Foto: Teet Malsroos
Saund
6. november 2015, 13:56

Ott Leplandi kaks põhjust rõõmustamiseks: koju naasnud kass Sipsik ja jõulutuur Gertu Pabboga (11)

Peagi koos staarisaatest tuntud Gertu Pabboga jõulutuuri alustavalt Ott Leplandil on teinegi põhjus rõõmustamiseks – tema kadunud kass on lõpuks kodus tagasi.

Esimese singli Gertule kirjutas just Ott: "Tundus, et minu looming on Gertu jaoks sümpaatne ja kuna mul oli ka üks laul, mida ma talle pakkusin ja mis talle väga meeldis, sai loost ka tema esimene singel." Tulevikuplaanide tegemisel Ott ei rutta ja nendib, et alles vaatab, kuidas ühine keemia laval tööle hakkab.

Lisaks ühistuurile teeb Otile rõõmu ka koju tagasi jõudnud kass Sipsik, kes pea poolteist nädalat kadunud oli. "Ta peitis ennast naabrimehe hoovis soojaku all," lausub muusik. Kuna Sipsik oli võetud varjupaigast ja varem nõnda pikalt väljas viibinud ei olnud, oli see tema jaoks paras katsumus.

"Ma otsisin teda oma poolteist nädalat taga – 9 päeva –, aga siis ühel päeval, kui ma olin plakateid välja panemas, helistas naabrimees, et ta on märganud minu kassi oma hoovipeal soojaku all," kirjeldab kassi pärast muret tundnud Ott Sipsiku üles leidmist. Vabatahtlike toodud toidupuuriga püüti kass hoovipealt kinni ja toodi tagasi koju.

"Talle oli see ikka täielik pingelangus," tõdeb muusik, kirjeldades, kui selgelt oli näha, kuidas kass puurist tuppa pääsedes muutus. "Tal oli kohe näost näha seda," sõnab ta.

"Küll ta käis ja istus terve õhtu mul süles ja küll ta käis ja hõõrus vastu püksisääri. Algul ma mõtlesin, et ta on näljas ja tahab süüa, aga tegelikult otsis ta lähedust," kirjeldab Ott taaskohtumist särasilmselt.