Inimesed

Ellie Goulding pahandab: miks mehed võivad kirjutada laule üheöösuhetest, aga naised mitte?! (13)

LISA KOMMENTAAR

lihtne17. november 2015, 04:24
Võti, mis avab iga luku, on väärt võti (mees). Lukk (naine), mille avab iga võti, on odav lukk. Ühegi mehe esimeseks eelistuseks ühise kodu ja pere loomisel (oma tulevastele lastele ema valimisel) pole naine, kes on teiste meeste poolt korduvpruugitud.
Vähem madalat sugukiima ja rohkem mõistust, parem tulevik endale ja oma lastele.
OTSE LOOMULIKULT on kõik lihtne:)17. november 2015, 11:17
Võti, mis igat lukku surkimas käib on nõrk ja mõjutatav (mees). Lukk (naine), mis igat võtit ahvatleb ja kutsub, on üks kallis ja väärtuslik lukk. Ühegi naise esimeseks eelistuseks ühise kodu ja pere loomisel (oma tulevastele lastele isa valimisel) pole mees, kes on teiste naiste poolt korduvpruugitud mõjutatud ja manipoleeritud.
Vähem madalat sugukiima ja rohkem mõistust, parem tulevik endale ja oma lastele.
mõtetu keskeakriis16. november 2015, 22:02
sest mehed on silmakirjalikud - nt üks mees kiitis igal võimalusel oma naist, kui noor too oma 40.ndates välja näeb, jne. siis käidi vaatamas filmi 007, peale seda kommenteeris mees 007-ga aeg viitnud Monica Bellucit minigiks vanamutiks, keda seal poleks pidanud näidatama, kui naine tuletas mehele meelde, et tema on praktiliselt sama vana, hakkas mees keerutama - ei ma nii ei mõlenudki, lihtsalt lipsas üle huulte, jne.
tohib tohib !16. november 2015, 19:23
uduvere arni16. november 2015, 19:02
Anna minna kui tahad litsimainet ega keegi keelata saa!
tt16. november 2015, 18:31
Minge perrrsse pereinimesed
Oh16. november 2015, 18:27
Üheöösuhted on enda alandamine. Ainult väga labased inimesed teevad seda või L-id.
irw 16. november 2015, 19:32
mitte keegi ei tea mitte kunagi, kas tema üheöösuhtest saab suur armastus või oleks olnud targem teineteise elust kaduda ... Platooniline armumine ei taga normaalset füüsilist suhet ja ilma vastastikuse füüsilise tundeta saab suhe olema täis reetmisi ja petmisis isegi siis. kui mingil põhjusel ikkagi kokku jäädakse .
Lihtne16. november 2015, 18:26
Kui koik ringiooravad siis hakkavad aikused levima. Keegi peab korralikult kodus ka olema ja ajalooliselt on need lapsed.
Kon-ser-va-tist16. november 2015, 18:24
Miks , miks, see peaks olema siililegi selge! Mehed suhtuvad neidude üheöösuhtesse palju paremini kui naiste taolisse suhtesse. Paljude meeste arvates on vallalised naised "saadaval naised" Abielunaistega ollakse suhteliselt ettevaatlikumad sest meenub oma naine. Mehed kardavad eeskätt oma naiste üheöösuhteid - loodus on seadnud nii, et naisele sündinud laps on alati naise laps aga isa kipub tihtigi ainult arvatav olema. See hirm, et minu laps ei pruugi üleüldse minu olla, see teebki mehed naiste suhtes naisi ja nende käitumist kontrollida püüdvaiks. Et laseme aga kõik naised vabalt üheöösuhtesse aga lapsi aidaku mehed ülal pidada, kasvatada ja koolitada? Eks naised andku mehed ka vabaks ja vastutagu ise oma suhete tagajärgede eest - saab lapse ja kasvatagu.
väga lihtne retsept.16. november 2015, 23:09
Kui mees kannab hoolt soovimatute raseduste eest, siis ei suuda isegi vana kuri ise talle ühtegi võõrast kaela määrida. Nüüd veel DNA võimalik kindlaks teha. Ja oledki vaba, võõrast lapsest ja tolle emast, kui aga soovid.
Tegelt pole see laste teema nii oluline midagi, kui oled ohjad naisele andnud ja tema teie titemajandust kontrolli all hoiab, siis ei hakka ta ju sulle võõrast sünnitama, kui sinu enda seemnegi eest kaitse peal. Või arvad, et meitel on nüüd nutihormoonid, mis pereisa spermat hülgavad, aga võõra oma rõõmuga omaks võtavad???
Naljanina:)))
Tead, räägi seda juttu kellelegi, kes ei kuule või on juba surnud.
Eks see ikka rohkem see üleoleku küsimus, mõni mees jua ainult siis end mehena tunneb, kui oma naisele haiget teeb, aga see, kui naine samaga vastaks võrduks surmaga...mõni isegi riputab end või hüppab ojja.
saun16. november 2015, 18:14
Kes keelab? Kirjuta, kui tahad.
Kuskohast16. november 2015, 18:09
tal selline info? Ei ole sellisest keelust kuulnud.