Inimesed

Selgeltnägija Vanga: Süüriast saab alguse kolmas maailmasõda (11)

LISA KOMMENTAAR

ants22. november 2015, 13:50
Maailmasõda käib jah, saudid, israel,qatar,türgi, usa vs venemaa,iraan,süüria ja hiina
Euroopa ei tea isegi mida teha kuna nad on teadlikud kes selle isise loojad on aga nad ei saa ka nende vastu.
uhuhuh21. november 2015, 17:11
Vanalinna seltsist on kujunenud pidurdav ja häriv kitsa ringkonna huvissid esindav ISISe sarnane selts kes tuleks lisada ohtlikku ideoloogiat levitavate organisatsioonide nimekirja ja kindlasti mitte nende ebaolulisele sõnumit kajastada.Meil sureb palju inimesi just avariides ja narkotsi pärast.Pole vaja hirmutada meid pagulastega,keda siin polegi veel.
hea oleks20. november 2015, 10:51
mida kiiremini see sõda tuleb on lootus tohmanitest kiiresti lahti saada ning normaalse eluga edasi minna.
22. november 2015, 16:07
Normaalse eluga`, hea, kui üldse ellujäänuid saab olema.
irw19. november 2015, 19:05
mingi vanaeit kuskil midagi plätrab ja kohe on sõjaks õigustus olemas
palju paralleelmaailmu18. november 2015, 08:27
Vene ajal kirjutati Vangast ajakirjas Tehnika Molodjoži üsna palju. Kui võtta arvesse ka muud loetud asjad, siis minu arvates Vanga suhtles telepaatiliselt paralleelmaailmade esindajatega. Ta nägi neid oma pimadate silmadega väikeste valgustäppidena. Ja need rääkisidki talle tulevastest sündmustest. Aga asi on selles, et need sündmused, millest valgustäpid teatasid, olid juba toimunud nende valgustäppide omades maailmades. Meil kui veel ühes paralleelmaailmas ei pruugi kõik nii minna nagu Vangale räägiti. Mida on ka faktid kinnitanud - osad Vanga ennustused pole täitunud.
17. november 2015, 20:38
"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm
seal katkend:22. november 2015, 22:52
Selleks, et maailmas, kus inimesed ei usu enam millessegi, võimul püsida, tuleb luua uus alus, miks rahvas valitsejaid usaldama peaks. Ja mis sobiks selleks paremini kui hirm nähtamatu arusaamatu vaenlase ees – rahvusvaheline terrorism.
A me ju teame seda valitsuste topeltmängu....
Nägijatele17. november 2015, 20:29