Tele

LUGEJA: Krista oli lihtsalt hea ja odav valik, parima pagariga pole siin mingit pistmist (19)

LISA KOMMENTAAR

Z8. november 2015, 05:12
Ma ka ei saa aru. Mõistan et tapselt samasugust ei saa teha aga vahe kaunistusi peale panna ka miljoneid tordile juurde ei lisa.praegune tort on täielik plönn ja mina seda poest küll ei ostaks..
kondiiter 7. november 2015, 21:18
Olin Krista poolt ja ta on selle tiitli auga ära teeninud.Merle oleks pidanud võistlema nendega ,kes on läbinud vastava(d) koolituse(d).Krista ongi koduperenaine ,kes oskab teha toite ,küpsetisi leivast tordini käepärastest vahendidest.Mida siin kritiseerida on. Olin tõeliselt vaimustuses kui lihtsalt võib saada hakkama ilma spets .vahenditeta .Tubli Krista !
kaile7. november 2015, 09:40
Minu arvates õige valik. Ega siis esikoht ainult sefiiri tordi eest tulnud. Nagu öeldi, oli ta kodus nii pärmitaigna, kui leiva tegemisega. Merle tegi kursustel õpitud asju ja kasutas kaasatoodud lisandeid. Muidugi tegi seda kõike hästi, kui aga valik oli selline siis ok. Üldse olid kõik osavõtjad väga tublid kaamerate ja etteantud ajaga toime tulema. Inimesed, kes ise midagi ei tee on ikka kõige teadjamad.
nonoh7. november 2015, 08:13
torti oskame me kõik süüa, aga ise korralikku torti teha ei oska halvustavatest kommenteerijatest keegi. Kui ei oska teha, siis halvustada oskab iga kirjaoskaja.
Loe neid lõputuid retseptiraamatuid ja sa näed, et ka kõige lihtsama toidu valmistamiseks on retsepti järgi vaja vähemalt 15 koostisosa. Jäta üks ära ja süüdista ennast, et ei ole ikka päris hea. Kas võtad need retseptid kodus kasutusele? Peab ikka väga rikas olema, et kõike kokku osta, mida retsept ette näeb.
Nii on ka tortidega, sa võid ühe imetordi valmis teha, panna sinna mitukümmend imelist koostisosa ja keegi ei saa öelda, et see ei ole hea ja ilus, kuid järgi tegema seda ei hakka keegi. Krista tegi imeilusa ja maitsva tordi, mida igaüks võib kodus järgi teha, kui oskab vaid roosikesi ka lisada.
Mida siis oleks pidanud žürii hindama? Kas tehnilist šokolaadiimet või Krista tehtud igapäevaimet?
Toit pole nikerdamiseks vaid armastusega tegemiseks.
Nii on ka tortidega
6. november 2015, 19:33
Ei olnud ka Krista võidu pooldaja.oleksin selle au Liisale andnud,kuid kui praegust olukorda jälgida,mis on ikka väga inetuks läinud,siis on Kristast isegi kahju,ta ei ole sellist kohtlemist ära teeninud,ega ta ise ennast esimeseks ei valinud.
Ann-Marii6. november 2015, 15:32
Inimesed! See oli ju kõigest üks saade. Miks Te peate ühe saate kohta nii palju halba kirjutama? Kui võitis Krista, siis nii ongi. Kas Te atvate, et Kristal on hea meel neid artikleid vaadata? Ma ei usu. Mul on Temast kohe väga kahju. Miks inimesed on nii õelad?
Milla6. november 2015, 14:54
Kaua võib sügeleda samal teemal? Saade oli mõnus. Need, kes põevad, et Merle ei võitnud, siis mõelgu sellele, et ka spordis on erinevad kategooriad. Seal te ei viiksu, et miks Barutot ei lasta mõne kleenukese poisikesega võistlema. Profikoolitus eeldab teistsugust võistluskeskkonda. Ja see väide, et häh, ma teen sellise asja iga kell jne. - ma olen selliseid "tegijaid" näinud peaaegu igal elualal. Jutt on uhke, aga tulemit pole. Ja järgmine kord minge ja võistelge ise, eks siis vaatame. Kõik osalejad olid tublid. Ja väga hea, et omavahel ei rivaalitsetud, vähemalt ekraanilt näha küll ei olnud. Aga olgu nii hea retsept ja briljantne teostus kui tahes, masstootmine keerab asja pekki niikuinii!
vaataja6. november 2015, 13:42
Super pagarid kellele Krista ei meeldinud mik te ise saatesse ei läinud ja oma superpagari kunsti näitama,teinud ise paremini
vaataja6. november 2015, 13:31
Super pagarid kellele Krista ei meeldinud, miks te ise saatesse ei läinud, näidanud ja teinud oma superpagari kunsti paremini
....6. november 2015, 13:01
BUUU rumalad kirjavead!
Tordi kohta - see, mis masstootmisesse läks ei ole tort, vaid häbiplekk! Kui võrrelda Saates tehtud torti sellega, mis poes müüakse siis tõesti kõige õigem ongi võrdlus odava hiina kaubaga. kus netist tellimust tehes näed kvaliteetse ja kena toote pilti, aga pakiga koju saadetakse mingi suvaline käkk.. Heaküll, kui on 1korruseline, aga see 1 korrus võiks natukenegi sarnaneda saates nähtule ju :( Hetke seisuga andis tordifirma lihtsalt ühe uue tordi välja ja üritab selle sitta välimust saate võitja süüks panna..
arvamus6. november 2015, 12:49
googletransl6. november 2015, 12:44
Kuulge, mis see lause algus tähendab "Krista võid..." Kas pagar sõi võid, tema perekonnanimi on võid
tähenärija pavõ6. november 2015, 14:36
Anni6. november 2015, 14:53
Just,just, seda minagi "mõtlema " jäin....,et kui perekonnanimega, siis ka....võiks ju kirjutada ikka nimi suure algustähega. Arvan, et kirjutaja ei oska elementaarset õigekirja.Usun, et seal peaks olema ikka sõna VÕIT
556. november 2015, 12:32
6. november 2015, 12:40
Michelle6. november 2015, 12:31
Eesti keeles.
Lugeda ei oska vä??
lugeja...6. november 2015, 12:19
Mis keeles see artikkel kirjutatud on?
lugeja...6. november 2015, 12:18
Mis keeles see artikkel kirjutatud on?