Foto: Kuvatõmmis/TV3
Tele
3. november 2015, 14:01

VAATA! "Padjaklubi" Laura videoblogis: andke teada, kuidas asendada sõbranna tühja kohaga! (5)

"Padjaklubi" karakter Laura (Grete Klein) alustas videoblogiga. Ta märgib sarja Facebookis ilmunud postituses,et tema unistuseks on võita Eesti Blogiauhindade karikas ja sattuda selle postitusega oma tulevase mehe Facebooki pealehele.
 

Hei kõik mu armsad kallipaid!Ma olen niiiii elevil oma päris esimese blogipostituse pärast! Palun aidake mul unistus t...

Posted by Padjaklubi on Tuesday, 3 November 2015
"Padjaklubi“ Laura on otsustanud hakata maailma parimaks blogipidajaks, sest ta ei leia tööd. Laura loodab, et kui ta teeb ilu-elu teemalise blogi, siis hakkavad kõik kosmeetikafirmad ja eluks vajaminevate asjade tootjafirmad jagama Laurale hästi palju tasuta nänni, millega tüdrukud siis ära elaksid ja ei peaks kunagi ise enam asju ostma.
 
Laura kõige suurem unistus on saada Eesti parimaks blogijaks ning ta loodab seda rohkete fännide jagamiste, laikimiste ja häshtäägimiste tagajärjel jõuab informatsioon õigete inimesteni – kas siis õige kosmeetikafirmani, kust saab palju lahedaid asju, või hoopis õige meheni, kes avastab tema talendi ja tahab Lauraga elu lõpuni õnnelikult koos olla!
 
Laura teeb koos sõbrannadega oma blogipostitustes palju lõbusaid challengeid, räägib palju ilu- ja stiilinippidest, meestest, sõbrannadest, elust ja muudest põnevatest asjadest.
 
Laura blogi 1. postituses tuleb Laurale appi Miša ja tüdrukud teevad koos põneva ülemaailma kuulsa sosistamis-challenge’i, mis on jube naljakas!
 
Samuti räägivad nad Kristina rasedusest ja muudest nende elus toimuvatest teemadest.