Inimesed

ABIELUSAATE EKSPERT: osalised ei võtnud abiellumist nii, et nüüd olen suhtes ja tahan, et see töötaks (72)

LISA KOMMENTAAR

kurb aga tõsi...9. november 2015, 10:32
Tänapäeval on tegelt ju enamus paare sellised...nii kui asi keeruliseks läheb, siis öeldakse teineteisele, et aga paki sis asjad ja kao...sellest ma aru ei saa..oleme ka mehega 6 aastat suhtes olnud..ja on väga raskeid aegu olnud...aga kunagi ei tuleks mõttesse sellepärast selg pöörata ja ära minna..kui just sind petetud pole, siis ikka alati peaks suutma asjad lahendada ja mingi kompromissi leida ja kui teisel on raske aeg (depressioon, ärevus, stress jne) siis ikka peaks toeks olema, vahet pole kuidas sinu armastatu hetkel käitub..vaid abi pakkuma ja kasvõi kuskile abi saamiseks pöörduma. Mõelge sellele, et suur armastus ei pruugi enam uuesti tulla..hoidke sellest kinni. Toetage teineteist, usaldage, armastage ja austage!!!
Palju armastust teie kõigi ellu!
42 a. abielus olnu.9. november 2015, 13:13
Öeldakse, et esimesed 50 a. abielus ongi rasked. Ütleks, et on jah. Ikka kraakleme vahel. Minul veel jäänud 8 a, ehk läheb kergemaks. Tunnen kaasa, sul veel ainult 44 a. jäänud. IRW!
8. november 2015, 15:17
Ei ole küll pensionär,kuid arvan samuti,et saatesse oleks ikka pidanud valima osalejaid veidi tausta uurides. Arvamus ühtib siin eespool sõnavõtnud pensionäri proua või härraga. Kuidagi ei saa heaks kiita nende noorte mentaliteeti. Kurb,et nii mõnigi peab siin seda täiesti õigeks.
Olen ääretult rõõmus,8. november 2015, 09:41
et mu kommentaar just selle õige ,asjasse puutuva inimeseni jõudis. Tundub,et puudutas hinge. Tore! Ehk muudad siis oma käitumist. Vähemalt lootust on. Kulla laps,sinuni see kindlasti ei jõua,aga võta teadmiseks,et ka sinust saab pensionär.Loodan,et selleks ajaks oskad nii mõnestki olukorrast paremini aru saada,sest praegu ei jõudnud mu kommentaari sisu sinuni, Ega ma lootnudki. Tahad,valmistan sulle rõõmu? Tundub,et seda sa vajad. Kulla laps,ma olen tõesti üks kibestunud,rõvedik penskar,kes lihtsalt enam ei suuda aru saada,et kõik seal saates olnud noored inimesed käitusid lausa jumalikult hästi. Üks õige naine peabki selline olema!!! Ole rõõmus,ainult kahju on sinust,sa õnnetu inimlaps.
;)8. november 2015, 14:51
Noh näed sa siis, kui tore:) Minul jällegi hea meel, et sulle rõõmu valmistada sain.
Kuid kardan, et minu isiku suhtes sa eksid. Mul pole selle saatega mingit pistmist ja arvatavasti olen noorest peast sinust kombekam ja korralikum.
Mulle lihtsalt ei meeldi see "tänapäeva noored kõik hukas" Olin mina noor, siis mõtlesin, et minu põlvkond küll sellist iba ajama ei hakka. Aga nüüd näen, et minust nooremadki sellist iba ajavad. Ja tead, mis kõige hale-naljakam? Need, kes näpuga näitavad ja halvasti mõtlevad, on ise tulest veest ja vasktorudest läbi käinud ning nende maine ei kannata trükimusta.
Ma arvan, et naised ei peaks üksteise suhtes nii halvad olema, Aga nohh, ju sa arvad, et oled pidanud nii palju ebaõiglust taluma, et keegi peab su hinge mustusest lunastama.
Ei lunasta sind keegi. Aga praegu mina sind küll ei haletse, ise sa seda sappi kogud ja ohid. Ise juba suur inimene, võiksid oma hinge eest hoolt kanda, aga mitte teiste süütust valvata.
Ja veel, ma ei arva, et pensionär halb sõna oleks:)
Aga minul on kahju hoopis sinu lastest. Kui veel juhtub poeg olema, siis see mees pole kindlasti saanud normaalselt areneda ega oma elu elada. Anna talle hingamisruumi ja ära naeruväärista teda teiste silmis.
Saatesse oleks tulnud võtta korralikud inimesed!7. november 2015, 18:21
Loomulikult need ,peale Kristjani ei sobinud sinna. Tema oli ainus,kellel mõistus peas ja tabas ära,et on hea teha ennast arvutimängu sõltlaseks. Eesmärgiga võimalikult kaugele hoida sellisest lodevast peoloomast. Miks ta oleks pidanud seda tuhatoosi lakkuma??? Saates räägitakse muidugi nii nagu saatetiimile kasulik. Ei pea olema erilist haridust,et näha ja aru saada,kui lõdva käitumisega need noored olid. Tunnen südamest kaasa Juhani emale. Lausa rõve oleks teada,et selline minia majja tuleb. Kahju vanematest,kellel sellised lapsed. Olen jah ehk vanamoodne pensionär,kellel veel sent surmale võlgu, aga jube oli seda saadet vaadata küll. Mehele tahavad minna,aga suust tuleb ainult lolli juttu. Kristjani arukus ja mittesobivus saatesse oli juba esimesest hetkest näha.Ülejäänud oleks tulnud ka korralike inimeste hulgast valida. Siis oleks ka ehk saade õnnestunud. Nüüd otsitakse jälle saatesse ullikesi. Normaalsed ei julgegi enam kandideerida. Uurige ikka tausta ka. Peoloomad,lakkekausid ja nn. tuhatoosid leiavad üksteist kõrtsidest ja baaridest nii ehk teisiti ise. Ootaks ikkagi normaalset saadet,mida saab tõesti nautida. Võtke õppust saatest "Armastust otsides".,kus on kõik sümpaatsed ja korralikud inimesed. Ei ole kaugeltki kõik noored inimeed sellised,nagu seekord rahvale eksponeerisite. Edu teie tiimile selleks!
7. november 2015, 21:17
on ikka sõnavara ontlikul vanainimesel!? Ja selline kibestunud rõvedik (sulle arusaadav sõna) tuleb siin noortele epistlit lugema!!! Puhka jalga pensionär, seal saates ei olnud ühtegi nii rikutud mõtlemisega inimest, kui sina.
Sul on kalduvus kõiges ja kõigis halba näha, aga need noored seal küll halvad ei olnud.
Siim oli ehk joomakalduvustega, aga ilmselt mitte nii paha ja õel, kui sina.
Häbi sinul olgu, pläägu-läägu penskar!
Kui ilmtingimata halbu noori näha tahad, vaata krimit või midagi! Aga tühja koha pealt ära keeruta tormi ja klatši!
h7. november 2015, 10:43
Kui inimesd selliseid asju korraldavad näitab see, et nad on lihtsalt lollid inimesed.
Sander7. november 2015, 07:51
Selge see, et nii ajvaba projekti, ei saa kunagi keegi tõsiselt võtta. Inimesed, kes sobituvad aasta ja enam ning lähevad siiski lahku ja siin nüüd minutipealt kokku saades abielluda, nonsens kuubis.
ats7. november 2015, 02:44
Liisa tegi iga uue partneriga kohe lastest juttu, aga ise oli kirglik suitsetaja, napsiklaas ka pidevalt käes - sellisega tavaliselt last ei riskita saada, naljategemiseks kõlbab küll...
pole hullu7. november 2015, 12:37
Egas üks endast lugupidav naine ei tahakski last mehega, kes aegajalt naljategemas käib. See ongi naljamees, kellega nalja tehakse, aga peret ei looda ega lapsi tehta.
Ühel õhtul suitsetasid seal üsna mitmed, aga sarisuitsetajaid ja joodikuid naiste seas polnud. Naiste seas mingeid allakäinud paadialuseid polnud, kui sa seda teemat üritad rihtida ats-eit. Seda uinamuina klatšiteemat aruta 70+ eitedega, aga siin ära endale häbi tee! Ise suur mees juba.
Heh6. november 2015, 22:38
Mida oligi tarvis tõestada, selge ju et keegi ei viitsi mingis kommertssaates midagi tõsiselt võtta sest see pole ju ehe ja niimoodi ei tutvuta. Mida siis saatetegijad lootsid? Ma ka ei pingutaks sest see pole päris,ollallaa,juhõissa pulmasurmad!
Mida tahta?6. november 2015, 16:38
Meesteõgijast Liisiga saab hakkama vaid väga tugeva iseloomuga mees- teised ta lihtsalt hõõrub pulbriks.
Etsik7. november 2015, 17:37
Talle sobiks just täielik tallaalune, kes kõik ta soovid täidab, vaid tema sugulastega suhtleb, õe lastega aega veedab. Aga jääb muidugi ainult kaasa tunda sellisele, lõppude lõpuks kui ta naise lastesoovid ka täidab, siis on kõik trumbid naise käes ja jääb vaid elatist maksta.
6. november 2015, 13:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
6. november 2015, 14:59
Nõus, kuid tema ''abikaasa'' on kohutav. Parem tehku trenni :) muidu ainult joob ja suitsetab.
6. november 2015, 15:27
ei olnud "abikaasal" häda midagi, asjalik noor inimene. Kõik muu on maitseküsimus, mõned tahavad lihastes naisi, teised mitte. Võta ühtepidi või teisipidi, ta oleks liiga hea pojule.
Suitsetamisest võib loobuda, alkoholist ka, trenni võib tegema hakata, aga üks memmekas ei muutu iialgi meheks.
jo6. november 2015, 13:42
tsirkus!!! aga ju see ongi stsenaariumisse sisse kirjutatud, muidu oleks puruigav...
väike televaataja6. november 2015, 13:32
psühholoogide bardakk, ainult üks paar (need nn boheemlased) oli mõistlikult paari pandud
arvasin kui vaatasin6. november 2015, 12:08
Need tegelinskid ,kes neid paaridesse panid, olid ise imelikud. Eelkõige naised, kellelsalgud sorakil,kes mukitud tundmatuseni ja see kentsakas muie...Asurd. Kokku pandi täiesti sobimatud paarid. Kui inimene pole üldse valmis perekonda looma, miks ta sinna üldse ronib, ekraanile.
mukitud tundmatuseni6. november 2015, 12:43
Aga miks peaks olema äratuntav?
lihtne, Watson6. november 2015, 12:44
et sul oleks lõbudam ja saaksid oma kurja iseloomu siin välja valada
....6. november 2015, 12:05
ei raiska oma aega selliste riäälitite vaatamisega. Mainin vaid, et kuna ilmselgelt sellises saates osalejad teadsid, et tegu on vaid tühise telešõuga, mitte tegeliku ja seadusliku eluga, siis vastavalt sellele seda ka võeti. Pigem tegeleti enesereklaamiga. Eestis kehtivad seadused ei võimalda abielluda nii, et kaks võõrast inimest saavad esmakordselt kokku abielu vormistamisel.
arvaja6. november 2015, 22:32
Mina mõtlen nii, et kui oleksin läinud sellisesse telešõusse ja nõustunud kogu looga, siis oleksin ka täie eest möllanud, aga mitte süütukest mänginud, vastasel juhul poleks saatesse asja, ega sinna ei sunnitud kedagi.
lugeja6. november 2015, 11:22
No ropu suuga ja suhtlemisviisiga Liisit küll Juhan ei väärinud,tore,et lahku läksid.
Ka ämm9. november 2015, 12:08
Juhani ema võib rõõmustada, et sellist miniat ei saanud. Mulle ka ei oleks meeldinud.
Nimm6. november 2015, 10:43
Ime, et siis need boheemlased (nimesid ei mäleta kahjuks) kokku ei tahtnud jääda. Saates olid ju küll nii armunud koguaeg. Vähemalt käitusid nii. Aga vb oli see kõigest näitemäng.
valed inimesed olid paaris,6. november 2015, 10:32
kaks boheemlast tüdinevad peagi teineteisest, kaks põhimõtetega jäävadki omavahel jorisema, kaks teineteiselt õrnuse ootajat jäävadki ootama.
Minu6. november 2015, 10:28
arvates selline abielu ei saa kunagi reaalselt toimida.
10:28, 6. nov 2015 -le6. november 2015, 10:45
No ühes riigis, vist Inglismaal, siiski jäi...
Kas oled ikka ekspert?6. november 2015, 10:23
Psühholoog Kärt Kase. Miks panid siis sunniviisiliselt kokku need, kes ei sobinud? Järelikult tootsid eriala praaki. Psühholoogi pädevus? No vähemalt mitte ekspert.
jah6. november 2015, 12:19
Ma tahtsin ka kommenteerida, et see, et paarid kokku ei jäänud, näitab pigem eesti ekspertide ja psühholoogide taset. Olen seda alati arvanud (olen käinud nende juures ja korralikult eneseabiraamatust saab ka rohkem abi)
6. november 2015, 12:47
psüholoog näitab teed, mitte elab sinu elu
ate6. november 2015, 16:36
Egas eksperdid ise linna pealt neid pruute ja peigmehei neil otsimas käinud, vaid valik tuli teha neist, kes ise end kirja olid pannud. Antud valikust siis tuli see sobivaim leida.
troll8. november 2015, 14:03
Kahju, küll ekspert Kase pole. Paremal juhul pühholoogia spetsialist, kes saab lihtsamate juhtudega hakkama.
6. november 2015, 10:22
ja raha läks siis tuulde. eesti on jah suur rikas maa. saab raha kulutada sitastele projektidele ja rahvas on näljas.
7. november 2015, 14:54
erakanalid ei tegutse maksumaksjate raha eest
täht6. november 2015, 10:19
Taevas tule appi!.no milleks selliseid jamasid korraldada????????
qwerty7. november 2015, 13:15
Eks ikka reklaami müümiseks. Reklaami hind omakorda võetakse toote hinnast ja toote maksab kinni teadagi kes...
maali6. november 2015, 10:17
ÜKSKI ekspert ei suuda otsustada teiste inimeste tunnete ja mõtete üle .
tunnistagem - sellinne a`la mõttelend"Peaksidsobima" ON JAMA
soolapuhujad jäävad soolapuhujaks :)
aga noortel lihtne eneseimetlus ja piisav edevus - kindlasti said ka mingi õppetunni
#6. november 2015, 11:15
Millegipärast on igasugu psühholoogid ja suhtenõustajad ja eksperdid ise kõige õnnetumad inimesed. Kui nad ei suuda oma kooselu koos hoida no mis suhte nõu nad sel juhul mulle anda saaks?
Capl lock,vabandust!6. november 2015, 11:45
EGA SA NORMAANI ESIMEST NAIST MÕTLE...?
Arvaja6. november 2015, 10:06
Saade näitas, et igasugused "-loogid" on pigem kurjast. See jutuvada, mida nad oma õigustuseks välja ütlevad, on nii hambutu.
naisuke6. november 2015, 10:10
Saade näitas, et elu ongi selline!
Siiski6. november 2015, 19:08
Saate ülesanne oli paarid KOKKU viia selleks, et kokku jääda.
hmm6. november 2015, 10:05
Osalejad ei peaks olema mitte ainult vabad ja vallalised, vaid ka ilma eelneva nö kooselu kogemuseta. Kõik eelnev pagas selles osas on takistuseks, nagu saadet hästi põgusalt vaadates ka selgus. Mina nt ei sooviks endale abikaasat, kellel 10 (seksuaal)suhet ja 3 kooselu seljataga - see on juba ette määratud hukka minema. Mida puhtam minevik, seda helgem ja reaalselt toimivam tulevik.
tiina6. november 2015, 10:05
Kui armastad, ole valmis kannatusteks. Õnn ja rõõm ei ole lõbu ja lust. Kui abiellud, mõtle iga päev oma lubadusele teisest hoolida, talle andestada ja mida saaksid tema heaks teha. Mõtle oma lubadusele eriti siis, kui midagi kisub suhtes kiiva. Kui enne abiellumist pole sa kõigeks selleks valmis, siis ära teist inimest endaga seo.
l6. november 2015, 10:04
eksperdid või asjad..........oma kogemusest väidan, et just vastandid sobivad, ma ei kujuta ettegi, kuidas taluksin minuga sarnaselt mõtleva ja olemisega inimesega, ainult vastandid tõmbuvad ja pakuvad teineteisele huvi.
qwerty7. november 2015, 12:57
Veel vähem taluksid sa pikemalt kedagi endast kardinaalselt erinevat. Seks oleks ehk algul vaheldusrikas, aga kauaks sedagi ja mis edasi? Üks räägib arvutimängudest, teine teatrist? Monoloogi vormis.
...6. november 2015, 09:59
põnevuse asemel tegid ennast lolliks. vaatajatele on see muidugi õpetlik, eriti neile, kellel on soov riäälitites osa võtta, seda muidugi juhul kui ollakse analüüsivõimelised.
Riäälitites!6. november 2015, 10:30
Mis asi see on? Kas tõsielu sari? No nii kirjutagi.
pole ullu6. november 2015, 13:50
ära ennast liiga tõsiselt võta. Vot see mõjub lollikstegevalt, kõik muu elab üle.
lähen luurele6. november 2015, 09:58
Tahaks Kristjanit omale!
Vahetan6. november 2015, 10:28
09,586. november 2015, 14:36
ta peaks vist täiesti saadaval olema ja hilisem konkurents ka ei ohusta:)
Tuld, luuraja!
qwerty7. november 2015, 12:41
Saaksite üksteist teine teises toas arvuti taga shootereid tagudes luurata.
Johannes6. november 2015, 09:36
,,,6. november 2015, 09:20
saade oli õpetlik vaatajatele, kes viitsisid erapooletult kaasa mõelda. Kui lihtne on spetsialistidel arvata, et inimesed sobivad. Tegelikult ei sobinud ju ükski paar. Ja see ongi elus ju nii. Nii palju on erinevaid arusaamu, on erinevad põhimõtted, mis on inimeses sees peidus iseendagi jaoks ja iseendalegi üllatuseks, kui nende vastu põrkud ja ei ole võimeline neid ületama.
Kas armumine aitaks? Üks tark on öelnud, et armastus kui kõige ebakindlam asi - ja sellele tahetakse ehitada midagi kindlat ja püsivat!
Abielu on õnne asi ja neile, kes tahavad midagi oma suure tööga ehitada.
Vot, vot!6. november 2015, 10:28
Siit võibki järeldada, et IGASUGUSEID arvamusliidreid ei tasu tõsiselt võtta. Nii abielu-, kui toidu-, kaalu spetsialiste. Vähi"tadlastest" rääkimata. Kõik teavad, kuidas sina pead elama, ise aga elada ei oska.
troll8. november 2015, 14:05
Just. täpselt kirjutasid. Spetsialistiga ongi sedasi. Eksperdi puhul oleks kõik paarid püsima jäänud
6. november 2015, 09:01
Saatesse tulevad ebaküpsed noored kino tegema, see veel puuduks, et sellist abielu säilitada, mis on algusest peale valedel alustel, kus puudub teineteisega arvestamine ja üldse austus teise inimese vastu. Arvestage, et järjest rohkem on noori, kellele üleüldse abielu ei sobigi, nad on tulnud maailma millekski hoopis muuks, sotsiaalne surve iga hinna eest kaaslane leida on neile ainult nuhtluseks ja ei too midagi head.
6. november 2015, 09:51
Küsiks siis juba Jumala käest, miks nad on siia maailma tulnud
#6. november 2015, 11:23
Nad on kosmopoliidid. Tahavad elavad aaastakese siin. Suhtlevad vabalt. Siis tüdinevad ära ja on mujal aastakese ja seksivad kellega tahavad, kus tahavad ja mismoodi tahavad. Kui ära tüdinevad on till püksi ja talu edasi nagu vanasti selliste kohta öeldi. Ei mingit kindlat suhet, pühendumist või muud mis tööd ja mõtlemist nõuab.
.....6. november 2015, 08:54
Ühele paarile peale vaadates oli kohe instinktiivselt näha, et neid ei peaks paari panema. Olid erineva arenemiskiirusega ja ei olnud ikka nagu üks "pott ja kaan".
fsds6. november 2015, 09:29
"Kaas". Kaan elab mudas.
6. november 2015, 09:55
tegelikult kaan elab taimederikas tiigivees , angerjas redutseb mudas
Kaks tarka!6. november 2015, 10:25
Angerjas elab vabas vees, varjub aeg ajalt mutta.
fsds6. november 2015, 10:49
Ok, ma nii hästi ei tea, aga kas kaan verd ikka imeb?
Ats7. november 2015, 07:54
" kas kaan verd ikka imeb?"-täpselt ei tea, tampoon kindlasti.
Ilmselt raske6. november 2015, 08:37
kui üks osapool arvab, et abielu on võimalus "lapsevankris edasi jonnida", mitte täisksvanuna aidata teisel eluvankrit vedada.
ANNI6. november 2015, 22:42
Kes sinu meelest seal eluvankrit vedas, kas see litsakas Liisa?
Annit9. november 2015, 13:05
vist ei taha keegi, et kibestunud.
KO6. november 2015, 07:42
Need eksperdid võiksid tunnistada, et nad oma valikutes eksisid. Ärgu süüdistagu ainult osaleaid.