Raul SepperFoto: Teet Malsroos
Saund
2. november 2015, 09:21

Raul Sepper ei laulnud pärast peksasaamist kümme aastat (30)

Raul Sepper, kes laulis aastail 1978–1980 Vitamiinis ja 80ndatel Hotell Tallinna varietees, pidi 1991. aastal laulmise päevapealt lõpetama.
 

Eelmisel nädalal tänu Juss Haasma paroodiale uuesti meedia tähelepanu alla sattunud endine Vitamiini artist Raul Sepper...

Posted by Eesti Televisioon on 31. oktoober 2015. a.

Sepper meenutas saates "Hommik Anuga", et sattus valel ajal vales kohas olles miilitsale peksukotiks: "Vabal päeval olin fuajees, rääkisin tüdrukutega juttu, lubasin endale väikese kokteili. Ütlesin tüdrukutele, et oskan tantsida küll, ja tõstsin jala letile. Tuli miilits, näris nätsu ja küsis vene keeles: kas jalg üle minu ka tõuseb? Kui vaja, siis tõuseb, vastasin."

Sepperil soovitati lahkuda, ent kui ta läks makki kinni panema, olid tal järsku kolm meest kallal. "Üks lõi hambad välja, teine lõi kõrisse, kolmas tagus neerudesse. Viisid Vaksali tänavale, kaks tundi istusin keldris, kirjutasid 500 rubla trahvi välja."

Vigastuste tõttu polnud Sepperil aastaid häält. Ta mõtles isegi enesetapust.

Aastast 2001 on ta salvestanud ühe loo aastas ning esineb aeg-ajalt eraüritustel. Ametilt on ta kaitseliidu valvekoondises relvastatud valvur.