Kristjan PortFoto: Ardo Kaljuvee
Tele
30. oktoober 2015, 14:05

VIDEO | Tuntud spordiarst annab saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" head tervisenõu (2)

Täna kell 21.30 on saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" külas teiste seas tuntud spordibioloog Kristjan Port, kes harutab lahti eestlaste enimlevinud terviseprobleeme. Saatest saab teada, kui palju peab magama, mida peaks sööma, kas mõttejõul saab haigused külge ja milline on parim sportimisviis.

Külla on palutud ka helilooja ja pianist Olav Ehala. Tehakse juttu maestro elust ja heidetakse pilk nostalgilisele materjalile, kui Olav Ehala oli telesaatejuht. Ehalaga musitseerivad stuudios Nele-Liis Vaiksoo ja Lauri Liiv.

Saates on ka särasilmne Gerli Padar, kes sedapuhku paneb Teedu ja Kristjani higi valama – Gerli esitleb põnevat spordiala, mis saatejuhid kergelt ärevile ajab...

Moenõu on jagamas stilist Ženja Fokin, kelle kaval plaan on sel korral modelliks võtta saatejuht Kristjan. Ees on ootamas fantastiline moeshow – kas Kristjan kannab Ženja sobitatud riided välja? Tehakse ka juttu keskpärase riidekapi sisust ning Ženja annab moeteadlikku nõu, kuidas on võimalik vähese vaevaga suurepärane välja näha.