Val Kilmer koos pojaga.Foto: Vida Press
Inimesed
4. november 2015, 07:00

Surmahaige Val Kilmer keeldub kõrivähiravist

Radar Online’i andmeil pole kõrivähiga võitlev Val Kilmer ikka veel arstide nõu kuulda võtnud ning keeldub ravist. Christian Science’i usuliikumise jüngrina üritab 55aastane Hollywoodi staar kasvajat lahkuma veenda ning end terveks mediteerida.

Kuid nüüd on filmis "The Doors" Jim Morrisoni kehastanud Vali tervis täiesti hävinud. USA veebikülje andmeil nähti teda ratastega raamil Los Angelese haiglasse kärutamas. "Ta suutis vaevu rääkida," ütleb Radar Online’i allikas, kelle sõnul oli Kilmer ühendatud trahheostoomiatoru ja teiste meditsiiniseadmetega.

Radar Online’i andmeil avastati kasvaja jaanuaris, kui Kilmer kiirabiautoga haiglasse viidi. Tookord kinnitas poja kõrivähki ka tema ema Gladys Leach. Suvistel fotodel oli Hollywoodi näitleja ehmatavalt sissevajunud palgetega ning kandis kaela ümber paksu salli. Kuid Val püüab halva mängu juures head nägu teha.

"Ringlevad kuulujutud, et mu tervis on jälle halb ja olen haiglas," kirjutas ta hiljuti Facebookis. "See on täiesti vale. Käisin haiglas kinnitust leidmas, et mul pole mitte mingisugust kasvajat ega infektsiooni."