete beebide emmed said haiglas magusa üllatuse osaliseks (3)

Suhkruingel Kondiiter kinkis tänase rahvusvahelise enneaegse sünni päeval Ida-Tallinna keskhaigla enneaegsete laste osakonnas olevate beebide emadele turgutuseks pilkupüüdva magusaampsu.

Suhkruingel Kondiitri omanik Kertu Lukas ütleb, et kuna täna on rahvusvaheline enneaegse sünni päev, siis küsis Ida-Tallinna keskhaigla enneaegsete laste ehk neonatoloogiaosakonna juhataja Pille Andresson, kas Suhkruingel saaks emmede üllatamisel pisut aidata.

"Inglid püüavad ikka võimete piires abiks olla. Tegime osakonnas olevale kolmeteistkümnele emmele nimelised maiusetaldrikud, kus olid glasuuritud küpsised, põldmarjamakroon, mandariini-granaatõuna verriin ja vaniljekreemi ekleer šokolaadiglasuuriga. Ma väga loodan, et see andis pisut liiga vara sündinud laste emmedele päevaks rõõmsama meele ja ka jõudu juurde," räägib Lukas, et sellisel kujul pole nad varem magusaid kingitusi teinud.

Ida-Tallinna keskhaigla pressiesindaja Kadri Penjam kinnitab, et emadele oli see tõepoolest meeldiv ja armas üllatus.

"Tegemist oli neonatoloogia osakonna mõttega üllatada kohe hommikul meie enneaegsete ja pikemalt haiglaravi vajavate vastsündinute emasid. Teostusel tuli lahkelt appi Suhkruingel," ütleb Penjam.