Tele

"RADAR" TÄNA: ebamugav tõde elust Vao pagulaskülas (45)

LISA KOMMENTAAR

ebameeldiv4. november 2015, 07:06
nāide Vaost on korruptsiooni nāide . mida tehti tegelikult 5000 euroga , mis seina remondiks kirja pandi .
Ärni4. november 2015, 00:17
See tv võttegrupp võiks nädalakese toimetada ka mõnes Soome ja Rootsi pagulasi täis linnas, siis näeksid mis meidki ees ootab.
Kortermajas3. november 2015, 22:36
Esimesele korrusele tuli võõramaalaste pere,mitte neegrid. Välisuksest tulles trepist,otse krt. uksest pisteti ukse taha suur must prügikott. Küsisin,miks nii,meil nii ei tehta. Rohkem pole peale sattunud....kuid täna elanikuga kohtudes ütles,et keegi kõrgemalt korruselt pidevalt ei luba tal prügikotti ukse taha panna. Ütlesin,et meil pole kombeks ja teie peate end muutma ja kott kohe konteinerisse , mitte kaeblema elaniku õiglase nõudmise peale. Nii,et muuta neid moslemitest võõraid on lootusetu - hoopiski meie peame siis hakkama ennast muutma. Tegi ikka vihaseks küll sellime käitumine tulnuka poolt.
to Kortermajas4. november 2015, 00:57
Appi, millised nahhaalid. Teised peavad siis nende prügi prügikasti viima.
Mida sellised küll endast mõtlevad ?
maamiis3. november 2015, 22:22
panite tähele ,et kui neeger uusi sokke küsima tuli siis ei pidanud ta naisterahvast kellekski ja iseenesestmõistetavalt võttis laualt VÕÕRA kruusi teega endale?
A.H.3. november 2015, 22:15
Tra! Jälle MEIE peame midagi muutma. Kui NENDELE siin ei meeldi, siis lebigi oma kodumaale tagasi, seal on neil arstiabi, koolid, lasteaiad, sobiv toid, soe ja päris mugav elu.
dim3. november 2015, 21:46
mis nad peksavad sealt rahvast minema vüi, isegi saksamaa teatas need tüübid lähevad kõik tagasi, meil nad mingi nippiga pagulased, kas moskva nõudmisell vüi.3. november 2015, 21:42
Huvitav miks usa saatkond neid vaibale ei kutsu, minu teada on afganistaanis nende korrakaitse jõud sees.
Kata3. november 2015, 21:37
Kusjuures viimane mees võttis kogu selle jama kenasti kokku: ''Kas sa ei tahaks minna pigem Saksamaale või Soome?'' ''Ei, ma ju moslemite eest siia põgenesingi''. Tea kas enamus seda märkas, aga selles kommentaarist saab rohkem infot kui kogu ülejäänud saatest tegelikult.
et siis3. november 2015, 20:19
Mida teha saame? No õpime ära kõikide keeled. Neil endil ju raske. Koolis ja arstijuures anname järjekorra. No muidugi igaüks peab saama omas keeles teenindatud ja õppida. No ja oma teenistusest oleks ilus ja viiskas kohe teatud osa neile ära anda. Ega kalleid külalisi ei saa tööle sundida. Kui teil juhtub olema korralik oma maja, vahetage see otsekohe pagulase tänase elamise vastu, kõik ikka kallite külaliste heaks. Elamise asukoht peab olema ikka Tallinnas mitte kuskil kolkas. Sai vist kõik kirja.
murueit4. november 2015, 10:08
Räägitakse ju, et kui muutusi tahad, siis muuda e n n a s t ! Ega keegi teine ei muutu.Hakkame pikki seelikuid kandma, meestele otsa ei vaata,prügi lajatame,kuhu juhtub...ja olemegi varsti räuskavad kõrilõikajad-räpakollid-tainapead.
mõttetu saade, palju olulisem oleks hoopis3. november 2015, 18:16
võtta needsamad teated tegelikkusest Saksast, Rootsist, Soomest, kus varjupaigataotlejad
* haihtuvad (miks? kuhu? millest nad elavad, kust selleks raha saavad?)
* räuskavad ja laamendavad, kui toit ei sobi või pole mugavaid elamistingimusi (kas see on siis tõesti tõeline hädasolija suhtumine?)
* ahistavad naisi/lapsi (nii et juba kohalikel kästakse enda riietumist korrigeerida ja Norras hakatakse saabujatele loenguid pidama, et minis naine ei nõua enda vägistamist - kusjuures see on vist üldse vabatahtlik, need loengud - eriti kasu siis - keegi vast ei lähe kohalegi... Ja miks neid ahistajaid KOHE juba pole kinnimajasse pandud, loengut võib sellistele pervertidele ilmselt lugema jäädagi kuni mõni jälle ära vägistatakse - ei tea, kas siiski vangi läheb!)
Nii - kõigile eenimetatud (ja veel sajale muule) küsimusele oleks hoopis vastuseid vaja!
Ja neid on vaja küsida kõigilt Eesti tuntud pagulaspooldajatelt = oma rahva pärast häbi tundjatelt eesotsas meie presidendiga ja juhtivajakirjanike, -poliitikutega. Otse kaamera ees tahaks kuulda, kas need probleemid on tõesti ebaolulised, marginaalsed ja meid ei puuduta grammivõrdki?
Ah et sisseränne on jube väike ja meie niigi vähe võtame ja nad ei taha tullagi - oodake,m kui neil oma punt tekib - las Radar uurib välja, kui suurets inimgrupist alates on väljamaal oma jopesid massiliselt juurde tulema hakanud? äkki see 500 tk juba ongi, mis meile kindlalt ära tuleb. ?
Siis oleks Radar tasemel.
Aga praegu: nagu mingi keskkoolitasemel teema - meid ei huvita mitte Vao TÄNA, vaid Eesti HOMME!
Kas nii raske on nii lihtsaid asju mõista? Mõtlevad inimesed ...
ja veel3. november 2015, 18:27
nimekirja peaks muidugi veel lisama
* "tippspetsialistidest" pagulased: las need väitjad tutvuvad pagulaste statistikaga ja öelgu oma suuga, mitu % tulijatest siis tippspetsialistid on ja mis keeles nad suhtlevad ja kui usaldusväärsed üldse on nende kraadid (kui neid peaks kellelgi juhtumisi olema)
* ja - ah, seda kõike on nii palju, millele need pooldajad/rahvasõimajad võiks vastata - mitte ühelegi küsimusele pole kuulnud arukat vastust :( Lahmitakse ainult mingeid artikleid, kuhu saab kirjutada anonüümseid kommentaare, aga pole mitte AINUMASTKI ajakirjanikku, kes julgeks kõik need kommentaatorite tõstatatud küsimused ja teistes ELi riikides juba teravalt esilekerkinud probleemid lahendamiseks anda, et näeks, mida nad KONKREETSELT siis vastaksid.
Mõttetu värk.
Mõttetu ajakirjandus :(
Mugav, ennastsäästev, rahvast eirav, loogikat vältiv ja eelkõige: dialoogi välistav.
Milleks siis üldse?
Trollolll3. november 2015, 18:03
Meedia propaganda sõda alaku !
jhjh3. november 2015, 17:49
Tellimus lugu .Kes maksab tellib muusika.Aga nii see ei peaks käima et kaltsakad tulevad ja nõuavad.20 a.tagasi soome tööle minnes ei tulnud küll pähe nii nahaal olla et minna ja nõuda,Praegused majanduspagulased aga teevadki nii.
pärnakas3. november 2015, 17:40
Olgugi, et kõik Vao pagulaskeskuse elanikud ei pärine ohukolletest, on nad ikkagi iseseisvalt Eestisse jõudnud, ka siis kui see ei olnud nende eesmärgiks.
Risti vastupidi on nn kvootide alusel meile toodavatega, mis on karjuvas vastuolus inimlikkuse ja hoolivusega nii toodavate kui kohalike eestimaalaste suhtes. Me ei saa olla teistega solidaarsed, kuna meie elatustaset ei saa võrrelda ülejäänud Euroopaga.
tõesti raske3. november 2015, 17:38
kas3. november 2015, 17:37
eesti isadele on tähtsam oma inimesed ,või mingid pagulased ,kes juba nõuavad.
Minu poolt3. november 2015, 17:28
null tolerants, nii oli, on ja jääb!
Ei3. november 2015, 17:23
harju iial selle mõttega et mingid mustad siin laiutama hakkavad.
Meedial3. november 2015, 17:14
tasuks kolida ka Eesti maapiirkondade põliselanikke filmima. Tühjaksjäänud külad, suletud koolid, kuudepikkused arstijärjekorrad, ühistranspordi puudus, töötus. Vist oleks nagu hullem olukord, kui majutatud, toidetud ja taskurahaga varustatud mustade olukord keda Ilves ja Rõivas lohutamas ja toetamas käivad?
3. november 2015, 17:54
Sellist tellimust ÕL-l ei ole, pole mõtet minna.
naine3. november 2015, 16:52
Suur verekoer ja pipragaas on minu sõbralikus...ükski kaltspea ei saa tundma ennast minu läheduses mugavalt....ei iial! ! !
Radar pangu ennast põlema...
Mer keli sõjakuulutus.3. november 2015, 16:32
Selge selle kanali tõmbame täna nimekirjast maha, aitähh reklaami eest :)
midagi on mäda3. november 2015, 16:09
selle filmilõigu juures.Minu arvates on filmitud hoopis seda maja kus elavad Eestlased.Immigrantide maja on väljast palju korralikum.
ets3. november 2015, 19:36
Siin ei ole midagi mäda. Varjupaigataotlejad elavad nii korda tehtud majas kui ka selle näidatud maja ühes trepikojas.
Pisarakiskuja3. november 2015, 15:41
Radar mingu elagu nädal mõnes Lõuna-Eesti metsakülas, kus võibolla käib nädalas korra kauplusauto aga võibolla ei käi ka. Kus ilma autota inimese jaoks on ainuke side välismaailma jaoks möödasõitvad metsaveoautod või Eesti Energia tehnilised sõidukid, mis kõrgepingeliine teenindavad.
jalgratas 1803. november 2015, 22:01
Selle laias laanes üksinduses elamises on see asi, et mujal maailmas saavad seda endale lubada rikkad, vaesed elavad linnas slummis. Ära siis hädalda, hakka elama. Maailmas elatakse ka sellistes kohtades kus lähim kauplus on päevatee kaugusel või rohkem, kui üldse... keegi ei vingu . Mida sul sealt vaja on iga päev? Tee oma lobudikust jaanilõke, suvel hea soe astuma hakata. Maad ja metsad maha müüdud ..., ikka oma rumal peakene on süüdi pisarakiskumises.
Küsimus radarile!!!3. november 2015, 15:41
Kas tavalisel eesti kodanikul on eestis mugav elada!?
3. november 2015, 18:03
Võõrastele kõik luksused ja omadele järjest kasvavad maksud, siis on solidaarne? Venelaste mõtlemisest ei tea sa muhvigi. Majandus juba on seiskunud, edasi mõelge ise, mis saama hakkab, kui hakatakse ettevõtteid sulgema ja töötajaid koondama. Millest te neile edaspidi maksma hakkate? Endal toiduvarud on olemas? Kohalikele vaestele ei jõua toidupakidki kohale. Hea riik küll! Ainult valede mäed kõrguvad taevani.
3. november 2015, 21:31
to 18:033. november 2015, 21:32
Õige. Väga konkreetselt tõid välja, Eesti mull jookseb tasakesi aga kindlalt õhust tühjaks.
mis muud3. november 2015, 15:19
Olen alati mõelnud, kuidas kamp pätte suudavad kogu rahvast oma käpa all hoida. Ilmselt puudub rahval julgus ja ühtsus pätid minema kihutada.
kleptokraatia kiituseks3. november 2015, 18:05
Asemele pannakse samasugused varganäod, jälle uued autod kinni maksta.
Äratus3. november 2015, 19:34
eestlane3. november 2015, 15:10
ja mida radar nüüd sellega siis öelda tahab,kui ma enne seda saadet vaatasin,siis täna mitte
vfjj3. november 2015, 15:09
Vaesekesed. Propaganda käib! Jälle mingi laps on nii öelda söödaks visatud.
vfjj3. november 2015, 15:09
Vaesekesed. Propaganda käib! Jälle mingi laps on nii öelda söödaks visatud.
Indrek23. november 2015, 15:06
Mnjaa, albaanlasi kotitakse igal võimalusel aga eritrea neegritega tuleb orjalikult ümber käia sest muidu on rassism!
oksendamiseni3. november 2015, 15:04
tahaks Soomeski rahulikult bussiga sõita, aga ei källäää- käläää- kälää mölisevad telefonidega ja see kohutav hais! Ei aitäh!
Õige3. november 2015, 15:22
See spetsiifiline lõhn viis inimese selleni, et pidas bussi kinni ning läks maha ja oksendas lausa. Jõle lihtsalt! Vaikselt ja normaalselt need inimesed olla ei oska, ikka üle bussi, üle rongi käib see nende möla.
Scaramanga3. november 2015, 15:01
Pagulased Albaaniast !?
Afganistaani probleemid lahendati Ansipi poolt ära juba 5 aastat tagasi:
https://www.youtube.com/watch?v=-bjmEzUlbck
Scaramanga3. november 2015, 15:01
Pagulased Albaaniast !?
Afganistaani probleemid lahendati Ansipi poolt ära juba 5 aastat tagasi:
https://www.youtube.com/watch?v=-bjmEzUlbck
Õudne3. november 2015, 14:57
Järjekordne demagoogiast pakatav arvamuslooke nn vaestest pagulastest, mille abil üritatakse pisaraid välja meelitada :D No ei õnnestu, mitte kuidagi ei õnnestu, neid illegaalseid immigrante armsaks muuta!
tull3. november 2015, 14:52
vao võiks sulgeda kesk ja reformi esindajad valitsuses ja riigikogus peaksid neid omades korterites