Video: Mari Luud
Üritused
2. november 2015, 16:40

ÕHTULEHE VIDEO | Ikevald Rannap: "Kui on hea idee ja on, mida öelda, siis kolme minutiga saab selle ära öeldud küll." (1)

Ikevald Rannap, kes tänavu Eesti Laulu poolfinaali proovib kolme looga, leiab, et kolm minutit on täitsa piisav, et oma loo sõnum ära öelda.

Miks taas Eesti Laulul? "Miks mitte, lugusid ma ju kirjutan, ega meil palju selliseid võistlusi pole," leiab ka Ikevald sarnaselt Luisaga.

Lugusid esitab Ikevald ise. Peagi ilmuvalt plaadilt tuleb esitusele kaks lugu ning lisaks üks inglise produtsendiga koostöös valminud pala. "Lõbusad-rõõmsad lood. Novembris, detsembrist rääkimata, on mõnus, kui on sellist positiivsust ja rõõmsameelsust. Eks vaatame, mis onud ja tädid mõtlevad lava taga."

Spetsiaalselt Eesti Laulu jaoks Ikevald lugusid ei teinud, ent samas ei pea ta kolmeminutilist piirangut lugude pikkuse puhul pärssivaks. "Eks peab arvestama, et on erinevaid lugusid, mis peavad siia sobima. /---/ Kui on hea idee ja on, mida öelda, siis kolme minutiga saab selle ära öeldud küll."

Eesti Laulu esimene poolfinaal toimub 13. veebruaril, teine poolfinaal 20. veebruaril ning finaal 5. märtsil.