Krista sefiiritort, mida poes müüakse. Foto: Stanislav Moškov
Tele
6. november 2015, 11:48

LUGEJA: Krista oli lihtsalt hea ja odav valik, parima pagariga pole siin mingit pistmist (19)

TV3 pagarisaate võitnud Krista sefiiritort paisati küll poodi müüki, ent Hagari valmistatud tort, kuigi võitja retsepti järgi, ei meenuta mingil moel saates nähtut. "Ma seda torti küll Krista omaga ei seostaks," leiab üks lugejatest.

Krista võid tõi vaatajad eri väljaannete kommentaariumi ning foorumeisse end välja elama – miks ei võitnud Merle või Liisa, miks valiti Krista? "Sellist sefiiritorti oskan ma isegi teha," kõlasid väited.

Lugeja mõelge avaldab mõtteid: "Krista võitis ju ainult seepärast, et üheks tingimuseks oli võidutort Hagari poolt poelettidele tuua. Kujutage nüüd ette, kui Merle oleks võitnud – selline keerukas ja kallite koostisainetega tort poleks iialgi masstoodangusse läinud, isegi see lihtne sefiirikas on Hagari poolt tehtud täielik plönn. Poelettidel on ka kordades ilusamaid sefiiritorte. Krista oli lihtsalt hea ja odav valik, parima pagariga pole siin mingit pistmist."

Mitu lugejat ütlevad, et mõistavad, et poes oleks raske ja kallis müüa torti, mille Krista saates valmistas, ent samas peaks poes müügil olev tort ikkagi väheke rohkem sarnanema saates nähtuga. "Iga natukenegi õppind kondiiter oskab teha tavalist roosi tordile, see kuulub põhioskuste hulka," lisab lugeja. "Nad ei pea tõesti kahekorruselist tegema, aga sarnased värvid ja asjad võiks ikka olla ..."

Teisedki leiavad, et värvid ja üldine väljanägemine peaks siiski sarnanema: "Ma seda torti küll Krista omaga ei seostaks."

"See meenutab Hiinast tellitud rämpskaupa. Pildilt vaatab vastu üks asi, aga kui kätte saad, siis on hoopis midagi muud. Kristast on lausa kahju."