TÕELINE BONDI-TÜDRUK: Üks pilt räägib rohkem kui tuhat sõna – Bondi-tüdruk Lea Seydoux takseeris Daniel Craigi ja tema naise Rachel Weiszi vallatut embust õige morni näoga.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
31. oktoober 2015, 15:53

Bondi süda kuulub jäägitult proua Bondile

Uue Bondi-filmi „Spectre" kuninglikul maailmaesilinastusel Londonis ei jäänud kahtlust: agent 007 osatäitja Daniel Craig võib võtteplatsil kaunitare musitada nii palju kui jaksab, ent tõeline Bondi-tüdruk on siiski tema seaduslik kaasa Rachel Weisz.

47aastane Daniel ja temast kaks aastat noorem Rachel ei kipu tavaliselt oma armastust afišeerima ning on üheskoos vaid mõnel harval korral punavaibal poseerinud, kirjutab Daily Mail. Ehk on põhjuseks tõik, et nende armulugu sai alguse, kui kummalgi oli elukaaslane olemas. Nad abiellusid 2011. aastal vargsi pärast seitsmekuulist tormilist romaani.

Ent Sam Mendese lavastatud „Spectre'i" esilinastusel (Eesti ekraanidele jõuab film tuleval reedel) päästis briti näitlejapaar oma kuumad tunde valla. Hurmav Rachel säras Royal Albert Hallis uhkusest, hoides Danielit kõvasti kaisus, kui nad koos „Spectre'i" näitlejatega rivis seisid, et tervitada kuningakoja liikmeid – Cambridge'i hertsogipaari Williamit ja Kate'i ning Williami nooremat venda Harryt. Craig ei soostunud oma kaasa sõrmedest isegi kroonitud peadega kõneldes lahti laskma.

Daniel Craigil on vaid kaks aastat kestnud ja 1994. aastal lahutatud abielust inglise näitlejanna Fiona Loudoniga 23aastane tütar Ella. Enne Rachelit oli ta kihlatud seksika saksa näitlejatar Heike Makatschi („Armastus on see") ja Ameerika filmiprodutsendi Satsuki Mitchelliga. Rachel läks 2010. aastal lahku „Maadleja" ja „Musta luige" režissöörist Darren Aronofskyst, kellega tal on üheksa-aastane poeg Henry.