Foto: Facebook/Aktuaalne kaamera
Tele
11. november 2015, 10:32

SUURED MUUTUSED "AK-s": uudisteankur Monika Tamla on beebiootel, teda hakkab asendama Neeme Raud (104)

ETV uudistesaade "Aktuaalne kaamera" teatas Facebookis, et uudisteankur Monika Tamla (43) siirdub uuest aastast emapuhkusele. Teda hakkab asendama Moskva korrespondent Neeme Raud.

"AK-s on ees ootamas mitmeid olulisi muutusi. Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast emapuhkusele! Palju õnne Monika!!!," seisab Facebooki postituses.

"Monika asemele tuleb praeguste plaanide järgi meie Moskva korrespondent Neeme Raud, kes tegi ka suvel AK ankru tööd ning pälvis vaatajatelt väga positiivse vastuvõtu. Neemet loodame näha ka "Välisilma" saatejuhina," teatab "Aktuaalne Kaamera".

"Moskvas jätkame 2016-ndal aastal esialgu ühe mehe ehk Anton Aleksejeviga, sest olümpiamängude ja jalgpalli EM-i lisakuludest tulenev ERR-i sisene eelarvekärbe puudutab ka uudistetoimetust. Kui meie eelarvelised võimalused peaks 2017-ndal aastal paranema, siis mõistagi saadame Antonile ka teise inimese appi, sest teha üksi nii eesti- kui ka venekeelseid tele- ja raadiouudiseid ning olla ka ise operaator-monteerija-autojuht on ühe inimese jaoks väga suur koormus."

Eesti Ekspress kirjutab, et kummalisel kombel on mahlakas kärbe ootamas ka ETV+, mille viimased vaatajanumbrid on nii tillukesed, et raske on aru saada, kas vaatajaid üldse leidub.

Postituses lisatakse, et järgmise aasta suur teema "AK" jaoks on ka vana raadiomaja rekonstrueerimine uudistemajaks, kuhu õnnestub esmakordselt kokku kolida kõik uudistega tegelevad üksused ehk "AK", raadiouudised ja portaal. Samuti tuleb uudistemajja uus ja senisest suurem-moodsam "AK" stuudio.

 

AK-s on ees ootamas mitmeid olulisi muutusi. Suur positiivne uudis on, et meie ankur Monika Tamla siirdub uuest aastast...

Posted by Aktuaalne Kaamera on Tuesday, 10 November 2015