RASKE NUMBER: Rolfi sõnul oli Hurtsi parodeerides kõige raskem loo staatilisus ja solisti Theo Hutchcrafti hääle tekitamine.Foto: Mardo Männimägi
Saund
29. oktoober 2015, 14:11

Rolf Roosalu Hurtsi parodeering pälvis bändi tähelepanu (12)

Ülemöödunud nädalal esitas Rolf Roosalu saates "Su nägu kõlab tuttavalt" Hurtsi pala "Wonderful life". See ei jäänud märkamata Hurtsi solistil Theo Hutchcraftil, kes video Rolfi esitusest enda Instagrami postitas. 
 

It's Wednesday and here's a man performing 'Wonderful Life' on the Estonian version of Stars In Their Eyes.

A video posted by Theo Hutchcraft (@theohurts) on

"Sellist asja ei oska oodata," tõdeb Roosalu, et Hurtsi solisti tähelepanu tuli talle üllatusena. "Sõbrad ja tuttavad saatsid mulle sõnumeid, et kas ma olen näinud," räägib Rolf, kuidas ta teada sai, et Theo Hutchcraft videot tema esinemisest jagas. Hurts on inglise synthpop'i duo, kuhu kuuluvad laulja Theo Hutchcraft ja süntesaatorimängija Adam Anderson.

Rolf usub, et Hurtsi parodeerimine oli tema üks tugevamaid esitusi näosaate. "Me püüdsime teha nii hästi, kui saime, nii palju, kui seda videot on võimalik stuudiovahenditega jäljendada. Väga suure osa andsid kindlasti juurde tüdrukud, kes originaaltantsu tantsisid," usub Rolf.

Kõige keerulisem on "Wonderful life" esitamise juures Rolfi sõnul staatilisus. "Hääle tekitamine oli ka kindlasti keeruline. Meil on häältes natuke midagi sarnast, aga samas on ta ikkagi teistmoodi. Et ma iseennast ei hakkaks sealt laulust läbi laskma, see oli väga raske. Mingitel kohtadel oli ikkagi kuulda, et see polnud Theo hääl vaid minu oma. Seda oli väga raske teha."

Lauljatel on saates Rolfi meelest raskem kui näitlejatel. "Lauljad peavad muutma oma hääle võimalikult võõraks, sest meid on harjutud rohkem laulmas kuulma kui näitlejaid. See teeb meile need ülesanded raskemaks," usub mees.

Saates sai Rolf oma etteastega kohtunikelt positiivset tagasisidet. "Esinemine oli selline, nagu see video on – stiilne, väljapeetud, minimalistlik ja niimoodi sa ta ka ette kandsid," hindas Olav Osolin. "See number on video vääriline," lisas Tanja. Kokkuvõttes jäi Rolf kolmandale kohale, võitsis Sepo Seeman, kes tegi järele Tõnis Mägi laulu "Aed".

Märt Avandi tõi loo "Wonderful life" kohta välja ühe huvitava fakti. Nimelt tegid selle loo Hurtsi originaalvideos kaasa ka kaks eestlannat.