Foto: TV3
Tele
12. november 2015, 09:44

FOTOD ENNE JA NÜÜD | Ohoo, selline kaunitar oli siis ülisuure keha sees peidus! (110)

Naine, kes veel hiljuti kaalus ligi 150 kilo, tegi TV3 saates "Minu imeline muutumine" läbi maovähendusoperatsiooni ja hulgaliselt korrigeerivaid lõikusi ning selle tulemusel vaatas talle saate lõpus peeglist vastu täiesti uus inimene – kaunis ja nooruslik! Ta kaotas kokku rohkem kui poole oma tippkaalust. 

Marikale tehti maovähendusoperatsioon ja ta kaotas poole oma kehakaalust. Kahe aasta jooksul sai temast naine, kes ta on alati olla tahtnud. Terve ja kaunis. Aga missugune töö tuli arstidel selle saavutamiseks ette võtta! Uskumatu.

Marika näonahka pingutati operatsiooni abil ja talle tehti noorendavad ja kortse siluvad ilusüstid. Ta sai põhjaliku hamba- ja igemeravi, alumisi hambaid korrigeeriti täidiste ja proteesiga, ülemistele hammastele tehti keraamilised kroonid.

Marika käsivartelt eemaldati üleliigne nahk. Tema rindu tõsteti, tehti ka kõhtu korrigeeriv operatsioon. Maarika tegi sporti ja muutis oma toitumist.

Marika oli saate tegemise jooksul kokku 24 tundi operatsioonilaual, kuid nüüdseks on ta saanud välimuse, millest ta saatesse tulles unistas. "Ma polnud isegi 18aastasena nii ilus," tunnistab Maarika praegu.

Järgmisel kolmapäeval tuleb muutumissaade noorest neiust, kes saab endale saate abil konksnina asemel uue kauni nina ja oma väikeste ning erineva suurusega rindade asemel oma keharasvaga kujundatud uued rinnad.