Foto: Kuvatõmmis/TV3
Tele
28. oktoober 2015, 19:46

TV3 VIDEO | Väikese Andrease imeline lugu: lootusetus olukorras pisipoisi tervenemine liigutab pisarateni! (25)

Andreas on väike ajukahjustusega poiss, kelle paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, vaid vanemate tahtejõud andis perele lootust. TV3 heategevussaates “Inglite Aeg” jagas Andreas oma lugu ja 30 000 lahket eestimaalast tulid talle appi.

Vähem kui aastaga on poisi paranemine olnud nii jahmatav, et toob isegi pereliikmetele pisarad silma, vahendasid "Seitsmesed uudised".

Sündides ajukahjustuse saanud poisikese Andrease raviks pidi perekond käima hirmkallis meditsiiniasutuses Ameerikas.

Väikemehe paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, ainuüksi vanemate suur tahtejõud hoidis neid tegutsemas.

Möödunud aasta lõpus jagas Andrease pere oma lugu TV3-e heategevuslikus laulusaates “Inglite Aeg” ja 30 000 lahket eestimaalast uskusid väikemehe paranemisse ning annetasi tema ravi toetuseks üle 70 000 euro.

Vähem kui aastaga on kolme ja poole aastane väike Andreas tublisti kasvanud. Temast on saanud täielik spordipoiss, kes tahab iga päev emme ja issi abiga oma uute treeningvahenditega harjutada. 

Enam ei pea Andreas tegema kõva liumäe peal valusat harjutust, ta oskab nüüd ise oma pead hoida ning teab täpselt, kuidas käekesed ja jalakesed liiguvad. Lakke riputatud rakmete abil õpib väikemees tasapisi oma keharaskust kasutama. 

"Inglite aeg" otsib ka sel aastal kaasmaalasi, kelleni tuua jõuluime.Kui Sinu või Su lähedaste eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest neil isekeskis on raske välja tulla, siis anna sellest teada, saates oma lugu aadressil: [email protected] või TV3, Peterburi tee 81, Tallinn.

Poisipõnni imeline paranemislugu vaata  alljärgnevast videost!