Foto: Arno Saar
Galeriid
6. november 2015, 18:54

GALERII | Nõid Nastja oma raamatu esitlusel: "Usun, et iga naine on oma hinges nõid." (60)

"Usun, et iga naine on oma hinges nõid," sõnas nõid Nastja oma vastilmunud raamatu esitlusel teda kuulama tulnud inimestele.

Peamiselt naistest koosnevale publikule selgitas Nastja, et maagiat ei ole vaja karta, eriti valget maagiat, mis on tema sõnul positiivne mõtlemine ja heatahtlikkus. Hoiduda tuleks pigem mustast maagiast ehk sellest, kui inimene soovib kellelegi midagi halba.

Nastja sulest ilmavalgust näinud raamat "Nastja suur maagiaraamat" koondab endas nii armujoogi retsepte, näpunäiteid igapäevaseks maagiaks kui ka lahendusi murekohtadele. Teadmised, mille põhjal kõik see kaante vahele saada, ütles nõiale tema sisemine hääl. "Raamatus on tõeline maagia," kinnitab ta. Tõsi, raamatu tagakaaski lubab, et kõik raamatus kirjutatu on Nastja ise järele proovinud.

Ta tõdeb, et natukene maagilisi oskusi tuleb tegelikult kasuks kõigile. Maagia ongi tema sõnul kindlad oskused ja teadmised, mille paneb tööle sisemine energeetiline potentsiaal. "Usun, et igaüks meist omab seda. Usun, et iga naine on oma hinges nõid," lisab nõid.

Lõpetuseks ütleb Nastja teda kuulama tulnud publikule veel viimased õpetussõnad: "Ärge tülitsege, armastage üksteist, ja edu selles."