LAPSEOOTEL: "Aktuaalse kaamera" uudisteankru Monika Tamla perre on oodata uuel aastal lisa. Varasemast on tal kaks täiskasvanud poega Sander Alvin ja Silver Alex.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
12. november 2015, 07:00

PALJU ÕNNE! Uudisteankur Monika Tamla saab emaks (16)

"Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele! Palju õnne, Monika!" teatas "Aktuaalne kaamera" eile oma Facebooki lehel. "Kuna see on väga isiklik teema, siis ma seda ei kommenteeri. Kogu avalikkusele oluline info on juba avalik," jääb Tamla aga napisõnaliseks. 
 

AK-s on ees ootamas mitmeid olulisi muutusi. Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast...

Posted by Aktuaalne Kaamera on 10. november 2015. a.

18. novembril 44aastaseks saaval Monikal on varasemast juba kaks täiskasvanud poega Sander Alvin (22) ja Silver Alex (20).

Eelmisel aastal andis ta ajakirjale Eesti Naine intervjuu, kus rääkis muu hulgas ka oma lastest. Vanem poeg õppis toona Tartu ülikoolis kolmandal kursusel füüsikat ja noorem oli abiturient Gustav Adolfi gümnaasiumis. Monika on kasvatanud lapsi põhimõttel, et ei tee nende eest midagi ära. "Võin kõrval istuda ja aidata, aga ma ei tee nende eest ära."

Monika eraelust ei ole suurt midagi teada. Varem kandis ta perekonnanime Tamla-Kelder. Möödunud aasta oktoobris Eesti Naisele antud intervjuus ütles Monika, et see nimi seisab veel vaid dokumentides. "Kui abiellusin, oli mu identiteet paljuski seotud senise perekonnanimega. Pealegi on Tamlasid me suguvõsas väga väheks jäänud. Samas tahtsin jagada oma tulevaste lastega nende nime." Pikemalt Monika meeste teemal ei peatunud, lasi vaid aimata, et kõik on hästi.