Inimesed

Armin Karu: üritan igat asja teha nii hästi kui võimalik, aga ma ei lähe ka õlekõrt pooleks ajama! (13)

LISA KOMMENTAAR

j.s.16. november 2015, 09:01
Ei saa aru, palju ühe artikli eest maksma peab- olen lehe tellija, kuid artikli lõpus märge: "Täismahus intervjuud lugege ohtuleht.ee". Seda aga keegi tasuta lugema ei pääse! Kuradi nöörijad!
Urmas15. november 2015, 01:51
Tuli veel meelde üks tänapäevane ja küalkohtades vägagi aktuaalne võrdlus. Huvitav oleks teada arvamusi, et kes ikkagi on süüdi selles, et külapoes müüakse Bock`i, mille nahka on läinud paljud külanoored ja vanamatest rääkimata? Kas külapoe pidaja, külapoes Bock`i müüja, Bocki`i tootja või Bock`i jooja?
Minu arvamus on eelmises kommentaaris.
Urmas15. november 2015, 01:39
Jah, olen Armini kasiinodes käinud, olen "lolliks" läinud, olen mõistusesle tulnud jne, aga ma ei laida teda selle pärast. Kas te, Armini kirujad, mõistate hukka ka Saku Õlletehase, Aleksandri õlle tootjad, igatsugu Kalamaja hipsterite poolt toodetud käsitööõlled jnejne? Kui palju raha eraldavad Saku ja teised õlletootjad anonüümsete alkohoolikute raviks? pole nagu kuulnud sellest, et oleks eraldanud.
Jah, mõnede arvates olen võitnud arvestavaid summasid, olen maha mänginud arvestavaid summasid, aga seda ainult mõnede jaoks, mitte meie pere(käime aeg-ajalt koos naisega ja vahest olen ka üksi).
Kokkuvõtteks - kõik taandub ikkagi igaühe endai tasandile, kuidas kasiinondusse suhtuda, kas kui meelelahutusse või kui ehku peale rahateenimise võimalusesse.
Millegipärast mulle tundub, et kui kehtesdada "kuiv seadus", siis 90% elanikkonnast tõuseb tagajalgadele, aga kasiinonduse kui meelelahutuse keelamise poolt oleks 99%? Miks? Sest tundub, et inimesed on endas ikka väga ebakindlad ja alkoholisõltlased, et ei julge kasiinosse minna. Kas te olete kunagi kasiinode teenindust tunda saanud? Mina olen. Kas te olete võrrelnud kasiinode teenindust mõne hea restorani omaga või Säästumarketi, Maxima või Selveri või Prisma poeketiga? Absoluutselt mitte mingisugust vahet! Kõik tahavad teie raha omale saada!
Kuidas see moodne hüüdlause nüüd ongi- olgem tolerantsed!
ATamm14. november 2015, 19:38
Õige, olen püüdnud nii palju kui võimalik inimestel raha väljapumbata, kui aga mõni juhtub kangem olema, kes ikka viimast ära anda ei taha, noh olgu – ega käsipidi kallale ka ei lähe. Tõepoolest kuldaväärt inimene ja Eesti majandust edasiviiv isiksus. Õnne ja au perele, kes on toetanud sellist tegevust.
kallid vanemad14. november 2015, 16:35
kelle lapsed on kasiinosõltlased, enne vaadake ikka omad tõekspidamised üle, milles teie sõltlastest lapsed kasvasid ja siis hakake kiruma kohta kuhu te nad ise saatnud olete.
vabakodanik14. november 2015, 16:24
Heia meedia-miks võimendate teiste pereliikmete valu&vaeva sellega,et pesete puhtaks kasiinoärimehe,kelle ainus huvi on paljaks teha inimesed,kes kui viimast õlekõrt kasutades meeleheites end ja oma pere vara maha mängivad.
Mida hullem on elu,seda enam sinna minnakse ja ses nõiaringis on võitjaks vaid kasiinod--kahjuks on see nii...
arusaadav14. november 2015, 16:03
õlekõrrega see mees juba ei mängi ja asi on hoopis teisel tasandil,see on mäng INIMESTEGA.
kassino14. november 2015, 15:59
Inimsusevastast äri ajab nii hästi kui võimalik?
Avo14. november 2015, 15:34
Mind paneb imestama hoiak, et kasiinondus on tubli ettevõtlus. Õnnetute inimeste loomises on Olympicul oma suur roll. Madalatele instinktidele rõhudes on omandatud mängusõltlaste, nende perekondade ja ka organisatsioonide raha. Ma ei leia, et selles midagi väärikat oleks. Kurb, et seesuguseid "ärimehi" kuidagigi esile tõstetakse.
Ülo14. november 2015, 15:23
Samasugune surmaga kaupleja nagu alkoholimüüjad
niipõnevniipõnev14. november 2015, 15:15
tõusikärika mõtteterad
Möhh14. november 2015, 12:58
Kasiino14. november 2015, 12:01
äri on puhtalt rahva raha välja petmine selline mees tuleks oksa t6mmata