Daniel Levi elutoakontsert
Saund
30. oktoober 2015, 12:27

ÕHTULEHE VIDEO | Daniel Levi elutoakontserdist: tunne on kirjeldamatu!

Eile õhtul toimus Rakveres ühe toreda pererahva elutoas midagi enneolematut: püsti pandi terve bändiarsenal ja ansambel Daniel Levi andis seal vinge kontserdi.

"Kas ma pean nüüd midagi adekvaatset rääkima? Tunne on lihtsalt kirjeldamatu!" õhkas laulja Daniel Viinalass pärast kahetunnist ülesastumist. Kontserdi alguses teatas mees neid kuulama tulnud umbes 40 inimesele, et nad ei tea, mis saama hakkab ja ka mitte seda, millised lood esitusele tulevad. Daniel kinnitab, et põhjus polnud selles, nagu neil oleks prooviaega nappinud, vaid nad soovisid olla täiesti spontaansed. "See annab meile nii palju vabadust rahvaga kaasa minna ja vaadata, kuidas nad reageerivad. Otsustada, kas nüüd teha vaiksem lugu või panna kütet."

Daniel kinnitab, et ta on võga õnnelik, et neil tuli bändiga idee inimeste elutubades kontsertye anda. "Ma ei oska öelda, ma olen emotsionaalselt nii läbi kuidagi. See on alles esimene õhtu ja nii põnev, et meil on veel viis kontserti ees."

Täna õhtul astub bänd üles Tallinnas, homme minnakse üle lahe Soome ning järgmisel nädalal antakse elutoakontserdid Pärnus, Tartus ja Riias. 

Vaata ja kuula videost, mida Daniel Õhtulehele veel rääkis.