Inimesed

Lisatud TV3 video!

Laulja Mikk Mäe: Urbi vennaks kehastudes tuli leida sisemine rahu (19)

LISA KOMMENTAAR

urbide10. november 2015, 19:30
moodi pold sääl mitte kõige vähematki, kahjuks !
no mai tea9. november 2015, 20:05
selle mõttetu lenna võit oli ikka ilmne ülekohus kõikide teiste suhtes! et kui on võltshambad, siis ongi võitja? hale, väga hale! minu meelest ja kolleegidega ka rääkisin, nad ka sama meelt enamus, oli lenna ikka kõige viletsam. paar kolleegi paigutas kuskile keskele, võitjaks ei pidanud keegi, isegi mitte kolme hulka! alatu värk on seal kohtunike poolt. ja no avandist ma ei räägigi, no ei ole head naljad, ise on uhke ka veel.
Mikule9. november 2015, 12:47
Mikule oleks vaja nooremaid, tantsulisi etteasteid. Antakse ainult vanu ja staatilisi rolle.
!!9. november 2015, 13:51
no jah teevadki10. november 2015, 10:58
keegi peab ju saates olema must lamams..meul peres on Mikust lausa kahju, seekord oleks võinud Mikule võitu ka anda.!! Ära ostetud seal kõik!
lauri9. november 2015, 12:02
oli küll objektiivselt mikust pea jagu üle ,aga vaatamata sellele oli ka mikk seda korda väga tubli ja väärinuks rohkem punkte. minu lisa 12 punkti lähevad ,aga laurile selle eest et ta oma noort kolleegi kaitseb
lauri9. november 2015, 12:00
oli küll objektiivselt mikust üle. aga vaatamata sellele oli mikk ka väga tubli ja väärinuks seda korda kõrgemaid punkte. lauril;e aga 12 punkti lisaks veel selle eest ,et ta oma noort kolleegi kaitseb
:)9. november 2015, 11:03
Mul on ka Mikust väga väga kahju! Äärmiselt tubli noormees. Kogu aeg kiidetakse ühtesi ja samu ja no see Lenna eilne võit oli ikka karjuv ülekohus!!
tgl.9. november 2015, 10:17
oli tema selle saate parim...
mulle Mikk ei meeldinud9. november 2015, 10:03
Küll aga meeldis Lauri - Toomas, ikka 12 punkti oleks andnud.
Nooruse ja ande puudumise eest punkte ei anta.
raoul9. november 2015, 09:54
Mikule antakse millegipärast alati vähe punkte, kuigi ta on olnud lausa esikoha vääriline oma esitusega. mis toimub seal züriis. teeb silmad ette ka kogenud näitlejatele.
Jäi ütlemata...9. november 2015, 09:23
Miks ei võiks olla nii,et igas saates võidab erinev osaleja? Pläkutagu need kohtunikud palju tahes. Lõppkokkuvõttes saaks kõik oma toetuse ,annetuse edasi anda. See pole ju mingi mõisa peale mäng. Motivatsioon kaob,kui tead,et pinguta palju tahad,ikka oled viimane. Seal ei saagi valida,et sina oled parem ja sina halvem. Selle rahulolematuse tunde ja lolli olukorra loob just see kellegi ülistamine ja teadmine,et sul polegi võimalust,kuigi rahvale meeldid. Ka lõppkontserdil võiksid esineda kõik ja siis alles rahvas hääletab,kes rahvale meeldib.Rahvas peaks nad pingeritta hääletama,mitte kohtunikud,kes vahel tõesti päris jaburat juttu ajavad. Nad peaksid teadma,et see,keda eriliselt ülistatakse,kaotab oma hääled rahva seas. Näen ja kuulen seda ise iga kord peale saadet. Praegu on olukord,kus lõppkontserdil jäävad võistlusest välja just rahva suurimad lemmikud.
hm9. november 2015, 09:22
Nõrgad on nad kõik sel aastal ja saate läbiviijagi on samasugune.
Ta ongi väga hea!9. november 2015, 09:05
Aga kedagi tuleb ju tümitada. Millegi pärast arvan,et ehk on kellelgi kohtunikest kana kitkuda tema isaga. Muud lihtsalt ei oska mõelda,sest Mikk on olnud ka varem,täiesti esikoha vääriline. Kahjuks ta sinna selles saates ei saa kunagi. Isegi siis mitte,kui tõesti sõna otseses mõttes kuldmune suust kukuks. Oled tubli,oi kui tubli,aga jääd siiski viimaseks. Nii käituvad kohtunikud. Aga loodan,et ta ei võta seda ebaõiglust väga hinge.Ta teab ise,et on tõesti väga hea. Keegi peab ju ometi peksukott olema. Teiste kallal ei juleta iriseda. Samas tõstetakse täiesti keskpärane Saara pilvedesse ja teistpoole pilvi ka veel. Minu arvamus on alati langenud kokku rahva arvamusega. Loodan,et ka seekord,sest just mina olengi rahvas,nagu teised mu lähikondlased. Ju siis on vaja ühte keskpärast osalejat tõsta kõrgustesse. Öeldakse,et on vääääga andekas ja teeb kõvasti tööd. Kus see anne on,aru ma ei saa,kui peab kõvasti tööd tegema?. Ma saan aru,et kõik peavad seal palju tööd tegema,aga jääb tunne,et üks neist teeb eriti palju tööd. Järelikult ei olegi annet. Andekal inimesel tuleb kõik mängleva kergusega piltlikult öeldes,sest tööd peavad tõesti tegema ka nemad. Ainult andetud peavad eriliselt palju tööd tegema,sest muidu nad ei saavuta midagi. Tahaks loota,et ma eksin ja lõppkontserdil rahvas näitab oma poolehoidu. Andekad on seal Sepo,kahtlemata Liina. Nendel ei tasu lootagi, samuti nagu Mikul,kes on laulja mitte näitleja. Igal aastal peab olema üks peksukott. Olgu siis Mikk pealegi viimane. Selge on see,et rahvale ta meeldib,aga Saarale teevad kohtunikud suure ülistamisega küll karuteene.Kahju,sest praegu on ta tõesti teistega arvestades täiesti keskpärane. Ei näe mingit põhjust,miks peaks ta pilvedest läbi upitama. Muidu on armas saade.
Marju9. november 2015, 08:37
Mikk on oma vanuse ja vähese lavakogemuse juures väga lahe tegija. Edu talle edaspidiseks1
KÜLL9. november 2015, 08:07
Mikku kiidetakse aga punkte ei tule, ta väärib kõrgemaid punkte
kohtunikele9. november 2015, 14:24
Otsustage juba ära, mida hindate, kas paroodiat või täpset jäljendamist.Mikk on vaieldamatult üle keskmise esitustega, kiidate küll, aga punkte saab minimaalselt.
Liina mängib natuke üle, see on juba paroodia, Saara jäljendab täpselt.
xole9. november 2015, 14:57
Kõige haledam on see, kui kohtunikud annavad punkte oma lemmikule - parodeeritavale. Mikk saab mingisuguse räppari ja järgmine saade selgub, et keegi midagi ei tea. Mida sa istud seal laua taga, kui ei oska hinnata?
xole9. november 2015, 14:59
Kõige haledam on see, kui kohtunikud annavad punkte oma lemmikule - parodeeritavale. Mikk saab mingisuguse räppari ja järgmine saade selgub, et keegi midagi ei tea. Mida sa istud seal laua taga, kui ei oska hinnata?