Saund

TRUMMIPÕRIN: kuulutati "Eesti laul 2016" poolfinalistid (12)

LISA KOMMENTAAR

7. november 2015, 13:15
Mis jama nende iga aastaste EL loodega on? Iga aasta on nii,et kui välja kuulutatakse need 20 lugu ,siis hakkab üks kramplik "soundcloudides ja muudes peidetutes saitidesa,juutuubides meeletu otsimine" ,kas see on taotuslik? Milleksa sellist võlts aziotaazhi vaja on? Oleks vaja kuulutada välja seadus EL konkursil,kui esitatakse miite ennem väljakuulutatud -esitletud laul ,siis peale AMETLIKU POOLFINALISTIDE TEATIST -peavad olema need 20 laulu ka kuulajatel KOHE KUULAMISEKS (loe hindamiseks) valmis ja kuiulatavad! Muidu tuleb välja (nonsens) ,zhürii sai oma valiku teha olemasoleva helikandja peal poolfinalistiks väljakuulutamis staatuse kaudu ,aga RAHVAS ,see lõplik hindaja peab hakkama neid 20 laulu ca kuu-poolteist ,aga mõnikord ka alles peale uut aastat kuulama ja sellega seosesa hindama. Seadus peaks olema üksa ,kõik lood mis said valitud on nagu võiduhobused stardis valmis kappama,kohe preab olema kättesaadavus ja nende kuulatavus (selge ,et hiljewm saab kohendada neid ja ka erivideona esitleda ,arvestades poolfinaalide kuupäevi),aga praegu on mingi kamm ,kõik (esinejad) tahavad olola hirmus salapärased ja uudesed ,fenomenaalselt heal arvamusel endast oodatakse (ei tea mida) viimaseni ,et siis "omaarust õigel ajal" seda esitleda (kaks kolmandiku sellist ajastust on aga läbi põlenud-nagu sosssepad!) ,kui on ERR-i EL loode AVALIKUSTAMISE PÄEV ,SIIS KÕIKIDE EUROOPA LIIDU ja ESC LIIKMESMAADE KUULAJAD JA EUROFÄNNID PEAVAD SAAMA LIGIPÄÄSU VÄLJAVALITUTELE LAULUDELE (olgu siis nad missugused alul tahes). Ainult nii on demokraatlikum ja vaatajatele inimsõbralikum. Nüüd aga hakatakse neid 20-nt enmamuses venitama kõikide ERR-i ja ETV hommikuprogrammide ja õhtuse Reikopi saadetes lohistama nnö- "laivis" ,kus siis maigutatakse suud ja ülejäänu tuleb umplaagis ,seega KUULAJAID LÜPSTAKSE JA PETRETAKSE -alles poolfinaalis ja hiljemgi saab kuulata seda õiget TOP-20 erolugu. Milkleks selline iga aastane jant ,kas ei usalkdata kuulajat või lollitatakse zhüriid ,või lollitab see sama zhürii koos ERR-iga kuulajat ja vaatajat?! IFCKYUTO !!!
aaaa6. november 2015, 15:24
Kas kordki võiks seal eelzüriis olla ka paar lihtsat inimest otse tänavalt ????
Ehk ühtlustaks natukene seda sõber-peseb-sõbra kätt olukorda ja esindaks vähekenegi rahva häält!
Lõppkokkuvõttes ju valitakse Eesti Laul nagunii RAHVA ja zürii hääli kokku lugedes. Las siis ka seal eelvaliu ajal ole mõni RAHVA(loe: inimesed tänavalt) esindaja)!!!
eestlane6. november 2015, 12:17
No mul on igatahes hea meel, et Luisa Värk edasi ei saanud.
Euroopa laval6. november 2015, 12:15
ei hinnata meie lauljate püüdlikust, vaid meie mittekompetentseid hindajaid.
värdi6. november 2015, 09:03
järjekordne alternatiivmuusika konkurss kus laiadele massidele sobivat laulu raske leida.korraldajale:1-välja jätta tundmatud ja vähe tuntud "muusikud".2- välja jätta kõik räp,hip-hop,indi ja muu selline kitsa ringkonna muusika,3-eesti laulul eelistada eestikeelset laulu.4 ja kõige olulisem-eraldada eesti laulu konkurss eurovisiooni lauluvõistlusest.
EESTi laul?6. november 2015, 08:26
Mitu eestikeelset laulu poolfinaalis on?Õigem oleks: Eesti Paju-inglise kõõrutamine.
Puht pealkirju lugedes6. november 2015, 08:49
leidsin ka, et üle poolte ei ole Eesti laulu sarnasedki.
mõista-mõista, misseeon6. november 2015, 06:49
seal põriseb sedakorda küll midagi muud kui trummid. muunutab midagi nakset, aga mitte trumminahk.
Ohh vana... 5. november 2015, 23:43
Ja jälle lõhmus,laisaar jne. Finaali me ei pääse, uskuge mu sõnu.
mida!?6. november 2015, 01:01
loe ette, mitmel korral on Lõhmuse kaul finaali pääsend ja mitmel korral välja jäänud?
sa pole laule kuulnudki ja juba püüad ilget tarka panna siin! sinu muusika maitse pole meie kõigi maitse, käbi!
lõpeta vingumine ja tee siis ise mingi hitt valmis kui nii kõva oled! omast arust oled mingi kõige tegijam või?
Kus see Laisaar sul on?6. november 2015, 02:09
Mul on tunne, et sellest kommentaarist loen välja, et Mina-Olen-Tühine-Mitte-Keegi-Kes-Ei-Oska-Mitte-Midagi-Teha on tegijate peale jube kade ja pritsib lihtsalt vingumist klaviatuuril. Väga hale oled ju. Oma igava mõttetu elu tõttu selliseid sõnu trükkimas on ikka väga madal ja rumal
E5. november 2015, 23:16
Eks valitakse jälle mingi uimane lugu ja üritatakse sellega võita.