Inimesed

"Saatesarjas selgitati välja Eesti parim pagar, mitte parim kondiiter! Krista oli parim valik." (133)

LISA KOMMENTAAR

matu11. november 2015, 17:10
Kahju tõesti et Merle ei võitnud,kogu aeg mingi susser eesti moodi!
Ave5. november 2015, 23:22
Angelika kartis tōesti konkurendi ilmumist.
enx5. november 2015, 18:50
Merle on võidu jaoks liiga noor ja ilus . Kaunis ilma iluravita ,ilusüstiteta ja isegi ilma värvimata ja veel nii andekas ......
oi,oi5. november 2015, 17:01
Palju õnne Kristale! Olen saanud maitsta Krista tehtud sefiiritorti,just sellist mida siin kirutakse,ja see tort on tõesti väga-väga maitsev!!!Poes on sefiiritortide valik päris suur,aga maitselt ei ole ükski nii hea.Saate võit ei tulnu ju ainult selle tordi põhjal,vaid paljude teiste küpsetiste kokkuvõtte põhjal.Krista küpsetised olid õnnestunud. Saates osalejad olid kõik tublid ja inetu on kui peale kohtunike otsust vehitakse rusikatega.
nina vingus 5. november 2015, 15:38
Angeelika! Pane palun Rocca Al Maresse müüja kes oskab inimestega suhelda ja naeratada.
Luksist5. november 2015, 15:19
Võitsid kõik selles saates. Eriti need, kes saavad Merlelt saadud nippe edaspidiselt kasutada. Mulle meeldis Ants, kes on oma ala proff. Kahju et lõpptulemus oli natuke kallutatud ja võidu sai see, kes tegelikult seda väärt ei olnud (minu arvates). Merlele ja Liisale aga soovin suuri kordaminekuid ja ma väga loodan, et Oberweis saab Luksemburgi varsti omale konkurendi ja Kang samuti Eestisse.
!!!5. november 2015, 15:18
Tore inimene võib ju Krista olla... Angelika ja Ants,te mõlemad ei pakuks ju oma külalistele sellist "võidutööd"!?
teine naine Angeelikale5. november 2015, 15:12
Nõus ühe teise naisega, et Angeelika on liialt omale täitesüste teha lasknud, suu ja nägu paistes. Aga see selleks. Ka minu meelest olid kohtunikud ebaausad, sest parimad tööd ja ka puhtamalt tehtud olid Merlel, rääkimata siinkohal Merle viisakast välimusest versus Krista räpakusest nii toidu valmistamisel kui ka enda kasimisel enne saadetesse tulekut. Jahuda Merle upsakusest saavad ainult kompleksides väikesed eestlased. Ja öeda, et parim pagar oli siiki Krista, siis miks olid finaaltööd kondiitri valdkonda kuuluvad? Ja miks oli äkki prantsusepärane halb "makroonikuninganna" ja "levier" nimelise kohvikupidaja meelest?! Ebaloogiline kõik. Krista inimesena ja keskmiselt tubli küpsetajana oli tore küll, kuid mitte mingil juhul võitja. Kohtunikud tegid endale karuteene, enam seda jama ei vaata. "Ameeriklaste "Meisterkokk" ja austraallaste "My kitchen rules" on ehedad saated ja mis kõige tähtsam, ei teki kahtlustki saateid vaadates, et kellelegi liiga tehakse! Meil tehti! Aga noh, Eesti wärk ju, algtase! Vähemalt Angeelika leidis teises kohtunikus oma pulmatoidu valmistaja, seegi ju hea! Ehh!
maitse üle ei vaielda.5. november 2015, 15:09
Minu jaoks võitis õige inimene. Sest mulle meeldib lihtsus. ja ka see tort oma sefiiriga oli üks selliosteist kuhuoleksin tahtnud oma hambad pista, set juba väga pikka aega igatseb minu hing midagi sellist. Igasuguseid peeneid asju on on meil müügil aga mitte üheski pole ma saanud sellist mõnu tunda nagu korralikust ja ehedast sefiiritordist. kuna neid sööd niigi harva võiks see patta perfektne olla.
Inimesed jagunevadki kahte, need kes tahavad eestimaist lihtsust või midagi mis on ekstravagantne ja uus. need kes viimast eelistavad, nemad on pettunud kohtunike valikutes. kui saadet vaatasin ajasid krista tööted mul suu vett jooksma samas kui merle omad mind külmaks jätsid. maitse üle ei vaielda.
IMESID JUHTUB:5. november 2015, 15:56
juhtusin nägema ainult seda saadet, kus see krista põrandal pikutas, töölaudade vahel, selga puhkas...ja ise mõtlesin, et teda küll kauaks siin saates pole, aga oh imet- nüüd kaen, et VÕIDUKAS PAGAR- TORDIBOSS!!!
Mulle5. november 2015, 15:05
ei suuda mõista5. november 2015, 14:20
et kui valiti parim PAGAR, miks siis võistlustööd oli kondiitri omad? kas siis ei olekski pidanud vaid pagari tööülesandeid jagama, mitte torte jne? arusaamatu. jama saade, pisteliselt vaatasin, see nageelika on küll kena, aga saatejuhiks sobimatu, külm ja kalk nagu kala. aeglane ja veniv, saatejuht peaks särama, ilu pole veel sära, karisma puudub.
GANZ5. november 2015, 13:52
Prantsuse mimm oli parim!
mees5. november 2015, 13:31
Tegelikult olen väga suur sefiiri sõber aga ! no sellise tordiga võita meie hetkel siis ainuke võistlus????? Ja mis puutub siia hala mingi leiva tegemise üle,kus kasutati mingeid kättesaamatuid koostisaineid??? Taas küsimärk ! Täna on eestis kõik kättesaadav sellele,kes vähegi miskit tahab. Ja kui me oleks tahtnud pööbli võistlust,siis nii olekski pidanud välja kuulutama.Milleks siis udupeened prantsuse küpsised ja muffinid?? Oleksitegi karaskiga piirdunud ja kamakäkki kokkuväsanud ! Nüüd oli üks mimm süüdi,et püüdis miskit söödava kullaga gurmaanidele maailmataset püüda. Mage saade ja kindlasti enam ei vaata kuna sellest silgusoolveest kaugemale mittenägemisest ja stiilitusest on kõrini :(((
maamees5. november 2015, 13:26
Mis te siin vingute ja virisete.Kandideerige ise kuhugi saatesse.Tahaks näha,kuidas te hakkama saate.Teisi siin halvustate ,aga ise ennast ei näe.
eite-taati5. november 2015, 16:01
OLENGI ÕIGES KOHAS VINGUMAS- PÄRIS ÕIGE KOHT KOMMENTAARIDEKS...
MINE PAREM KARDULAID SORTEERIMA JA PANE TIHASELE PEKKI!
5. november 2015, 13:16
Kõik kolm finaalisaatesse jõudnut on ju võitjad. Palju õnne! Ja õigusega sai parima pagari tiitli Krista. Oskab hästi valmistada nii pärmitaignast tooteid kui ka torte, kooke. Väga sümpaatne inimene. Kritiseerijad vaadaku peeglisse!
See roositort oli lihtsalt jube5. november 2015, 13:10
Oli tõepoolest hämmastav, et see üleni roosaroosiline õudus parima tiitli tõi.
Oleks veel mõne kihi seda roosat roosihunnikut sinna vaagnale sättinud, oleks päris iiveldamaajav vaatepilt.
Kunagi vene ajal tehti selliseid võiroose biskviidi peale....aga neid pandi siiski paar tükki, mitte ei kuhjatud neid nii et üle ääre juba voolama hakkaks
Ei ela enam 5. november 2015, 13:22
vene ajal. Ja roosid olid siiski tehtud sefiirist mitte võikreemist. No see lihtsalt täpsustuseks.
Don't Worry5. november 2015, 13:08
elu paneb parima omal moel paika. Kommerts jääb pööblile !
Vot tak5. november 2015, 13:00
Eesti parim pagar ei saa olla inimene, kes teeb rukkileiva asemel ciabatta ja kasutab tooraineid, millest pooli pole Eestis saadagi. Võitis konkreetselt EESTI parim pagar, kes teeb lihtsast toorainest lihtsa asja! Merle osalegu Prantsusmaal parima pagari valimisel, saab seal oma kreemide nimedega hiilata.
5. november 2015, 13:17
parim pagar peab oskama kõike mitte ainult lihtsaid koduseid asju
..5. november 2015, 13:24
Eesti parim pagar peab oskama teha ciabattat? Võib-olla peab oskama teha mingit Siberi koduleiba ka?
mees5. november 2015, 13:36
Mis jahumine see nüüd on? Igasugust hiina jura tellitakse pööbli poolt kümmnetes tonnides ja kas on veel midagi mida ei saa tellida või siit poodidest osta? See võidutort oli tehniliselt tavaline igapere memme tase.Sellise konkursi oleks pidanud võitma mingi eriline ja unikaalne nt. see sama söödava kullaga taies!
Jaanika5. november 2015, 14:11
Ole hea mees ja tee siis sefiir nii valmis,et ta jääks püsima,sest mina ei tea kunagi,kas tuleb välja ja kas roosid jäävad püsima ka niikauaks,kui tort lauale jõuab.Seega tegelikult sefiiri tegemine pole midagi nii kerge,kui keerutada sokolaadi rulle ja panna sinna kulda peale.
Kuradi jäärapäine mees!5. november 2015, 14:15
See tort ei olnud võidutort. Võit tuli kogu saate ajal tehtud tööde eest kokku.
tort5. november 2015, 15:45
vägagi nõus sinuga, Kuradi jäärapäine mees!
Ja kui ei meeldi ja suudad paremine, mine ja tee, keegi ei ole kätt ette pannud!
6. november 2015, 09:48
Saadet näinud ei ole ja osalejaid ei tunne.
Shokolaadi tempereerimine on ikka tunduvalt keerulisem, kui sefiiri tegemine. Sefiiri puhul on oluline koostisained kaaluda ja siirupi keetmisel temperatuuri jälgida, üks lihtsamaid ja lollikindlamaid asju üldse. Seda, kas roosid püsivad kuni tort lauale jõuab või ei, ei pea ennustama, kogenud tegija näeb seda juba enne kui üldse roose tegema hakkab :)
Shokolaadi tempereerimine seevastu ei ole sugugi nii lihtne ja võistlustingimustes ei õnnestu see proffidelgi alati, mis siis veel koduperenaistest rääkida. kusjuures shokolaadi puhul oleneb palju ka shokolaadi margist, erinevate firmade shokolaadid võivad olla väga erinevad, mõnega on väga lihtne perfektset tulemust saavutada, mõni teine seevastu on ülitundlik kõige, ka tööruumi temperatuuri ja niiskusastme suhtes.
Õige valik5. november 2015, 12:50
kui mõelda, missuguse tordiga näkkusaamine jätab parema jälje.
5. november 2015, 12:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ma5. november 2015, 13:14
ainult selle sefiiri sealt ära sööksingi, muu jama ei huvita, kulda hamba alla ei igatse.
Merle blogi?5. november 2015, 12:38
Kas keegi teab juhatada Merle toidublogi aadressi?
palun..5. november 2015, 12:53
tirpaukas.blogspot.com
Merle blogi?5. november 2015, 12:38
Kas keegi teab juhatada Merle toidublogi aadressi?
5. november 2015, 12:25
Liisa Ja Krista olid PARIMAD!!!!! Õnne neile!!!!!
Jälle5. november 2015, 11:19
Eestlastel on tähelepanuvajadus nii suur et pürgitakse igasse saatesse. Oma mentaliteeti alla kiskuma. Kommertspask!!
5. november 2015, 12:11
see on igal pool maailmas nii. Vaata Eestist kaugemale ka
Kurb5. november 2015, 11:11
Jahh need küüned olid küll täiesti ebasanitaarsed. Pealegi oleks pidanud nõutama ka korralikke mütse. Kui parim pagar, siis oleks pidanud olema lõputöö ka pagaritoode, mitte kondiitritoode.
Saa aru!5. november 2015, 11:23
Hinnet ei pandud vaid lõputöö järgi.
must leib5. november 2015, 12:13
Õige, et ei pandud. Aga see jõleda koostise ja veel jõleda väljanägemisega tort oleks tulnud miinuseks lugeda.
Räägime päevast päeva tervislikust toidust ja siis kiidetakse seda inetut kaloripommi. :(
Ameerika meisterkoka saates peavad võistlustoidud vastama kõigile kunsti- ja maitsmis- ja tervishoiureeglitele.
Selge see,5. november 2015, 12:28
Krista oli parim , oma lihtsuses ja tagasihoidlikuses.See on selge, et sefiir vajub soojas ära.Maitset me ei tundnud ju ja seda teavad kohtunikud.Krista kõik küpsetised olid kenad.Edu !
Mis kisa5. november 2015, 12:56
sa siis teeksid kui sulle otse näkku öeldakse kui jõle sa oled?
just Ameerika....5. november 2015, 13:15
must leib5. november 2015, 13:28
Mina pole inimese kohta öelnud ainsatki inetut sõna.
Kaudselt5. november 2015, 14:18
oled ikka öelnud küll.
must leib5. november 2015, 20:01
Ma ei vaadanud seda saadet, mitte ainsatki osa. Vaatasin ainul seda torti fotol.
Ma ei söö enam ammu-ammu torte, aga välimuse järgi hindan ja maitse on meeles. Ehk võib mul ka oma maitse olla?
Kui nüüd veel kritiseerida, siis ei olnud mul ju õrna aimu ka võistluses osalejatest. Täna lugesin kommentaaridest, et üks on lausa õpetatud kondiiter...
Magusasööjatele aga soovitan hoopis tervislikke toitude elamusi.
eesti televaata koos brüsseli kapsa ja tema jüngritega on nagu lollide planeedilt5. november 2015, 11:04
SEe on teleshou ja mida rohkem brüssei kapsas ruigab ,seda õnnestunum oli saade ! Elagu eestimaine! Las brüsseli penid uluvad, teleshou karavan liigub uhkelt edasi ! Õnnitlen võitjat südamest !
Ehee!5. november 2015, 11:11
Päris eestlane ei jahi Brüsselit. Tema tüürib ikka ameeriklaste sabas.
pagari piparkook5. november 2015, 10:43
Peamine probleem Krista võidu puhul polnud isegi mitte see kohutavalt õnnetult väljakukkunud sefiiritort. Probleem oli selles, et mingit arengut polnud saate jooksul. Alustas vanamoodsa sefiiri ja biskviidiga ning lõpetas täpselt sama asjaga. Teiseks, olemata tohutu tervisliku toidu eest võitleja, leain siiski, et aastal 2015 ei peaks kokasaadet võitma biskviit ja sefiir.
Kui kaua5. november 2015, 11:03
sa jahud siin? Vaheta plaati. Või läks grammofon rikki?
aa5. november 2015, 11:06
Minule meeldisid kõik finalistid, aga olen täiesti nõus, et Kristal polnud arengut. Kellegi puhul, kes varem välja langes, peeti arengu puudumist otsustavaks. Minu lemmik oli Liisa. Tema oli paras vastane ka pisut upsakale Merlele. Väga tore saade oli1
Kas kui Krista5. november 2015, 11:09
oli maalähedasem, tähendab see arengupuudust? Arene sinagi, ikka päris Ameerikani välja!
mul5. november 2015, 11:10
ka lemmikuks Liisa.lausa ime,nii noor ja asjalik,annab silmad ette mõnele kogemustega pagarile.väga armas ja andekas tüdruk.jõudu edaspidiseks,kindlasti jõuab kaugele
to kas kui krista5. november 2015, 11:35
Millest on tulnud see arusaam, et maalähedane on palju jahu ja suhkrut? Mõtle nüüd, mida see maalähedane tähendab?
Maalähedane peaks ju üldjuhul tähendama lihtsat, kvaliteetset ja tervislikku.
5. november 2015, 12:15
potile mine oma tervislikuga. Tort olgu tort ja salat olgu salat! Ühe töö ämbritäis ja teist tükike!
to, to kas...5. november 2015, 12:59
Eks tee siis torti ilma jahu ja suhkruta! Milline labasus!
to to to kas...5. november 2015, 13:51
Väga head torti/kooki saab teha ka nõnda, et see ei mõju kehale +50kg. Tänapäeval on kättesaadavad ka teised jahud, mis ei mõju nagu nisujahu. MInda rohkem sa seda suhkrut sinna uhad, seda rohkem sa seda ka ihkad. See on nõiaring.
Labasus.....löö google lahti ja vaata mis sõna siia paremini sobiks. Labasus ei ole see õige sõna. Võib-olla natuke Merlet kuluks iga eestlase sõnavarasse ära... :)
Kui sul taguots5. november 2015, 14:21
liiga suur tundub, mine välja, liiguta ennast. Minule ei tee suhkur ega nisujahu liiga.
Minu taguots on normis5. november 2015, 14:37
samamoodi ka kõik muu. KÕIK teeb liiga kui seda tarbitakse liiga palju!
Kahjuks ei jõua inimestele kohale mida teevad need valmistoidud, liigne suhkur, jahu-jahu-jahu jne kehale. See, et keegi on enma-vähem normaalkaalus, ei tähenda veel seda, et tervis korras. Ülekaal ei ole see ainuke näitaja.
Piisab statistika vaatamisest, et näha kui korras eestlasel tegelikult asjad on.
kus sinul see areng välja paistab, kadeduses või ?5. november 2015, 11:11
kadedus ruulib ....Elagu keskpärasus5. november 2015, 10:42
ega andekaid inimesi ei tunnustatagi kadedusest sest keskpäraseid inimesi on ju kuidagi lihtsam tunnustada . No mõelge ise ,tuleb lihtsalt keegi ja teeb 100 korda ilusama ja parema tordi kui Angelika ise ...
5. november 2015, 10:23
ega siis parima pagari tiitlit ei antud ainult viimase tordi vaid ikka kogu saate järgi. mäletatavasti Kristal tulid hästi välja ka leib ja pärmitaignast kringel, Merlel aga mitte. Kui Merle oleks midagi eestipärast ka niisama hästi teinud, siis oleks teine asi. Pealegi oli Merlel lisandeid, maitseaineid, kaunistusmaterjale kaasa toodud Prantsusmaalt. Krista kasutas meie kaubandusest saadavaid tooraineid. saate pealkiri oli Eesti parim pagar, mitte Parim välismaine maitse. Pealegi oli Merle peaaegu professionaal - kursused lõpetanud. tegelikult meeldis mulle, et Krista tegi lihtsaid asju, mida ma ise ka teha saan.
Liisa oli väga tubli, aga mulle ajavad judinad seljale tema pikad ja keerulised retseptid, millest ma ise kohe eemale põrkun.
mulle meeldib lihtne ja maitsev. Krista tegi selliseid kooke.
Kõik olid tublid.5. november 2015, 10:31
Palju õnne võitjale. Kõik olid tublid aga mõju avaldas just see, et kodumaisetest materjalidest oskas lihtsaid asju valmistada. Mõnes mõttes ei ole hea kui ema on pagar, lapsed juba nii noorelt ülekaalulised, sellest on kahju.
Ülekaal5. november 2015, 10:43
ei ole mitte ühe inimese, ega ka ühe põlvkonna mure. See saabki kogu planeedi rahvaste mure olema.
...5. november 2015, 20:08
Tean et üks Krista lastest põeb rasket haigust sellest ka kaalutõus.Et palun jätame lapsed asjast välja .
kas5. november 2015, 14:02
siis tingimused polnudki ette antud ja teada? Ise ei vaadanud, sõin rasvast sealiha sel ajal...
Kui5. november 2015, 15:25
Käiksid poes siis näeksi, et meil ka kōik olemas
Areneda on vaja saage ometi oma ebatervislikudt pärmitaignast ja sefiiris üle
mmm5. november 2015, 10:04
Võitja oli üldarvestuslikult parim ja mingi ühe tordi pärast kiskuda kahtlevat materjali välja.Tehke midagi asjalikumat,kasvõi huvitavamaid uudiseid.
tordi5. november 2015, 10:03
no eks see sefiir vajus seal soojas lihtsalt ära, aeg piiratud, ei saa külmikus kaua olla ega midagi. aga Krista oli selline kodune nagu me paljud
nojaa5. november 2015, 12:28
Õigesti tehtud sefiir ei vaju kuskil ära.
Toidu5. november 2015, 10:03
Valmistaja tööpind peab olema puhas
Vaadake artikli juures olevaid pilte, ja veendute milliset räägin
Parim oli merle
pagari piparkook5. november 2015, 10:01
Viletsad vabandused, et valiti parimat pagarit. Kui algusest peale oleks pagarit otsitud, siis milleks need kondiitri-ülesanded saatest-saatesse? Parima pagari selgitamisel ei tohiks lõputööks olla tort, peaks olema kringel. Kokkuvõttes oli läbinähtav, kuidas ühtäkki lepiti kokku, et teeme Krista võitjaks ja siis hakkas žürii teineteisevõidu kiitma lihtsust ja külapoodi. Mage lõpp sarja esimesele hooajale. Kõige suuremaks kannatajaks on Krista, kes saab nüüd igal pool pragada. Nii juhtub, kui hakatakse sohki tegema.
PS Mis auhinnaks oli? Kuum käepigistus?
Tene küsimus:5. november 2015, 10:06
Kas veoautojuht ikka tohib sõiduautoga sõita?
Meister5. november 2015, 10:17
ei tohi, kui tal vastava kategooria juhitunnistust ei ole
Sa oled lollim5. november 2015, 10:39
kui leivaauto tagavara ratas.
maksavad reeglid5. november 2015, 12:19
Veoautojuht võib sõiduautoga sõita küll, kui tal vastavad load on.
Kui on aga toimub veoautojuhtide võidusõit, siis seda ta sõiduautoga teha ei tohi.
Ikka jaurad?5. november 2015, 13:01
Kas tead mõnda "C" kategooria juhti, kellel "B"-d ei ole?
Soovitus5. november 2015, 10:00
Saates oleksid võinud ikka kõikidel ühesugused toiduaine komponendid olla.Vot,siis oleks huvitav olnud ja võrdne,mitte nii nagu selles saates oli.Oleks tahtnud ikkagi näha kuidas see Merle tavalise rukkileiva tegemisega hakkama saab. Kui tuleb uus hooaeg,siis palun tehke nii,nagu on teistes sarnastes saadetes,tehakse toitu ainult saate sahvris olevatest ainetest,mitte saates osalejate kaasa toodud ainetst.
pagari piparkook5. november 2015, 09:58
Viletsad vabandused, et valiti parimat pagarit. Kui algusest peale oleks pagarit otsitud, siis milleks need kondiitri-ülesanded saatest-saatesse? Parima pagari selgitamisel ei tohiks lõputööks olla tort, peaks olema kringel. Kokkuvõttes oli läbinähtav, kuidas ühtäkki lepiti kokku, et teeme Krista võitjaks ja siis hakkas žürii teineteisevõidu kiitma lihtsust ja külapoodi. Mage lõpp sarja esimesele hooajale. Kõige suuremaks kannatajaks on Krista, kes saab nüüd igal pool pragada. Nii juhtub, kui hakatakse sohki tegema.
PS Mis auhinnaks oli? Kuum käepigistus?
Kas tisler5. november 2015, 10:05
võib ikka uksi ja aknaid teha? Ta ju erialalt puusepp.
Kellamees5. november 2015, 11:02
Tisler- tegeleb moobliga, puusepp akende, uste, porandatega.....ja ka nende paigaldusega...... Vanasti oli ka laudsepp....... Tegeles saeveski korval laudade hooveldamisega, mootu saagimisega, profiili andmisega.....
Omaette klass olid trepimeistrid, eriti veel keerdtrepi tegijad, see oli juba meistriklass.... Ehk ei olnud see valmistamine veel nii suur kunst kui koige välja-arvestamine ja sobitamine.sobimine.....
Teen neil vahet küll.5. november 2015, 11:07
Aga küsin siis täpsemalt: Kas tisleril on keelatud teisi puutöid teha? Või üldse muid tegemisi? Näiteks torti küpsetada?
pagari piparkook5. november 2015, 09:56
Viletsad vabandused, et valiti parimat pagarit. Kui algusest peale oleks pagarit otsitud, siis milleks need kondiitri-ülesanded saatest saatesse? Parima pagari selgitamisel ei tohiks lõputööks olla tort, peaks olema kringel. Kokkuvõttes oli läbinähtav, kuidas ühtäkki lepiti kokku, et teeme Krista võitjaks ja siis hakkas žürii teineteisevõidu kiitma lihtsust ja külapoodi. Mage lõpp sarja esimesele hooajale. Kõige suuremaks kannatajaks on Krista, kes saab nüüd igal pool pragada. Nii juhtub, kui hakatakse sohki tegema.
PS Mis auhinnaks oli? Kuum käepigistus?
Foo5. november 2015, 09:56
"See Gordon Bleu kursus teeb silmad ette enamikule Eesti kondiitrikoolidele." - selle väitega jäetakse nagu õhku rippuma võimalus, et mõni Eesti kondiitrikoolidest on siiski veel parem?
lugeja5. november 2015, 09:46
etj5. november 2015, 09:41
Minu arust vääris Krista võitu küll! Seda enam, et tema tegi oma koogid jm alati käepärastest vahenditest, mitte ei kasutanud hirmkallit võõrtoodangut. Merle on pealegi end sellel alal koolitanud, Krista ongi selline kodupagar, kes teeb kättesaadavatest asjadest häid asju ja selline ongi Eesti parim pagar!
Paraku5. november 2015, 09:38
Olen nôus nendega, et saate vōit läks valele inimesele, see viimane tort küll kriitikat ei kannatanud.
Kahtlemata olid vōistlejad erinevad. Aga vōitu väärisid pigem merle ja see tartu noor neiu.
Merle puhul meeldis see, et teda oli äärmiselt huvitav jälgida ja muidugi tema puhtus ei lakkunud lusikat, ei sōrmi, lühikesed värvimata küüned ja juuksed alati kinni ja ei toppinud sōrmi juustesse ja ei ōginud pidevalt.kōigi teiste puhul eriti mōne puhul jättis see küll soovida
Merle puhul häiris mōnes saates see prantsuse teema aga žürii tōi ta oma repliikidega maapeale ikka tagasi.
Helen5. november 2015, 09:37
Minule küll meeldis, et Krista võitis. Liisa oli ka minu lemmik ja tema võit oleks ka mulle meeldinud. Kuid too prantsuse sõnadega peenutseja Merle...jube tüütu tegelane oli. Mingi edvistaja ja küll ta oli alati solvunud, kui tema tööd parimaks ei valitud. Nojah, tema ikka ju välismaal koolitustel käinud ja suur proff ;)
Laulik5. november 2015, 10:37
Ja see tema laul, kui Krista päeva parimaks tunnistati!!!
sefiir5. november 2015, 09:33
ei tasu minna võistlema kui kaotusvalu on nii suur! Kui ei ole esikohta väärt, mine nuuksu padjasse :)
Tom5. november 2015, 09:38
Niiru5. november 2015, 09:30
Krista on õige parem, ta on klassikaline keskmine eestlane, kodupagar. Just sellist meile ongi vaja!
Merle on liiga peen ja moodne, lisaks ei ela ka Eestis. Liisa ilmselt ei oskagi teha klassikalisi lihapirukaid ja sefiiritorti.
Minu arvates on Krista väga tore ja õige võitja.
Ei5. november 2015, 09:41
Pagaril ega kondiitril ei tohi tööd tehes olla küüned lakitud muide
Aga5. november 2015, 09:56
siis ei tohiks ka kodus süüa tehes küüned lakitud olla muide.
Jah,5. november 2015, 10:48
ei tohiks ka kodus süüa tehes olla küüned lakitud. Absuoluutselt keelatud on lakitud küüned ka kodus toitude tegemisel, kus tuleb kätt pidi nö materjalis olla (nt tainas, kotletid jne). Ag eks igaüks teab, kuidas ta oma peret toidab ...
Mainin5. november 2015, 11:09
Need küüned polnud lakitud vaid geelitatud...ja nendega võib kivi ka kraapida, maha midagi ei pudene :D Aga Hügieenimõttes on sellised pikad kulliküüned kahtlased küll..
Muide5. november 2015, 15:32
Ka geel pole pagariärides lubatud,
Aga alati vōib kasutada kindaid
Brix5. november 2015, 11:13
Siis olekski võinud saate pealkiri olla "Keskmine eesti kodupagar". Aga praegu otsiti väidetavalt siiski parimat.
mann5. november 2015, 13:34
KLASSIKALINE , KESKMINE EESTLANE , KODUPAGAR !!!! Siis on meil neid ju sadu ! Sellise sefiiri lärakaga saab tõesti iga koduperenaine hakkama.
kas5. november 2015, 14:07
võisteldi parima klassikalise eestlase, kodupagari tiitlile? Siis on küll jah, õige!
Pole5. november 2015, 15:29
Nōus ka lihte kodupagar vōis ja peaks arenema,
Em5. november 2015, 09:21
Ei ole see munavahustamine midagi nii lihtne, kui artiklilommentaar väidab. Ka sefiiri valmistamine on keeruline. Merle ei pruugiks kogu selle kullasära kõrval sellega hakkama saada. Krista võit oli igati õige. Tegi kõik ülesanded rahulikult ja oli sõbralik, mitte ei targutanud ja kelkinud oma oskustega.
Tegelikult5. november 2015, 09:14
Oli ikka see Krista tordi välimus üsnagi maitsetu ja pleekinud värvidega, lahja välimusega võidutööks "Parim pagar" tiitlile.
jama5. november 2015, 09:25
ma arvan et tordi puhul on maitse olulisem, kui et mis kunstiteose ma sinna tordi peale olen suutnud voolida.
Jana5. november 2015, 19:52
Oluline on ikka maitse. Vaatasin neid kolme torti. Merle tort ei ajanud üldse isu peale. Eriti seda kulda vaadates. Mõtlesin ainult, palju see tema tordi omahind võiks olla. Kas ikka on vaja niipalju erinevaid maitseid kokku panna?. Mustikatort tundus algul ahvatlev, kuid kui tükk välja lõigati ja pruuni nägin, siis isu kadus. Ainus tort, mis isu peale ajas oli Krista tort. Muidugi ma olengi suur sefiiri sõber.
Ja mis KODUpagar see Merle on, kui tordi tegemiseks peab enne suurlinnas šoppamas käima ja keskmisest suurem palk olema.
Anu5. november 2015, 09:12
See saade meeldis mulle väga. Tore, et reality showd on võimalik teha ka ilma selleta, et osalejaid omavahel tülli aetakse ja intriige punutakse.
Anu5. november 2015, 09:11
Mulle saade väga meeldis. Oli vahva näha, et reality showd saab teha ka heatahtlikult. Kindlasti oli osalejatel pinge suur seetõttu, et tuli täita keerulisi ülesandeid väga piiratud aja jooksul. Samas ei aetud kedagi omavahel tülli ega punutud intriige.
kõuts5. november 2015, 09:08
ainult saates osalejaid vahtisidki vä?
5. november 2015, 09:06
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
5. november 2015, 09:37
Huvitav, kas kaal on ka määrav parima pagari väljaselgitamisel?
ewe:5. november 2015, 10:03
Mulle tundus, et kaalukam pagar kaotas ikka mõne kilo- kõik see kaametate värk ja ei näinud kordagi, et ta oleks kaussi või sõrmi lakkunud...mul kama, kes võitis, sest elus palju suuremaid probleeme, millest mõelda...
5. november 2015, 11:34
Jätame lapsed välja ,kunagi ei tea mis on selle taga .Haigus...mida iganes.
Urrr5. november 2015, 08:48
Ma tean näiteks Põlvas ühte tordimeistrit kes kõigile neile saates osalenud tegelastele koha kätte näitaks.
no mida5. november 2015, 09:03
sa urised, loomulikult on paremaid olemas, räägime ikka neist kes saates osalesid.
5. november 2015, 12:22
aga saatesse ei pääsenud.
hei, Sina Urrikene!7. november 2015, 00:42
See saade ei ole koha kättenäitamiseks, Tuleb teha koostööd, mitte lammutada ja rivaalitseda. Ära enam nii rumalalt kirjuta.
metsakoll5. november 2015, 08:47
Mul ka hea meel et see ülbik Merle ei võitnud. liiga ennast täis a la ma elan välismaal ja Pariisis õppinud , mida te matsid teate.
Tegelt5. november 2015, 09:43
Oli merle parim, eestlastel olekski aeg areneda ja midagi muud juurde ōppida
Brix5. november 2015, 11:17
Võisteldi siiski parima pagari, mitte kõige soojema ja sõbralikuma pagari tiitlile.
ps5. november 2015, 16:57
välismaa on teie jaoks ikka kosmos. paljud plaksutavad teie rumaluse peale, sest te ei oska ju elult paremat soovidagi ja nii on ka teid kergem rakmes hoida. tunnen kaasa teile siiralt, et see silmaring teil nii kitsas on
5. november 2015, 08:10
Minu arvates oleks parim valik olnud Liisa. Oma vanuse kohta vääriline vastane nii välismaal õppinud-studeerinud Merlele, (keda poleks üldse tohtinud teistega võistlema lasta) kui ka Kristale, kellel on suuremad ja pikaajalisemad kogemused.
ohh5. november 2015, 08:00
õiendasin siin Angelika kallal, et ta enda kohvikus on ebakvaliteetsed tarte tatinid, aga ei avaldatud kommentaari. (Rocca kohvikus on need kõrbenud õunamoosiplärtsud). Muidu vaniljekreemi ekleerid on lemmikud!
muhv5. november 2015, 07:59
Mul oli hea meel et see ennasttäis kondikubu ei voitnud. Liisa ja krista olid môlemad väga toredad.
Krista tore inimene5. november 2015, 07:57
Meie pere lemmik oli ta ka ja valiku üle ei nurise.Erinevate saadete ja voorude võitja oli küll enamasti Merle ja kõige professionaalsem küpsetaja ta ka kahtlemata oli aga kõik kolm finalisti olid tegijad. Krista kodusem,teised kaks innovaatilisemad.
Angelikale5. november 2015, 07:57
Loodan, et loete kommentaare. Teie Rocca keskuse kohvikus olid sellised tarte tatinid, et saatest lendaks need pauguga välja. Ostsin, et sest saates tundusid nii ahvatlevad. Kuulsin ka, mis siis on see lubamatu viga - aun moosina. Kohvikust sain kõrbenud õunamoosiga larakad, 2.50 tk. Töötajad on ka muidugi ebasõbralikud vahel. Seekord oli neiu vist haige ja seetõttu tujutu.
Maims5. november 2015, 09:43
Ka pr.Angelika Kadrioru kohvikus on äärmiselt tõrksad ja üleolevad teenindajad. Kuna logistiliselt mulle see koht sobib, siis käin igapäevaselt, aga tegelikult need vingus näod seal, IGA PÄEV VINGUS preilid, ei sobi kellegi hommikusse. Ära tööta kui ei meeldi, arusaamatu kaadrivalik. Klient nagu tülitab neid ja on põlgust väärt, et ostab. Vastik maitse jääb suhu.
Täiesti5. november 2015, 09:55
Nōus, käidud, nähtud
Kvaliteet vahel väga kehv....
Mõmm5. november 2015, 10:11
Täiesti nõus kusjuures. Olen seal ühe korra käinud ja enam ei lähe, sest nii üleolevaid ja ebaviisakaid teenindajaid pole ammu mujal kohanud.
5. november 2015, 10:48
Jah Roccas oli ääärmiselt ebaviisakas teenindaja.
5. november 2015, 07:56
Barim bägär5. november 2015, 07:56
Kindlasti on eestis sadu kui mitte tuhandeid paremaid pagareid kui pagarisaate krista või anzeelika. Paljud ei pea vajalikuks lihtsalt ennast eksponeerida. Ja mis kasu sellest peale enda lolliks tegemise olekski?
nii5. november 2015, 09:04
ja milles siis lolliks tegemine seisnes? küpsetamises?
maga välja!
5. november 2015, 07:41
meeldis see saade, ise ka väike gurmaan:) aga jah Eesti parim pagar....enamus sooritusi oli ju kondiitri vallas....seega võit igati õiglane
5. november 2015, 07:40
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
J. 5. november 2015, 10:54
Ka minu kaalukauss kaldub Merle poole. Ta oli parim.
Angeelikale5. november 2015, 07:28
Oled ilus naine, aga kas nende täitesüstide jms. liiale pole läinud? Päris hirmus oli vaadata saadet