Inimesed

Selgeltnägija Vanga: Süüriast saab alguse Kolmas maailmasõda (243)

LISA KOMMENTAAR

Anti Kesik25. detsember 2015, 01:07
Sopaleht jääb sopaleheks. See on siis nüüd ajakirjandus kui jutustatakse vene telekanali samasugust pliiatsist välja imetud lugu ümber siinsetele idikatele kes kõike seda möla tõsiselt võtavad. Vanga on ammu surnud ja tema sugulased otsustasid selle üleshaibitud tegelase nimega veidi pappi teenida ja leidsid vene kanalites tänuväärse meedia mille kaudu seda jura levitada. Muidugi kirjutavad ka venelased ette milliseid ''ettekuulutusi'' ilmsiks tuleb, et kõik oleks vesi Putini veskile ja õigustaks selle musti tegeusid Süürias. Mitte üheski riigis ei näidata teles sellises koguses igasugu ''sensatsioonilisi'' ja ''paljastavaid'', vandenõuteooriatest kubisevaid pseudouurimusi ja saateid kui seda lasevad vene kanalid söögi alla ja söögi peale, et ainult lihtsa lumpeni mõtteid viia eemale Putini sigadustest ja tegelikelt põhjustelt miks riigi majandus porri on jooksnud. Nüüd siis tegeleb ka Õhtuleht selle jura levitamisega kuna millekski muuks mõistust ei ole, reklaamiklikke on aga vaja koguda. Kurb on lugeda seda lollikarja siin kes sellega kaasa jooksevad.
ddd1. jaanuar 2016, 12:20
jah, kusjuures, oma peres on tunda kuidas vanemate ajud on nii pestud, et pole tähti mida Euroopa, Eesti rääkimata USA , tunnevad mõnu selle lääne ühiskonna mõnitamisest ja "enesele teamatust sita suust ajamisest" .
Kodanik29. veebruar 2016, 09:06
Palju kirjavahe märke on puudu
Ära tyytab!!5. detsember 2015, 15:46
haige vanamutt,nyyd kõik soolapuhjad tahavad luulusid midagi seostada!!
Jutt samasoe kui Mede Egiptil,on teine veidi soiku jäänud...
Aladin3. detsember 2015, 11:32
Mötteterroristi on selline sell kes päevad läbi mötleb tuhandeid kordi teisele inimesele läbi peksmise soove ja tahab veel möttega möjutada tema sellistesse kohtadesse minemist kus vöib peksa saada. Aga seda se sell aru ei saa, et ta ise saab nende mötete eest karistada. Näiteks vöib tal olla pidev kroonine peavalu mille pöhjust keegi arst ei leia. Ta vöib mingi aja jooksul ka ise peksa saada. Möned inimesed ytlevad selle kohta, et saatua maksab kätte. Tegelikult se on inglite öigusemöistmise tulemus. Inglite vastu pole mötet vöistelda. Aitab ainult enda mötete ymber muutmine. Köige pealt oleks vaja aru saada, et teed valesid mötteid.
Aladin3. detsember 2015, 10:21
Soovige köik hästi palju, et söda ära löpetatakse siis tuleb helgem tulevik.
Mina olen seda juba palunud konkreetselt Kremlist ja Valgestmajast USA:st.
Syyrias ei ole enam mötet pommitada kuna inglite meelest seal on järgi ainult kolmkümmend ISIS pealikku ja kolm sata söjameest. Terved mötted teevad inimese terveks.
Aladin3. detsember 2015, 10:15
Tere! Keegi nyyd kysib minu kirjutuste järel, et mis peaks siis soovima, et tuleks helgen tulevik. Soovige, et köik söjad ära löpeksid ja terroristid ära kaoksid maailmast ka mötteterroristid. Soovige, et me saame looduse saastutuse ära löpetatud. Soovige paremaks ilmasid aga mitte äikest terveks aastaks. Soovige, et köikidel maailma inimestel ka venelastel läheks elu paremaks seal kus nad elavad. Möelge ise juurde häid soove mis on meile köigile kasulikud.
Aladin2. detsember 2015, 23:16
Tallinnas on kymme aktiivset isist. Muud on neid lolle kes tööle minnes mötlevad, et parem oleks isis olla jne. Need kymme on käinud sobivaid kohti vaatamas. Presidendi loss on number yks, sadam number kaks. Kolm tulis Soome ja yks naine on läinud Rootsi. Viru hotelli vaadati aga ei peetud tähtsana. Kunagi ei tea. Vahel vöivad teha uue plaani möne päevaga nagu Ankaras. Nemad Punase tänava kandis Lasnamäel. Kaks juhatajat läksid Peterburgi ja lasti maha. Narkomees ei olnud söber millegi pärast. Vötke nad kinni. Politsei on nendega Baltijaamas könelnud aga milles asi.
Aladin2. detsember 2015, 22:49
Öudus mis teil Eestis on juhtunud? Kaks nädalat tagasi teil oli seal ainult 14 isis inimest. Nyyd kui inglite käest kysisin ytlesid 10 000. Kysin et kust tulid. Vene kontingent mötleb, et peaks isis meesteks hakkama, et valitsusse pääseks. Tutkit brat. Minä ISIS mötteid uurisin ja nemad tahavad köik venelased orjaks teha. Pange vene keelsesse lehte see jutt. Las mötlevad ringi.
Aladin2. detsember 2015, 22:44
Mida ISIS tegi valgele inimesele? Pani risti peale just eile öhtul yhe Peterburis. Miks nii tegi. Narkomees ja isis läksid riidu. Mida isis tegi vangidele Syyrias? Mida mongoollane tegi hobuse seljast? Tömbas soolikad välja. Ainuke vahe et isis kasutas mahedat maasturit. Mida isis söber narkomees teeb Krasnojarski Krais inimesele kes ei taha raha anda? Vöttis ajid lahti aga enne oli antus midagi mönusat mis tegi hästi haiget ja kuivatas aju säiet kokku. Siis vöttis yhe otsa kätte ja tömbas terve aju kui viinerijoru välja. Mida muud ilusat nad teevad? Soolikaid tömmatakse kah ja kyntakse labra taha pöllu sisse. Kaua nemad saavad tervet maailma lolliks teha, ära kuivatada jne. Millal valitsused nende vastu meetmeid kasutusele vötavad? Kas Eestis kah möned rikkad jäljetult kaduma läinud? Se myrk mida narkokasvi putukatörjeks kasutatakse kuivatab teid köiki kasutajaid ära. Neerud läbi jne. Ja kas neid narkootikume kasutab ka arstimite valmistus mingites rohtudes? Kyll kasutab. Isis ja narko minema maa pealt. Aatomipommi valmistus seis ja raha puhastustööstusesse. Ufosid tahavad kylla. Arvasid, et inimestel vaja enne aru pähe vötta ja söjad ära löpetada ja narkod ja myrgid veks.
Aladin2. detsember 2015, 21:20
Atomisöda ei tule. Nyyd oleks hoopis ookeani ja muu vee puhastamisele vaja kähku
midagi teha.
Aladin2. detsember 2015, 21:18
Kuuekümnendatel arkeologid läksid röömsa meelega Hussuini pappa juurde väljakaevamisi tegema. Mida nemad leidsid ja miks neid maha löödi? Maa-aluse linna Iragis kus kunagi Alibaba ja seitsekümend röövlit elasid. Iranist leitakse kah veel oma maa-alune linn ja Syyriast. Aladini kodulinn. Miks nemad välja surid? Kopsukatk vöis olla köige suurem probleem. Seda vöib seal veelgi esineda ja ma ei södiks seal enam rohkem. Husseini pappa kui üles leiti oli temal kuidagi vähe neid pörnakatku kotikesi. Need ka veel kuskil maa all peidus. Keemiat on Syyrias. Mida Eurooppa sadamat teevad? Vöiks kontrolli taset tösta. Kas töesti on toodud Pariisi? Mingis väikses linnaosas löuna pool. 70 purkki yhega läheb taevasse umbes 3 000 inimest. Mita need luureametid teevad? Otsivad kohinoort ja graali potti taga.
Aladin2. detsember 2015, 21:05
Mida ISIS tahtis teha yle neljakümnestele naistele? Need viiakse künnihobusteks Poolasse pöltusid kyndma. Köik ajaloolised ehitused pidid öhku lastama ja paremad ise tegema. Vöiks nad kuskile Syyria aavikole kokku aia sisse koguda ja käsitsi püramiidi panna ehitama.
Aladin2. detsember 2015, 21:01
Isis nyyd juba viisteist aastat olnud olemas Talebani väike söber. Maailmaluure? Keegi ei tea midagi. Isis seal Syyria sittunud atomielektri tootmise jäänusveed merre visatud juba viis aastat. Hiinas meie köigi toidu sisse salpeetrit, syaniidi jne panevad. Kui toiduainete kontroll ei toimi vöib töesti tyhi ja kyll olla terve maailm sest seal on aineid mis möjuvad natuke aeglasemalt kui syaniid. Araablaste juures möeldakse miks kalad ei tee poegi. Atomisurm on selle asja nimi. ISIS saanud söbraks raha pärst narkoäriga. Hiinas ja Venemaal köik narkokasvid mingi uue putukamyrgiga yle pritsitud nii et kasutajad ära surevad. Lollid on. Mida nad ise süüa mötlesid? Narkodel pole tähtsust vöiksid ära manduda. Vananenud mönuvahend sest nagu babuska ennustaa nyyd hakkame teise planeedi inimestega söbralikult juttu ajama ja se tekitab öudselt mönusama kaihvi.
Aladin2. detsember 2015, 20:27
Kui ISIS mehed vöidavad siis helget elu pole oodata. Köik kogu inimkond ISIS mehi vastu kohe tänä. Silmad ja körvad lahti ja teateid kui midagi kahtlustad. Mutikestel ei peaks tulevikku ennustama rumalusi. Nostradamus kah ennustas ja terve sugu kadus maapealt ära. Syyria ei ole södinud kellekagi. Usulahud on södinud ja kes neid södima ajas. Vöimuvöitlus. Valitsus yhe mehe käes liiga kaua. Terve maailm suu lahti vahtinud kui neid ISIS poisse Aafrikas koolitati. Miks ei tehtud mitte midagi? Nyt ISIS poisid pölvili ja Syyriasse uus valitsus nii köigile helge tulevik tuleb. Kes tahab ISIS mehe körilöinurit vaadata avab youtuben. Kes tahab ISIS orjaks hakata mingu kohe zinna, muidu ei jöua seda röömu proovida.
elektritsaabtasuta.blog28. november 2015, 12:37
Maailmal6pp tuleb pangandusele.
Tõesti 27. november 2015, 22:20
Tõesti 27. november 2015, 22:19
Osad on ju tõesed mis siin vaielda!!!
siis pole muud kui22. november 2015, 16:38
valge lina ümber ja surnuaja poole roomama. Või mida peaks säherduse teabega peale hakkama?!
Rein13. november 2015, 22:13
Koik on juba kirjas Pudades Kirjades. Neid Saab uskuda, kuna kirjutised on Jumalalt, kes Teab koike.
Andres16. november 2015, 06:42
"Pudad Kirjad" võiksid sind ka lõpuks kirjaoskajaks teha
Mis...18. november 2015, 14:32
....Pudades Kirjades ?Pole sellistest kuulnud, sooviks teada....
:p13. november 2015, 18:44
Soe jutt ja pimedusega löödud. :)
Ropult moonutatud Vanga ennustused siin nagu putleri "õige ajalugu"13. november 2015, 18:42
Vanga ei suutnud sedagi ette näha, et putin venemaa põhja laseb nagu tänaseks on juhtunud.
Vladimir, kes ei ole Lenin 8. detsember 2015, 20:51
.....13. november 2015, 18:16
tavaline lihtne petis nagu need kerrod ja teised jumbad!
pole siin miskit imelikku. seal sõdibki juba enamus maailma riike.13. november 2015, 15:18
niisiis ongi maailmasõda käes.
aga uus usk?
minuteada on moslemite usk juba poolteist tuhat aastat vana, niisiis pole jutt sellest.
mõnes mõttes8. detsember 2015, 20:38
Mar.13. november 2015, 12:08
Muidugi venelastel hea ja meeldib Vanga juttu korrata , sest muuhulgas ytles ta ka et Vladimirite sugu jääb pysima ehk siis venelased. Vaadates mida nad ise teevad ja kuhu maailm liigub siis poleks ime kui Euroopa langeks voi noh mis langeks aga kes moslemiks ei hakka lyyakse maha ja elu laheb edasi. Pole midagi teha, kui valge naine ei taha synnitada siis tullakse siia asemele . Siia lisandub veel katastroofiline veepuudus mis alles on tulemas ja alles siis naeme me pagulasi . 100 aastajooksul on eestimaal eestlasi healjuhul 10% . Koige hullem on see et meil pole midagi selle vastu teha.
13. november 2015, 19:33
no siis pole ju mõtet muretseda
kollanetraakon14. november 2015, 01:32
venelased, soomlased, eestlased, karjalased, baltlased, rootslased, poolakad, slaavlased, valgevenelased .... valged inimesed kõik! käib sõda valgete inimeste vastu. uus siiditee -uus tulevane maailm. kõik gaasi-nafta-veetorud-raudteed-maavaradeväljavedu, saetud mets, logistika suunatud just sinna. tulevane khalifaat-suurisrael-india-hiina-...ühine maailm ei vaja valgeid orje. indialased, korealased, hiinlased on olemas.
tulevikutrend14. november 2015, 01:45
http://www.businessinsider.com.au/the-new-silk-road-2012-4. skand.,baltikumi, poola, venemaa maavarade väljavedu uue siiditee suunas. rb ja talsinki tunnel on vaid selle väga tähtis jupike.
AINULT PUUTIN13. november 2015, 06:55
SUUDAB VEEL MAAILMA PÄÄSTA
Kuule tola13. november 2015, 18:39
Putin lasi isegi rubla ja venemaa põhja ja ei suuda päästa iseennastki
AINULT PUUTIN13. november 2015, 06:55
SUUDAB VEEL MAAILMA PÄÄSTA
pureesjin13. november 2015, 13:37
eksid.... !!!!....ainult savisaar saab maailma päästa,ega muidu keskerand ei valmista ette määrust,et ka kriminaal kurjategijad voivad kesikute parteis edasi elada.....
AINULT PUUTIN13. november 2015, 06:55
SUUDAB VEEL MAAILMA PÄÄSTA
AINULT PUUTIN13. november 2015, 06:55
SUUDAB VEEL MAAILMA PÄÄSTA
Roland12. november 2015, 22:52
Noh,ma wist ei ela,selle õnneliq ajani,mil kalcupead Euroopa wallutawad.☺
Kasulikud viited12. november 2015, 23:22
12. november 2015, 21:43
tra tal silmad nii pilud kustmaalt ta veel selgeltnägija on kui ta ei näe sedagi mis ta ees on?
kuule pede,ära mängi siin lolli !12. november 2015, 22:22
silmad13. november 2015, 21:29
Ega selgeltnägijad ei näe SILMADEGA vaid vaistuga.
kabalist12. november 2015, 21:22
Tere 12. november 2015, 21:20
Eestimaalane ei tee ammu juba midagi ära . Kui astusime euroopase ,teevad teised meie eest asjad ära. Iseseisvast eestist on järel ainult tolm.
Mana suhu tagasi!13. november 2015, 00:21
Küllap on meil Tegijaid ka - lihtsalt künnis on kõrgem.
12. november 2015, 19:54
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ansipi ikka kutsusite?12. november 2015, 22:20
koer13. november 2015, 11:53
QQ12. november 2015, 23:31
Loodame , et palju rahvast võtab osa.
kõva kuulmisega13. november 2015, 07:16
kas see pisarate valamine ja isamaaliste laulude laulmine juba ära ei tüüta?
K.13. november 2015, 10:47
Ei ole huvitatud, aga edu teile!
(Euroopast määrustega meile saadetud immigrandid on juba legaalsed). ;)
illegaalse immigratsiooni vastane meeleavaldus13. november 2015, 11:05
Seega legaalne migtatsioon on OK, tulgu kas või miljon kohale?
12. november 2015, 19:17
Sellised ennustused võivad olla teatud ringkondadele hoopis tegevusjuhiseks.
QQ12. november 2015, 17:37
Kui vaadata mis maailas toimub siis ma küll ei imestaks kui tuleb 3 maailmaasõda USA ja Venemaa mõlemad üritavad mõlemad oma asja Süürias saavutada + veel see kontrollimatu sisseränne Euroopa Liitu mis ajab Euroopa oma rahva närvi juba nüüd on näha , et valge rahvas on närvis.
Ja eks seal ole põhjusi.
Taat12. november 2015, 16:25
Vanga ennustas ka, et venemaast jäävad järele ainult kremlimüürid.
Evald12. november 2015, 17:06
noo seda Vangat väga tõsiselt võtta ei tasu, on teada et tegu oli Živkovi laulikuga, keda Volgadega veeti.
Ameerikast pidavat jääma järele ainult hunnik neegrisi--a12. november 2015, 17:56
Äh äh äh Äh äh äh
12. november 2015, 15:55
2010 aasta lõpul avaldatud vanga ennustused:
•2010 – Kolmas Maailmasõda algab tavalise sõjana novembris, muutudes tuuma- ja keemiasõjaks. Sõda lõpeb 2014. aasta oktoobris. •2011 – Põhjapoolkeralt kaovad radioaktiivsete sademete tõttu taimed ja loomad. Moslemid ründavad ellujäänud eurooplasi keemiarelvaga. •2016 – Euroopa on peaaegu „üksinda“ (tühi).
16. november 2015, 19:10
mina ei saa aru miks neid Vanga ennustusi koguaeg ümber kirjutatakse
Õhtulehe12. november 2015, 15:16
kummaline viis tähistada rahupäeva - I maailmasõja lõpu (11.11.1918) aastapäeva...
12. november 2015, 16:54
Sõjad peavad ju viima väljavalitute lõpliku võimuni maakeral iga maailmasõda on nende haaret tugevdanud.
12. november 2015, 18:03
Ongi aeg harjuda teadmisega, et praeguse finantssüsteemi jätkumiseks vajavad pankurid hädasti uut sõda Euroopas, kõik maatasa teha ja uuesti ehitada, et riikide võlgu kasvatada. Venemaa ei ole Ukrainas liimile läinud ja ei lähegi, ukrainlased tehku ise oma riigiga mida tahes, aga nüüd nad nagu ei teagi, mida teha, kui patrioote arreteeritakse.
50:5012. november 2015, 13:48
...ja Vanga sugulased ütlesid, et see kõik on plära ja väljamõeldis! Vanga pole paljusid asju öelnud,mida meedias võimendatakse.
midagi võis ju täppi minna ...12. november 2015, 16:22
jah ,lihtne on ju kõik surnu kaela veeretada "tema ütles nii" ,"tema ennustas nii" ........keegi lõikab sellest kasu ja külvab hirmu
13. november 2015, 11:17
Artikkel saab palju klikke ja õhtulehe esikaanel selline lugu müüks väga hästi.
lil12. november 2015, 13:17
Mäletan väga hästi, kui Põhja-Korea vahepeal rohkem hambaid näitas ja asi tundus päris ärev, oli Vanga just Põhja-Koreast algava III MS eest hoiatanud. Mida te udutate.
12. november 2015, 13:36
sis kui Põhja-Korea vahepeal rohkem hambaid näitas, Vanga oli juba surnud
13:36, 12. nov 2015 -LE12. november 2015, 18:02
13:36-le13. november 2015, 12:34
Mis see loeb, et oli surnud!? Et Põhja-Korea kohta ei saanud midagi ennustada, kuna oli juba surnud? Aga nüüd siis Süüriast algava III MS kohta saab nagu rohkem ennustada? Huvitav mis põhjusel - ta on praegu täpselt samamoodi surnud!!! Vanga suri juba 19 aastat tagasi, aga see fakt ei loe antud kontekstis midagi. Loeb see, et kui Põhja-Koreas kääris, siis tuldi lagedale jutuga, et Vanga ennustuse kohaselt algavatki III MS just Põhja-Koreast ja olid ka kindlad aastaarvud, mis ajaks mis on juhtunud. No see ennustus läks järelikult tiba viltu... Nüüd kui Süürias möll käib, on juba uus Vanga ennustus platsis - ta olla hoopis ennustanud, et III MS algabki Süüriast ja taas uued tärminid. Tekib küsimus, et miks sellised lahknevused!? Tegelikult nii ongi, et nüüd võib igaüks udutada, mida Vanga on öelnud või mida pole. Vanga ise on surnud ja ei saa enam midagi kinnitada ega ümber lükata. Kellele sellist paanika külvamist vaja on!?
15. november 2015, 04:31
Vist hoopis Prantsusmaalt saab alguse?
ui12. november 2015, 13:15
tore et maailmalõppki ära jääb.
jiik12. november 2015, 13:14
see täkkessepaneks on vaid seletatav sellega, et tema käsul ongi kõik need kaosed korraldatud. nüüd on tema käsk algatada 3. ms.
aga meedias tohib seda käsujagamist nimetada selgeltnägemiseks.
------
kahju et see tüüp ilmaennustajaks ei hakanud.
muruvana12. november 2015, 12:29
Kolmas maailmasõda saab alguse "väikesest riigist" Sama hästi võib see olla Afganistaan+ Süüria`+ Iraak.
Islam vallutab maa.
Vladimirit ei alista.... ja siit peaks teadma, et see oli Kiievi vürstiriik...
12. november 2015, 12:55
arvamus12. november 2015, 12:22
Sõda Euroopas algab, kui piirid pagulaste jaoks suletakse, praegu lihtsalt tassitakse puid lõhkeinetünni alla. Kui ka piire ei suleta, tuleb sõda ja uus maailmakord nagunii, sest kriitiline mass agressiivseid vallutajaid (Trooja hobune) on juba saabunud.
Paunvere12. november 2015, 12:07
Enne 1960 aastat rääkis minu vanaema et venemaa laguneb kui võimule tuleb saatana märgiga mees, ameerikas langeb kaks venda, võimule tuleb mustanahaline mees ning algab ennekuulmatu rahvaste ränne. Olen alati seda vanaema juttu imestanud et kuidas saab ette näha. Ometigi oli kadunukesel õigus.
...12. november 2015, 13:08
Seda juttu, et NSVL laguneb, kui võimule tuleb märgiga mees, mäletan mina oma lapsepõlvest ka. Naabritest vene vanamutid rääkisid just sel ajal, kui oli otsustatud Gorbatšovi võimuletulek. Mina tol ajal veel mõtlesin, et mis jama nad ajavad. :)
vahi aga värki12. november 2015, 13:31
Venemaa ja tema naabrite tegelik langus algas kellegi rets stalini võimuperioodil, kui maniakk tappis sunnitöölaagrites rahvaste ja rahvuste genofondi ja demograafiat. Tõsi, sunnitöö andis justkui näilise efekti majanduse arenguhüppest aga sunnitööline ei tee suurt teadust ega loo peret ning pärast vabadusse pääsemist on neist suur osa ka retsidiivsed ja platnoistunud kriminaalid nagu ka goba ise oli. Niipalju siis stalini imest. Näis, kuidas Putini imega läheb, rahva ohverdamisega on mees küll usinasti algust teinud
laguneb kõik,nagu Rooma Impeerium12. november 2015, 22:29
igavest ei ole siinilmas mitte midagi.Samuti laguneb ka EL,vaevalt,et ta sellise käitumisega kaua püsib.
matsi-iida13. november 2015, 11:12
mu vanaema rääkis täpselt sama
trasvers Tiit12. november 2015, 11:37
irwwwwww 2010 – Kolmas Maailmasõda algab tavalise sõjana novembris, muutudes tuuma- ja keemiasõjaks. Sõda lõpeb 2014. aasta oktoobris. pisut reha ei pane oma ennustustega või?
ahaa12. november 2015, 13:51
nii, et sõda on siis läbi?
Kildu12. november 2015, 11:08
NJahh..
veel Vanga ennustusi..kas see sõda nüüd hakkab siist või sealt, kas see on juba peal või tegelikult juba läbi....mine võta kinni:
http://ekspress.delfi.ee/kuum/maailmakuulus-ennustaja-vanga-kolmas-maailmasoda-on-alanud?id=37457603
lugeja12. november 2015, 11:02
Selgeltnägijad võivad paljusid asju näha, kuid nad pole enamasti adekvaatsed seda nähtut kirjeldama.
M12. november 2015, 10:22
http://www.ohtuleht.ee/341561/vene-astroloog-teab-millal-algab-kolmas-maailmasoda
Lihtsalt huvitav tagantjärgi lugeda, mida on arvanud astroloog Pavel Globa 2009 aastal.
.12. november 2015, 10:34
Sellise ENNUSTUSE võib teha IGA ÜKS , kes vähegi jälgib ja püüab analüüsida maailma hetkeseisu . Mitte midagi konkreetset , vaid vihjed , et sealt võib tulla ja selline võib olla . Kogu selle asja juures on koomiline see , et nägijad , kes ei ennusta venemaale midagi head ( neid on kordades rohkem nendest , kes kiidavad kremlit ) ei oma mitte mingit väljundit venemaal oma arvamust avaldada . Globa on selline kremli ÕUKONNA ENNUSTAJA .
M12. november 2015, 10:59
Ei ole kahjuks ennustajate tegevusega väga kursis. Kuna tegemist on astroloogiga, siis põhinebki tema nn. ennustus analüüsil. Nagu mainitud, on seda lihtsalt huvitav lugeda.
parem ennustaja kui vanga12. november 2015, 23:18
Tulevik ei ole konstantne. Me ise loome oma tuleviku. Kui soovitaks sõda siis seda ka saadakse ja vastupidi.
ding dong12. november 2015, 09:45
sisuliselt nii see ju ongi. aga kolmas kylm maailmasoda ei ole selline kui eelmised. enam ei sodita pigem riikide vahel kui pohimotete ja maailmavaadete vahel. konfliktis on destruktiivsed ja radikaalsed joud ning teisel poole ylejaanud maailma. radikaalne moslemlus versus ylejaanud maailm. radikaalne moslemlus on kui puhas kurjus, kes tahab sisuliselt kogu ylejaanud maailma havitada. vastaspool on siis see ylejaanud maailm, koik teised usundid ja arusaamad. koik taandub sellele. ehkki ma usun, et oma joude kokku vottes ja riikide vahel koostood tehes oleks ammu see neetud kurjuserakuke maapealt havitatud. aga kahjuks ei suudeta voi ei taheta piisavalt omavahel koostood teha. vahemalt mitte praegu. soda maailmavaadete vahel. ja just selle parast on ikkagi vaga ebanormaalne, et euroopa liit absoluutselt enda valispiiri ei kaitse, enda inimeste turvalisust oluliseks ei pea. selle asemel noomib neid, kes julgevad ausalt ja pohjendatult olla sellise turvariski vastu. enda turvalisuse eest seismine ei ole rassism ja sallimatus. aga targemad, mis on see sona mida kasutada juhul kui ma olen sallimatu teatud usu suhtes? sest seda ma uhkusega olen. aarmuslik moslemlus on destruktiivne ja ma ei salli seda silmaotsas. mingi ist ma igatahes uhkusega olen seega. ning juhul kui moslemi usus on normaalne see, et naisi alavaaristatakse, et teisi uskumusi alavaaristatakse, et alaealiste seksuaalne arakasutamine on normaalne ja vagistamine on teatud juhtudel pohjendatud. sii ei salli ma moslemi usku ka yldisemalt, ja selle usu kandjaid. kui selline terve moistuse omamine on rassism, siis olen ma selles suhtes kyll uhkusega rassist taolise usu vastu
uhhuu12. november 2015, 10:14
moslemid on ise koige suuremad rassistid ja sallimatud tegelased. miks me peaks taolisi siis ise sallima?
12. november 2015, 11:18
Mille poolest sa siis nendest erined?
12. november 2015, 18:13
Meie ei roni nende selga elama ja ei tohi lasta ka neil seda teha.
Kes me,jänkid...12. november 2015, 22:35
oleme jänkide kannilakkujad,seega tuleb kõigega leppida,ka juutide hirnumisega jänkistanis.
kas 18:13, 12. nov 2015 13. november 2015, 11:10
Kas aariarassi ülistamine ja eugeenika sul juba meelest läinud? Kas skinheadid Tartust juba jalga lasknud? Kas turistide ründamine, nende terroriserimine juba lõpetatud?
radikaalne moslem12. november 2015, 13:35
ja muu maailm? Kas meie ekrelased ja teised viha ning tapmise propageerijad on muu maailm?
Vanga12. november 2015, 09:21
ettekuulutused ja biibli tõlgendamine sõltub sellest,kuidas antud inimene näeb oma vaatevinklist.ega seal ei ole ju öeldud midagi otse välja.neid asju võib mõista igaüks omamoodi.alles siis kui mõni asi on toimunud,seostatakse see ettekuulutusega.elame aga rahus edasi.
Lõpetage see loll rahva hullutamine !12. november 2015, 09:17
Need kõik nn. VANGA ENNUSTUSED on tegelikult vene propaganda . Mitte keegi pole kuulnud , et Vanga oleks nii ütelnud , vaid venelased on seda VÄITNUD , et Vanga OLEVAT nii öelnud . Venemaa on nii läbi , et sõjas Lääne vastu võetakse kasutusele juba selgeltnägijad .
sama meelt12. november 2015, 13:57
venelased panustavad selgeltnägijatesse suuri summasid. Neil on ka eestis mtu meest. Üks on see egipt , kes emmustab eurp asemele tulevat euruubelit ja vene võitu ja valgas on mingi uhhuuu, kes iga aasta venemaa sissetungi eestisse ennustab. Mingid pooletoobised ,kes oma ravimeid ei võta
jõuetu lammaste ees12. november 2015, 23:13
See ennustuse jama on lammastele. Ise mõtlev inimene ei ela mingite ennustuste järgi. Enamus inimesi ongi ju tegelikult lambad. Nende tõttu kannatavad ka mõistusega inimesed kahjuks.
Ly12. november 2015, 09:12
Kui mõelda, siis sõda ongi juba alanud, Euroopa Liit ongi tänu oma headusele ja humaansusele avanud uksed moslemitele, mis see siis on, iga päev siirdub tuhandeid aasialasi ning aafriklasi vabalt, kontrollimatult üle piiri, kusjuures on täisjõus mehi enamuses. Mis kõige õõvastavam - ilma vastupanuta. Kõige lollim uudis on, et järgmisel aastal on oodata 3-5 miljoni immigrandi, niisugune tunne tekib, et Euroopa ei soovigi piire sulgeda, las tulla. Islamistide kaval plaan õnnestus ja nüüd mõelge, kes toetab neid. Immigrantide sisse imbumisega nõrgeneb majandus, kaasnevad suured probleemid ning seda kasutabki keegi oma huvides ära.
väidetakse ju vastupidist,12. november 2015, 13:38
et majandus pidi kasvule pöörduma, kui tulevad uued orjad või tarbijad?
12. november 2015, 18:15
Poliitiline propaganda selleks ongi, et sul silmad ja aju täis valetada, et sa ei saaks aru, mis su ümber toimub.
Reet12. november 2015, 08:50
Vanga oli tark ennustaja ja ma ei kahtle tema ütelustes, kuid kahtlen, et selle teate edestaja on selle välja mõelnud. Ja kui seda sõda ei tule ja nagunii ei tule, on selle teate väljamõtleja Vangat teotanud.
Kas just Süüriast,12. november 2015, 09:15
aga Reet, varem või hiljem sõda tuleb.
küll see tuleb,12. november 2015, 13:39
rahvas nii verejanuline, kasvõi kodusõda.
verejanulised ollakse ÕL-i kommentaariumis,12. november 2015, 22:39
siin ongi argpükside ja sabaliputajate kemmerg.
Mitte ennustus,12. november 2015, 08:32
aga inimene on looduse kõige suurem parasiit. Ja sinna nahka ta ise ka läheb. Loodus saab siis puhkusele kui see suurim parasiit üksteist hõredaks hävitab.
viljandlane12. november 2015, 08:25
Vanga ennustus on nagu piibel,mida kõik just neile sobivas võtmes tõlgendavad!Mina isiklikult ei usu.
12. november 2015, 16:26
Mine YouTubi ja löö sisse Vanga, saad teada .
alles 12. november 2015, 08:04
üsna hiljuti oli moes Nostradamus, nüüd siis Vanga... üks oli Prantsuse kuninga, teine kuuldavasti Organite palgal. Et mida siis Nostradamus selles küsimuses ennustas?
12. november 2015, 11:36
Mis mõttes moes? Temast juba ammu pole midagi kuulda olnud
selles mõttes12. november 2015, 15:09
et alles poolteist-kaks aastakümmet tagasi leierdas meedia, kuidas Nostradamus oli ennustanud seda ja toda, Vangast räägiti rohkem möödaminnes, et olla temagi miskit öelnud.
Ew12. november 2015, 07:55
Putin on asunud Vanga ennustuses sõrmega järge ajama, et tema ennustused ikka täide läheksid...
just12. november 2015, 08:40
Kas Vanga elumajade õhkulennutamise kohta ka midagi ütles?
nendest jänkide tornidest oli küll juttu,12. november 2015, 22:43
arvatakse,et see oli nende endi töö,seda just ameerikas.
to just13. november 2015, 11:39
Kahtlemata, sest Vanga jutu järgi ju "kõik hea tuleb Venemaalt!"
12. november 2015, 07:25
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Jah!12. november 2015, 08:02
Süüria on juba ammu Euroopas!
Ainult aja küsimus---millal süütenöör süüdatakse!
Aga kindlasti on sinna aega alla aasta!
gch12. november 2015, 07:15
Selleks ei pea selgelt nägija olema. Tuleb vaadata lihtsaid fakte. Idamaad odtavad üüratutes kogustes kulda, võidurelvastumine käib igalpool kaasaarvatud eestis, lähis ida on järkuvalt tänu usale ja juutidele ebastabiilne, olgugi, et süüria ebastabiilsust saab nüpd vene kaela ajada. Pidevad õppused riikide piirialadel. Jne jne
euroopa jääb külmaks ja paljaks maaks12. november 2015, 06:39
no mida see küll peaks siis tähendama? jääaeg tuleb või?
me ikka alati soe maa olnud. talved suved vaheldumisi. ei saa sellest aru.
kas lastakse pommidega tümaks???
noh, aga see kõik juba järgmine aasta.
12. november 2015, 16:35
USA paigutas Euroopasse kuus aatompommi,läheb küll kuumaks. Lahkuv Obama vajutab nuppu ja kõik. Eks Vanga ennustus,et must president on Ameerika viimane. Venemaal on siis ka õigus Ameerikale pommiga vastata. Venemaal on pommitõrjr raketid,sajavad alla seal, kus saavad pihta. Ärge alahinnake Venemaa sõjatehnikat, Süürias panevad täppi tavaliste pommidega, mida USA ei suuda.
12. november 2015, 18:18
Kui Israel segama hakkas vene tehnikat siis hakkasid mööda ka minema, imelik ongi, et Venemaa veel Israeli pommitama ei ole hakanud.
nägi mida nägi 12. november 2015, 06:38
Loodusseaduse järgi tuleb neil ikka India ka magama panna, selles helges programeeritud raudmehikeste ajastus.
brüssel paar päeva tagasi12. november 2015, 01:33
kui12. november 2015, 12:54
see ei ole sõda,siis mis see on???
:)12. november 2015, 00:00
Enne, kui midagi uskuda ja selle üle pingsalt ning pikalt mõtiskleda, siis kus on tõendid. Kus on faktid. Kus on teaduslik arutelu. Minu arust tundub, et tädi oleks võis vabalt olla omal aja vabalt mingi teadlane ning tubli ja töökas inimene olla. Ja et planeerimise käigust oma ilmingutest suutis nägemusi näha ning inimestele mõtte ja tegevust pakkuda. Siis mina pakun seda, et nii palju, kui mina olen õppinud, siis täiesti pime inimene väga und, ega nägemusi näe. Sest puudub ettekujutus ning teadmine, milline miski asi välja näeb. Isegi katsudes tajutakse ainult kuju, mitte struktuure, ega värve. Ega täiuslikku kujundit. Kui siis midagi on tal olnud eelnev nägemisvõime ja vanusega kaasnenud oskus mõista mille jaoks miski maailmas on ning mida head ja halba või inimkond selle käigus teostada. Iga riik ja rahvas peaks ise aru saama, mis on üksteise suhtes mõistlik, vajalik ning kasulik. Sest ütlen, et kontrollitav ühiskond ja rahvas usulisel teel, pole midagi muud kui vahest kari lambaid, kes täidavad käsku suunas, mis toimub ja on huvitav ning toob ellu muudatusi ning lahendusi, tegutsedes teiste mõtte ja tegevuse ning planeerimise käigus lihtsalt raskuste vältimiseks ja peamiselt pelgalt surmahirmust. Seni kuni on häid inimesi, kes suudavad olla rahumeelsed. Panna piiranguid, andes samm sammult tegevuskava käike ning ennetavat informatsiooni ning vastupanu ja sõda ära hoida, pole kah põhjust lahingutegevuseks, ega kolmandaks maailma sõjaks. Pange parem silm peale ümbrusele, mis tegutseb vastandlikult ning toob maailma põhjendamatuid kannatusi iseendale ja oma lähedastele ning ümbruskonnale. Pealegi Eesti iive ja rahva arv nii väike. Et see mass suures maailma mastaabis väga ei muuda midagi. Ja, mis te selle maailma asjade pärast ikka muretsete, minge punuge omale parem kellegagi pesa, liikuge ja olge tervislikumad ja viisakamad ning austavam üksteise suhtes. Mõni koosviibimine ja pidu siin ja siin seni kuni algab kohustused ning teenistus jättes need uute ideedega noortele, sest toota enam ei viitsi. Siis ehk tuju kah rõõmsam vahest ja saate üksteisega paremini läbi. Elu seadus peaks olema muutlik suund läbi kogemuse üksteise mõistmise ning arvestamise poole nagu näeb ja seab seda ette kord ja kohus. Kaaslase sisse ja välja, käib suur pauk ning laps ongi kõhus :D:D:D Teele teele kurekesed, lastele pikalt rumalaid jutte ja muinasjutte ajate. Nii peagi algavad arusaamatused ja murekesed. Minge parem uurige oma juuri ja hoidke oma järglasi ning memmesi ja taate, kes hoolitsust ning tähelepanu vajavad. Ning ärge unustage kah iseenda eest hoolitseda ning stabiilselt ning tasakaalult toituda ning elada. Head ööd :P böööö. Ilma mõtete korrigeerimise ja tänava ja toa valgustuseta. tuleb ikka tume ja kohati pimedale ajale kohane halva nähtavusega nagu iga teine ja tavaline parasvöötme öö. :)
pokk jutt aga vähe tolku12. november 2015, 00:20
Kas sa ka tead, miks ta jäi pimedaks?
Artur12. november 2015, 00:42
Eba korektne , palun tutvuda algmaterjalidega ka ajalooga jm.
silvi12. november 2015, 06:57
Pime,kes on olnud enne nägija,mäletab täpselt ,kuidas asjad välja näevad.
To: :) / 00:00, 12. nov 2015 12. november 2015, 08:16
Ilmselt ei tea sa Vangast just palju! Omaaegseid tugevamaid meediume- ravitsejaid maailmas oli ta tõesti. Vanga ennustas surma nii Bulgaaria tsaar Borisile, Hitlerile, kui ka Stalinile. Tsaar Boris käis isiklikult kohal. Stalini puhul oli aga asi tõsine – kuigi Satlin Vanga juures ei käinud ja vaid kuulis ennustustest, võeti pime naine Bulgaaria julgeoleku poolt vahi alla ja viidi vanglasse. Kui ennustus poole aasta pärast kõigi ehmatuseks täitus, lasti naine vabaks.
Ravitsejana oli Vanga nii kuulus, et tema juurde tulid Euroopa tuntuimad ekstrasensid ja isegi nõukogue võimukandjaid ravinud imearstid. Ta ei vestelnud Dzuna ega Kaspirovskiga. Vanga tundis nad kaugelt ära ja plaus tema juurde mitte lubada.
Hilisemal ajal on tema ennustusi, suvaliselt- omatahtsi tõlgendama hakatud. Vastavalt vajadusele- riiklikule ideoloogiale!
Vanga: Me elame raskel ajal, inimestel puudub üksmeel. Naised sünnitavad lapsi, kuid ei anna neile piima ega soojust. Lapsed antakse väikestena sõimedesse, pannakse õhtul endast eraldi magama, lapsed näevad harva naeratust ema näol. Naised arvavad, et mehed ei austa neid piisavalt. Mehed arvavad, et pere on vaid koorem. Eakad pole rahul, kuna noored neid ei austa. Keegi pole kellelegi vajalik. Inimesi huvitab vaid raha. Keegi ei mõista, et pole kaugel päev, mil raha muutub kasutuks prügiks. Inimestel saab olema kõik, peale võimaluse omada midagi tõeliselt väärtuslikku – sõprust, austust, armastust ja kaastunnet. Mis on raha? Kõdu.
Vanga: Saabub päev, kui maa pealt kaovad paljud taimed ja loomad. Esimestena kaovad igaveseks meie aedadest sibul, küüslauk ja pipar. Mesilad jäävad mesilasteta, piim muutub kibedaks.
Vangelia elas ära pika elu - ta suri 85-aastaselt täpselt enda poolt ennustatud päeval ja tunnil – 1996. aasta 10. augustil kell 10.00. Kogu teenitud raha läks riigikassasse, sellest lõviosa kasutas ravitseja kodulinn Rupite, kuhu ehitati õigeusu kirik ja rajatati Vanga viimase soovi järgi uusehitisena suur nunnaklooster.
Room12. november 2015, 09:23
Pikk jutt, aga enamuses isiklik fantaasia ja teadmised Vangast puuduvad täielikult.
Vanga oli vaid 3 klassilise haridusega, pimedaks jäi ta lapsena. Mingeid loogilisi müsteeriume selliselt aluselt ei ehita.
Mina kuulsin Vangast möödunud sajandi kaheksakümnendatel, kui Tallinnas ametiühingute majas esines akadeemik Spirkin. Muide, see mees oli varem kirjutanud psühholoogiaõpiku NLiidu kõrgkoolidele! Peale külaskäiku Vanga juurde ütles ta lahti nii parteist kui ka kogu oma endisest õpetusest ja hakkas tegelema seletamatute asjadega: Filipiinide arstide, woodoo jms. Vangal oli tavaks rääkida sissejuhatuseks oma külalise eelnevast elust, et teda usutaks. Selleks pidi külaline tema ette panema suhkrutüki, mida ta vähemalt kuu on enda juures hoidnud (öösel padja all). Spirkinile ütles Vanga, et sul on õde ja oli vend. Spirkin vastu, et venda ei ole. Vanga tuletas talle siis meelde, et Leningradi blokaadi ajal sündis ta emal poisslaps, kes paarikuuselt suri. Spirkin ei olnud venda kunagi näinud ja seetõttu ka unustanud. Tal oli häbi. Kas on võimalik, et sellise fakti pani Vanga kokku loogikaga? Või mingite luureandmete varal. Tal käis päevas sadu külalisi.
Vanga rääkis nagu Nostradamuski ajalooliste asjade puhul mõistujuttu ja igaüks tõlgendab seda just nii, nagu tal oidu on antud. Õnneks kõik seletused, aga võib-olla ka Vanga ennustused ise pole ajalooliselt korrektsed. Seda, et Euroopast saab paljas maa räägiti ka varem, aga varem pidi selle alguseks saama Põhja-Korea alustatud tuumasõda. See pidi algama 2012. Nagu ei märganud.
Aga et pagulaslaine on Euroopa jaoks Trooja hobune, leiab iga päevaga aina rohkem kinnitust. Juba ründavad "abipalujad" kohalikke politseinikke. Pole nagu sõjapõgenike, pigem islamivõitlejate moodi.
asd12. november 2015, 11:32
Ime, et inimesed sellist lollust usuvad. Derren Brown on ehe näide sellest kuidas asjad tegelikult käivad ning loogika ja manipuleerimisega paneb inimesi uskuma mida iganes ning loeb tänu sellele neist kõike mida vaja välja. Siin ei toimu mingit ennustamist ega "müstilist" mineviku nägemist. Sina annad talle kogu selle informatsiooni kas siis kehakeele või vihjetena ning ülejäänu ta töötleb puhtalt loogikaga juurde.
Ei toimu siin mingit astroloogiat ja ei tea mis imelisi nägemusi.
asd12. november 2015, 11:34
Eriti hea on see, et Vene propagandamasin trükib igast jama ning siis topitakse sellele Vanga nimi juurde, et usutavam oleks. Iga paari aasta tagant on imekombel kuskilt välja koogitud "uus ennustus". Puhas p*sk ja propaganda lihtsalt.
et siis pööras ära12. november 2015, 14:52
ka suure dialektilise materialisti Aleksandr Spirkini, kelle õpikust minulgi tuli 70-ndate algupoolel TRÜ-s seda marksistide püha teadust sisse ajada. Õpetajaks oli Eero Loone, kes selgitas seda,et kunagi ei tohi segi ajada subjekti ja objekti, järgmise näitega: "Üliõpilased siin ütlevad: Spirkin on loll. Ei, Spirkin on väga tark mees, aga tema õpikud - mnjaa...".
Venda aga ei saanud Spirkin näha seetõttu, et istus 1941-45 valesüüdistuse tõttu kinni.
Room12. november 2015, 18:59
Kordan veel kord miilitsatele ja muidu rumalatele. Vanga oli peaaegu hariduseta lapsest saati pime külanaine. Ta ei näinud oma külalise kehakeelt, ta ei lugenud raamatuid, ei õppinud psühholoogiat. Nagu Spirkinile, nii rääkis Vanga ka teistele oma külalistele kõigepealt nende minevikust ilma neilt midagi küsimata. Just sinusuguste uskmatute jaoks. Mitte mingi loogika ega kehakeelega ei ole sellised võimed seletatavad. Ta teadis ka küsimata mis murega tema juurde tuldi. Kehakeel!? Manipuleerimine? Ega asjata ka Spirkin peale Vanda külastamist "ära pööranud". Loobus oma akadeemiku priviligeeritud elust ja parteilisest karjäärist. Et Vanga tinistas akadeemiku ära?! Võid ju nii mõelda, kui see sul rahulikumalt magada laseb.
Room12. november 2015, 18:59
Kordan veel kord miilitsatele ja muidu rumalatele. Vanga oli peaaegu hariduseta lapsest saati pime külanaine. Ta ei näinud oma külalise kehakeelt, ta ei lugenud raamatuid, ei õppinud psühholoogiat. Nagu Spirkinile, nii rääkis Vanga ka teistele oma külalistele kõigepealt nende minevikust ilma neilt midagi küsimata. Just sinusuguste uskmatute jaoks. Mitte mingi loogika ega kehakeelega ei ole sellised võimed seletatavad. Ta teadis ka küsimata mis murega tema juurde tuldi. Kehakeel!? Manipuleerimine? Ega asjata ka Spirkin peale Vanda külastamist "ära pööranud". Loobus oma akadeemiku priviligeeritud elust ja parteilisest karjäärist. Et Vanga tinistas akadeemiku ära?! Võid ju nii mõelda, kui see sul rahulikumalt magada laseb.
voladosed11. november 2015, 23:57
kujundavad neid protsesse enda jaoks selles mõttes võivad ennustajad ka nende mõju all olla
ahv11. november 2015, 23:15
möga jutt ,ei viitsi kuulata sellist paskka
ahvile12. november 2015, 09:04
kuna sa oled ahv, siis arusaadav, ete i viitsi jne, mine karga puule tagasi - võta bananaan hambusse ning jää oma liistude manu.
ta ootab omasugusi,12. november 2015, 22:48
mees11. november 2015, 23:12
mida sokki siin ikka kirjutatakse. uus religioon. se isis ei ole uus religioon..... miks sellist saasta siia kirjutatakse ???
OKS11. november 2015, 22:53
Vanga oli kanal,aga kes oli see, kelle infot ta kanaldas, seda mei´ei tea
no on ikka jama küll11. november 2015, 22:43
küll nõiad platsis,küll selgeltnägijad ja ennustajad. ÄRGE HIRMUTAGE INIMESI, andke tööd ja laske leiba teenda
12. november 2015, 11:35
Tööd on, tötajaid ei ole, ei viitsi
ei ole teener12. november 2015, 23:02
Teeni üksi oma leiba.
...11. november 2015, 22:35
Õnneks mitte kõik, pole täide läinud. kui internetist otsida neid. Nt üks ennustus oli, et 2011 ei ole põhjapoolkeral loomi ega taimi, tuuma relvade tagajärjel. Üks on, et 2043 valitsevad Euroopas moslemd.
autist11. november 2015, 22:12
No see on küll mingi jama jutt; ilmselt venelaste endi tõlgendatud. 2008-2009 oli liikvel hoopis teistsugune versioon. Sõda pidi algama 2010. aasta novembris, 2012 pidi põhjapoolkerast olema saanud radioaktiivne kõrb ning sõda lõppema 2014. oktoobris. Nagu näha, osutus see ennustus valeks.
uskuda või mitte 12. november 2015, 04:10
maailma lõpp ka juba mitu korda ära olnud ....
autist11. november 2015, 22:12
No see on küll mingi jama jutt; ilmselt venelaste endi tõlgendatud. 2008-2009 oli liikvel hoopis teistsugune versioon. Sõda pidi algama 2010. aasta novembris, 2012 pidi põhjapoolkerast olema saanud radioaktiivne kõrb ning sõda lõppema 2014. oktoobris. Nagu näha, osutus see ennustus valeks.
Ma 11. november 2015, 22:11
olen varsti seitsekümmend aastat ilmas elanud ja juba lapsena kuulsin , kuidas räägiti sellest, et kollane rass vallutab maailma. Olen siiani arvanud, et see lihtsalt pole võimalik. Aga nüüd liigub ju kõik selles suunas. Ja Vangat usun ma ka, sest osa tema ennustustest on ju täide läinud. Ja kõik , mis praegu toimub...?
aga12. november 2015, 01:19
kollane rass on siiski mongoliidne. Kui aga nahatooni pidas silmas, siis tema kandi rahvas ju sama kollane, kui enamus moslemeid. Praegune olukord on ärev, aga valitsejaks moslemid tulla ei saa. Sõda küll, aga et nemad valitsema jäävad...nad pole kollased, pigem ikka mustemapoolsed.
lollakad,ei saada aru,kes meid valitsevad12. november 2015, 22:52
12. november 2015, 06:42
kollane rass on ikka hiinlased
ja küll need maa täidavad. iga kaheksas maamunal ju hiinlane. ei maksa arvata, et neid vähemaks jääb
12. november 2015, 11:38
Mongoliidne rass ehk mongoliidid (kõnekeeles ka kollane rass) on sageli kasutatav, kuid täpselt piiritlemata pseudoteaduslik inimkonna alajaotus, mis põhineb inimeste tinglikule jaotamisele vastavalt nende nähtavamatele välistele tunnustele. Nendeks tunnusteks on eelkõige nahavärv, kasv ning erinevate pea osade kuju ja värv. Tavakasutuses eristatakse nn. mongoliide (ehk "kollast rassi") nende tunnuste alusel sageli nn. europiididest ("valgest rassist") ja nn. negriididest ("mustast rassist").
Mõtisklja12. november 2015, 12:47
Miks arvata , et kollane rass tuleb maailma vallutama sõjaga. Novosimbirskis on tänaval kuulda enamuses mandariini keelt , kaugel meilgi see aeg on`??? Sada aastat ajaloo jaoks on lühike aeg.
mõtlik14. november 2015, 12:49
kollane rass vallutab maailma - seda võib võtta kui allegooriat, näiteks majandus, tootmine jms. Vaata milliseid koguseid pudi-padi ja muud staffi toodetakse mõõtmatutes kogustes Hiinas. 99% vihmavarjudest on made in China.
Varivalitsus11. november 2015, 21:59
tegutseb vaikselt ja sihikindlalt.Suurem osa riigipeadest on vabamüürlased ja mingi osa ka iluminaadid.Seda, aga keegi õieti ei tea millega nad tegelevad ja mida kavatsevad; https://www.youtube.com/watch?v=kb8kP0F2XA4
Aga JÄRELDUSTEKS on olulised mõjurid ju teada:13. november 2015, 00:17
Inimesi on pea 8 000 000 000 ja kasvab kiirenevalt; loodus vaesestub (vihmametsade, liikide hävitamine) ja kliima muutub - atmosfääris ja jääga toimuv...
Kuidas kujutad ette apokalüpsise VALITSEMIST või VARIVALITSEMIST?
Osade inimeste jaoks ongi sõda kohal11. november 2015, 21:46
Kuulake inimeste kommentaare eurotunneli kandist (vene keeles):
https://www.youtube.com/watch?v=AuMYyKafJ20
Neil on pikemat aega elu vürtsitatud selliste sündmustega.
Huvitav11. november 2015, 21:57
Ilma ennustajateta võib öelda, et praegune olukord ei ole stabiilne. Sisepinged riikides. Siin on näide Itaaliast:
https://www.youtube.com/watch?v=2haXHhieuWk
Lisaks veel Venemaa ja Ameerika suhted. Ei saa välistada ka ISIS levikut või võitu mingis olulises punktis ning reaktsiooni sellele.
Taibud11. november 2015, 21:39
On valgus ja pimedus,Vanga valis pimeduse.Saatana
11. november 2015, 22:44
Ah et ise joksis välgu alla, at saatana valida
Tore on muinasjutte uskuda,13. november 2015, 00:10
nagu eelteismeline - oh oleks see eluke vaid must-valge!
Samas - värvidega on ju palju huvitavam, kas pole?
10. mai 2016, 00:51
Igal juhul parem ise lugeda, uurida ja õppida ning selle pealt teha kaalutletult vaade olukorrale. Kuniks inimesed usuvad täheteadusi, astroloogiat, vaime, mitut elu, selgeltnägijid, pole miskit kasulikku ühiskonnale tulemas. Pseudoteadused on põhjusega pseudo. Tänapäevases infoajastus on info liikuvuse võimaldanud reaalteadus. Just nimelt need nn "valgustumud", kes pidavat tegelikult oma ego käes uppuma olevat. Siinset kommentaariumi loe kui vandenõuteoreetikute kokkutuleku protokolli. Iga asi peab olema vandenõu... Kurb hakkab, kahju ühiskonnast, kus ma ise elan ja mida edendada soovin.... Andes mingit väärtust, mitte tühja loba muinasloo vestjana
Jurgen11. november 2015, 21:23
Soovitan lugeda, kuulata ja vaadata Jüri Lina ning ka David Icke teoseid. Saate targemaks mis ja kes on millegi taga. Sellest osast millest aru ei saa, ei tasu ennast hulluks mõelda aga juhtlõnga annavad nende kahe mehe teosed igal juhul. Esiteks Vanga oli juba noorena jäänud pimedaks, tema maailmapilt piirdus sellega mis oli tema eluajal ja piirkonnas aktuaalne. Väidetavalt külastasid teda tulnukad, kes tegelikult olid maailmaehitajad (Illuminaadid). Nad lihtsalt valisid tema, et anda teda oma kavatsustes tuleviku osas. Kui te vaatate, mis toimub kasvõi euroopa liidus siis kainet mõistust ignoreeritakse teadlikult isegi lausa keelatakse mõelda analüütiliselt ja kainelt. Kiidetakse ja pannakse juhtideks neid, kes keelduvad kainelt mõtlemast või on juba piisavalt ajupestud. Mis puutub jumalasse, siis tegemist oli kaugele välja arenenud inimestega kes suutsid löahkuda maalt ning osaliselt mittematerjaliseeruda säilitades teadvuse. Võeti ahvitasemel inimesed kes pandi pärast suurt hävingut mille olid korraldanud samasugused kes praegu maailma valistsvad ning anti neile uued käsud ja teadmine. Need samad loojad mängivad siiani kogu inimkonnaga. Vaid üksosa arenenud valgustusega kokku puutunud inimesed on neil jalus.
...Võeti ahvitasemel inimesed ja anti neile uued käsud ja teadmine...12. november 2015, 08:15
...ja vaimsete tõdede asemel söödetakse neile sisse segapudruna igasugust uinamuinat, et inimeste analüütiline mõtlemine kaoks ning neist saaks ustavad robotid... Vaadake neid tänapäeva "valgustunuid"... nende sisemus on ju täielik egoism kuubis.
Mr.X12. november 2015, 09:53
Jurgen on siin ainsana asja tuuma tabanud! Isegi ilma teadmiseta, tänast maailma vaadates ja analüüsides on selge, et sõjaliselt ja rahaliselt võimsaima riigi USA valitsuse taga on tegelikult teine valitsis, mis maailmaasju juhib. Selle fakti lobises ükskord avalikult välja ka president Clinton. Föderaalreserv kuulub Rothchildidele ja dollareid trükkides valitsevad nad juba paasada aastat seda maamuna. Nemad rahastasid Napoleonit ja olid I ja II Maailmasõja käimalükkajateks, et parast suurt kaost kõik oma kontrolli alla võtta. Nii ongi läinud - EL on USA sülekoer ja maailm liigub piirideta ühe riigi suunas. Vene, Hiina ja Iraan üritavad veel vastu punnida ja Süüria ongi täna nende kahe poole rindejoon. Muide - Hitler oli ühe Rothschildi sohilapse järglane!
Mõtiskleja12. november 2015, 13:11
Jurgen
Tahaks sinuga nii väga nõus olla , aga segab asjaolu , et teadus ei oska seda kõike selgitada , siinkohal pean silmas Vanga nägemusi , millegiga on ta ikkagi täppi pannud. Mis , aga puudutab härra Lina töid , siis siinjuures on vaja meles pidada , et ka tema on inimene. See tähendab seda , et ka tema on ekslik ja ka temal on subjektiivsust , nii nagu meil kõigil.
Mr.X13. november 2015, 11:32
Lina Linaks. On palju infot, mis tõestab varjatud maailmavalitsuse olemasolu ja nende SUURT PLAANI uue maailmakorra loomiseks. Piirid peavad kaduma, rahvad ja rassid segunema, käibima jääb üks valuuta - dollar, mida Rothschildid Föderaalreservis trükivad. Lähis-Itta ja Vene piiridele trügib maailmavalitsuse armee NATO selleks, et veel alistamatud ka alistada. Jeltsisni ajal oli Venemaa juba minemas maailmavalitsuse kontrolli alla aga KGB-slaavlased rikkusid selle plaani. Nüüd torgitakse igast suunast (Ukraina, Gruusia, muidugi Baltikum) edasi! Kahjuks on ka Eesti jälle rinderiigiks saamas (kui nad Venemaad muidugi mingi muu trikiga allutada ei suuda). P.s. ajaloolased arutavad pikalt ja laialt, mis põhjusel puhkes I Maailmasõda ja ei leia kuidagi loogilist seletust. Suurt pilti vaadates oli nüüd ju selge, et maailmavalitsusele oli Euroopas vaja suurt kaost ja pinnast veel suuremaks kaoseks II MS-s. Kuidas Saksamaa suutis nii kiiresti tuhast tõusta ja miks Hitler nii lihtsalt tüüri juurde sai - ikka tänu salajasele välisabile. SUURES PLAANIS pole inimeludel kunagi mingit väärtust olnud!
jajah11. november 2015, 20:50
järgmine aasta on 3. maailmasõda. 20 aastat hiljem aga 4. maailmasõda. Nii edasi. 400 aastat hiljem juba 100. maailmasõda. Vägev, eks ole.
Mati.11. november 2015, 20:47
Need, kes elada ei oska, need ootavadki kogu aeg sõda...
to Mati11. november 2015, 20:55
Sõda soovivad sinusugused reformi sabarakud.
Meie tahame elada rahus oma maal ilma musta nuhtluseta.
arvamus11. november 2015, 20:42
Selleks ei pea selgeltnägija olema, et sõda Euroopas ennustada. Veetakse iga päev tuhandeid sõdalasi sisse, ega nad siia malet mängima tule, ikka oma võimu ja usku kehtestama, Euroopa poliiteliit on ilmselt psüühilise relva mõju all, ei saa ju inimesed nii lollid olla.
Vanga oli analüütik11. november 2015, 20:38
Vanga järgi pidi kahe Korea vahelisest sõjast algama lll ms. 2011 aastal .Süüria jutt tuli hiljem.
Vene REN TV -s nähtud videotes loetakse vene keeles ükskõik mida vanamuti lõualiigutuste peale.
AA11. november 2015, 20:18
No praegu ei pea isegi oraakel olema, et seda jama ennustada. Kahjuks kõik see toimub ja euroopa bossidel ei ole piisavalt mune oma mugavustsoonis, et sellele vastu hakata.
jaaa11. november 2015, 20:16
kanister11. november 2015, 20:26
Kuidagi ei klapi. Kui islam vallutab Euroopa, siis ei lenda midagi, ega kuhugi. Saabub keskaeg. Et kõik need head asjad saaks toimuma, millest viimases lõigus räägitakse, peavad moslemid olema teemast väljas. Aga nendega alles jamad algavad ja nad pole postipakid, keda niisama lihtsalt saab tagasi saata.
njaaa11. november 2015, 21:19
Eee, USA on ka siiski olemas. Hiina. Jaapan.
kuulsin11. november 2015, 21:31
11. november 2015, 22:45
Mis ajast nad on lendamist ära keelanud!?
kanistrile -13. november 2015, 00:05
julgen meenutada, et islamiriigid Saudi-Araabia ja AÜ kasutavad teaduse saavutusi vägagi lennukalt.
just11. november 2015, 20:11
sealiha konserve tuleb varuda, moslemid ei söö neid, ja kõikidele konservidele tuleks kleepida sea pilt, meil oleks siis varud puutumatud
ja 11. november 2015, 20:12
kooseluseadus tuleb kehtestada, et must saaks kõiki trukkida
11. november 2015, 22:46
tundub et ootad pikisilmi
13. november 2015, 19:57
mis seda musta praegu takistab?
jopenpuhh11. november 2015, 20:09
Euroopaga on võimatu ju sõdida mingilgi moel, sellel pole sõjavägegi.
itimees11. november 2015, 19:51
las ma pakun kuidas see jama hakkab
esimesena lastakse vene või nato lennuk ´´valede´´ inimeste poolt alla
ja siis üks riik otsustab kellegile ´´appi´´ minna.
Mäletate seda episoodi,11. november 2015, 20:45
kui Türgi sõjalennuk olevat nagu süürlaste pool alla tulistatud.Taheti ju samuti,et türklased Süüriat ründaks.Kes selle taga oli,pole raske arvata.
Niiet itimees,sul võib täitsa õigus olla.
heinz11. november 2015, 21:12
tõsi ta on, siiani kõik suured sõjad saanud alguse kellegi "abistamisest"
11. november 2015, 19:32
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
11. november 2015, 19:36
enamik Sloveeniast, horvaatiast, Rumeeniast
JUSS11. november 2015, 19:30
Hiljuti meilgi televisioonis näidatud Vene filmis "Vanga" rõhutati just neid ennustusi, kui hästi Venemaal edaspidi minema hakkavat. Et Venemaa jääb küll väikeseks, kuid muutuvat siis taas suureks ning tugevaks. Ja et "kõik hea tulevat Venemaalt!"
Ajaloohuvilisena olen selle "hea" suhtes üsna skeptiline. Jõudsin ise päris palju seda nõukogude võimu näha. Lapsepõlv ning nooruki-iga Hruštšovi ja Brežnevi ajal. Stalini ajast kuulsin vanematelt ning vanavanematelt. Raamatutest ning artiklitest olen lugenud varasematestki aegadest. Seepärast pole minul kui pisikese piiririigi elanikul erilist optimismi ei Venemaa taas suureks saamise suhtes ega ei oota midagi head ka sellest, "kõigest heast" mis Vanga järgi sealt Venemaalt just nagu tulevat.
Peeter I11. november 2015, 19:37
kõik on pealikus kinni, Venemaal on olnud ka paremad ajad
võõrriigi päälik11. november 2015, 20:37
meil jääb üle vaid unistada sellest,et meie presidendil oleks kunagi samasuur kodanike toetus,nagu on Lätis,Venemaal ja ka mujal,kus valib presidendi rahvas.
Vejonisest11. november 2015, 21:35
Selle toetusega Lätis hetkeks on nagu on, mõni pani pahaks isegi seda, et tal ei ole oma maja, elab korteris;D
Pealikus kinni jah ning13. november 2015, 00:00
pealik jällegi on rahvas kinni. Ei saa pealikkki rahvale väga mittemeeldivaid asju kuigi kaua.
lible11. november 2015, 20:28
Sa Juss rahune maha,see 3. MS sind kindlasti puudutada ei tohiks.
Vanga ennustust ei edastata millegipärast täielikult.Kirjas on,et euroopast jääb järgi tuhahunnik,kes ellu jääb,nendest käivad veel üle moslemid.
......11. november 2015, 19:28
see on vale jutt jälle......
11. november 2015, 19:26
"Minult küsitakse: "Kas varsti tulevad maailma iidsed õpetused?" Ei, mitte varsti. Süüria pole veel langenud! Süüria variseb võitja jalge ette, kuid tema ei osutu võitjaks!" edastab Vanga sõnad Vene telekanali NTV saateklipp.
Vanga kuulutas, et Süüriast saab signaal Kolmanda maailmasõja alguseks ning ilmub uus religioon, mille pühakirja hakatakse lugema kogu maailmas.
.
Mis on fanaatilisel islamil tegemist iidsete õpetustega?
Vabamüürlased ja juudid11. november 2015, 20:57
vaadake mis on meie oma 50-ne kroonisel kujutatud,ühe juudi allkiri veel all.Oi,Aadut on vaja,ehk EKRE aitab.
Õige vastus on:11. november 2015, 22:17
Odin. Põhja rahvas. Juba tegutsevad ja lammutavad kristluse, islami ja muude ismide kallal. Nad on tagasi ja kavatsevad võtta tagasi selle, mis oli nende oma. Viimsepäevalahingu ehk Ragnaröki legendid pidavat viitama suuremale tuumasõjale.
Õige vastus on:11. november 2015, 22:17
Odin. Põhja rahvas. Juba tegutsevad ja lammutavad kristluse, islami ja muude ismide kallal. Nad on tagasi ja kavatsevad võtta tagasi selle, mis oli nende oma. Viimsepäevalahingu ehk Ragnaröki legendid pidavat viitama suuremale tuumasõjale.
11. november 2015, 19:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
11. november 2015, 19:39
Nende kahjuks Vanga ei olnud erakonna liige
Torpeedo luuludes vaevlavale 11. november 2015, 19:40
Mis ajast psühhiaatriahaiglas on vaba juurdepääs netile? See viga tuleb kohe parandada, sest haiglased RE trollid (psühho-trollid) ei mõista ikka veel, et nad on allutatud teadvuskontrolli programmile (MK-Ultra), ning süüdistavad meeleheitlikult kõiki teisi trollinduses. Head paranemist!
!!!11. november 2015, 19:14
Nii Nostradamus kui ka Vanga olevat rääkinud sellest, et moslemid vallutavat Euroopa. Neid tõlgendusi trükiti hiljem meilgi. See tundus 80 ndatel nii absurdsena, et kuidas see küll võimalik oleks. Et mingid mahajäänud barbaririigid vallutavat kõrgtehnoloogiliselt relvastatud Euroopa ning NATO. Aga näib, et hõivamine saab toimuda ka ilma tankide ning lennukiteta. Sisseimbumise ning üleujutamise teel. Annaks jumal, et see nii e läheks. Aga mõned radikaalsed mullad juba laiutavad, et poole sajandi pärast olevat me kõik siin islamiriigid.
oeh12. november 2015, 09:28
hirmul on ikka suured silmad.
hirmuga pole siin midagi pistmist12. november 2015, 11:22
Euroopa rahva hävitavad meie oma kaasmaalased seda kõike raha, võimu ja ahnuse nimel!
Kasulikud viited12. november 2015, 23:22
proua11. november 2015, 19:10
Kui kõike seda võimalikuks peetakse siis miks midagi ette ei võeta, et vältida tekkida võivat katastroofi? Kolmveerand euroopa riigijuhtidest, ka meie omad, on muidugi sündinud idioodid, aga need, kel mõistus peas, võiks arulagedaid kasvõi füüsiliselt korrale kutsuda. Kuidas küll aru ei saada, et ka neil endil, kes nad kogu maailma p....e on keeranud, tuleb selles kaoses pärast edasi elada? Ei ole olemas mingisugust muud maailma kuhu kolida.
Anton11. november 2015, 19:57
Kusjuures millegipärast kõik poliitikud näivadki olevat idioodid, kes ajalootundide ajast käinud õlut tarbimas (Putini väide enda kohta)!
savika unustasid kribatule lisada,11. november 2015, 20:40
mis see putja siia puutub,kui jutt moslemitest.
midagi11. november 2015, 20:05
...ei võeta ette, sest eurooplased/meie kaasa arvatud/ on valinud end valitsema "demokraadid"...ehk homokultuurist nakatatud tegelased ! Kõik ebaloomulik on seega kulutatud normiks...tulemus nüüd käes! Sama "kultuuri" esindajad on meil vallutanud ka ajakirjanduse....näete ise mille eest nad võitlevad....ikka rohkem tolerantsi....ainult mitte oma rahva vaid sisserännanute suhtes! Ka see on oma rahva pe....ne....rahva keeles!
oot11. november 2015, 19:09
OOT, AGA....NIBIRU :D? LOLZ
11. november 2015, 19:47
see ju ammu pidi olema kohal, kas ei mäleta või, mis aastal oli see maalima lõpp, 27.12. 2012 või
11. november 2015, 19:49
sain aru11. november 2015, 19:08
Mingi11. november 2015, 19:06
hea uudis, tasuks konserve osta kahju et relva osta on kallis ning raskem.
Loodame heale apocalypsile
Horros11. november 2015, 19:14
Soovitavalt mitte sealiha konserve.
to Horros12. november 2015, 23:05
õige,need suurt midagi sisse ju ei too.
Kurbloolane11. november 2015, 19:05
_... Bulgaaria pime selgeltnägija Baba Vanga kuulutas ette näiteks "kaksikvendade hävitamist raudsete lindude poolt" (WTC tornide häving 11. septembril 2001), allveelaev Kurski uppumist 2000. aastal, "musta" presidenti USAle, mis jäävat viimaseks, ning Krimmi lahutamist Ukrainast. 1996. aastal surnud Vangal oli elu lõpu poole nägemus ka Süüriast. ..._
KAHJUKS pole ühtegi konkreetset tõestust eeltoodud väidete tegelikkusele vastavuse kohta. Ei video-, audidokumenti ega ka kontrollitavat kirjateksti.
...11. november 2015, 19:26
olen ise näinud dokfilmi, kus Ta ütleb, et 2016 evropa opusteet, youtubis filmid olemas kui möistad vene keelt
Kurbloolane12. november 2015, 17:50
ESITEKS - palun linki.
TEISEKS - Vanga ei rääkinud vene keeles
KOLMANDAKS - olen ka ühtkomateist Vangast näinud ja lugenud, KUID ühtegi ülaltoodud ennustust pole kohanud.
to kurbloolane12. november 2015, 00:04
oleks mul see kohver ma vajutaks kohe nupule
Raudlinnud?4. veebruar 2023, 06:16
...polnud mingi vanga jutt vaid Nonstradamuse. Vanga ajal tegi poisititt ka ise mudellennuki valmis, rääkimata päris lennukitest, mis olid juba ammu enne vanga pläma olemas.
öh11. november 2015, 19:03
Ja mis te lollid seda raha pangas hoiate, kui maailma lõpp on kohe tulemas?
to öh11. november 2015, 19:17
Seega, ostke parem valimatult igasugust pahna ning suurendage poekettide müügikäivet ja kasumit. Ja võtke aga kõvasti igasugu kiir- ja SMS laene? Ega hr. öh äkkiise ka sellises äris osanik ei ole?
mida selle rahaga teha,kui pole kellega äri teha.11. november 2015, 20:53
Juudid jänkistanis loodavad,et neid see jälle ei puuduta.Sealiha pole ka mõtet varuda,kellegi soovituse kohaselt,moslemid söövad seda öösel,siis allahh ei pidavat nägema.Võiks rääkida aga ei viitsi siin kribada.
to Cannabis11. november 2015, 19:02
Ma ei soovitaks sellel teemal mingil suvalistel jorssidel ilkuda.
11. november 2015, 19:00
Huvitav, kes kellega sõdib ja kes on kelle liitlane selles sõjas?
rauast11. november 2015, 18:51
rauast tehtud ravim ehk siis raudne distsipliin söömisel, joomisel jm terviseriske pakkuval tegevusel. Kui raudset tahet ei ole siis rasketest haigustest jagu ei saada.
erki11. november 2015, 19:01
11. november 2015, 19:13
— le11. november 2015, 19:51
ehk11. november 2015, 20:47
erki11. november 2015, 19:04
tt11. november 2015, 18:46
11. november 2015, 18:43
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
11. november 2015, 18:47
Kas Ameerika asub Euroopas?
tundub ,et paljud peavad Ameerikat Euroopa riigiks11. november 2015, 19:55
Kui uskuda selgeltnägija sõnu, siis peaks Kolmas maailmasõda algama Süüria "langemisest" ning laienema Euroopasse. Naise ettekuulutuste järgi peaks Euroopa olema 2016. aastal "tühi ja külm"
ameerika ...11. november 2015, 21:37
....on euroopa pealinn....
12. november 2015, 11:39
11. november 2015, 18:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
M.M.11. november 2015, 19:18
Just ning nad nõuavad veel,veel&veel...euroopa oma nõtruses on läinud..aamen.Aga on maid kes hakkavad sellele parasiitlusele vastu ..ja kui põrkuvad islam ja venemaa ning hiina!Siis panuseid teha pole võimalik.Muidugi m..ihunnik USA vaatab ikka sinnani pealt kui võitja hakkab selguma..ja siis sekkub "resuluutselt" pärast tore saaki jagada.
11. november 2015, 18:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Milline?11. november 2015, 18:46
Vanga? Too on juba pea aastat 20 surnud. Moslemi-jama ennustas küll, aga paanikat ehk külvata ka ei tasuks.
11. november 2015, 18:48
kuigi pime, tema oli sinust palju targem