Robert Rool Movembri alguses.Foto: Erakogu
Inimesed
2. november 2015, 13:15

VUNTSIKUU ALGA! Vuntside nimel habemest loobunud Robert Rool: oma isa tõmbasin ka kaasa, varsti lähemegi koos arsti juurde (3)

Käes on Movember ehk vuntsikuu – kuu, mille vältel püütakse vuntside kasvatamisega tõsta teadlikkust, et üks õige mees käib arsti juures oma tervist kontrollimas ning teeb seda regulaarselt. Movemberist, mis on ülemaailmne heategevuslik liikumine, võtab osa hulk mehi ka Eestist. Üks neist on Kanal 2 saate "Krimi" ning Raadio Uuno hommikuprogrammi "Totaalne ärkamine" saatejuht Robert Rool. 

"Lugu selline, et ma olen kasvatanud ja armastanud oma habet juba viimased 6 aastat ja pärast keskkooli pole mul olnud ühtki uut tuttavat, kes oleks näinud mind ilma habemeta. Sel aastal otsustasin, et teen kõigile (k.a iseendale) ennast täielikult nähtavaks, kasvõi korraks," rääkis Robert Õhtulehele.

"Ja kuna olen pikalt mõelnud ka ise täieliku tervisekontrolli läbi teha, siis nüüd koos Movembriga on selleks ideaalne aeg. Oma isa tõmbasin ka kaasa ja varsti lähemegi koos kabinetti vereproove andma." 

Mida arvavad Roberti uuest välimusest tema sõbrad ja tuttavad? 

"Sõbrad on väga rahul mu osalemisega ja olgem ausad, paljud neist polegi mind ammu ilma habemeta ja veel vähem vuntsidega näinud."

Robert on enda sõnul väga "happy", et saab kogu oma protsessi ka raadio ning tele-eetris kõigile näidata - äkki seeläbi läheb keegi peale tema veel tervisekontrolli ja saab ära hoida halvima.

"Vunts rokib!" on Robert veendunud.