Saund
28. oktoober 2015, 17:31

ÕHTULEHE VIDEO | Metsatöll: film näitab 20% meie olemusest (4)

"See pole film, millega promoda Metsatöllu, vaid teadvustada inimestele, mis toimub selliste inimeste peas ja maailmas, nagu meie," ütleb Metsatöllu trummar Marko Atso filmi "Hundi süda sees" kohta, kus tölludel on täita ühe peategelase roll.

Mehed naeravad, et film näitab umbes 20% nende olemusest, sest üle on käinud ikka kõva tsensuur. "Tegelikult oleme me palju robustsemad," tunnistab Atso. Raivo kasutab filmi kommenteerides sõnu "südamlik" ja "siiras". "Ei tahaks küll seda sõna kasutada, aga oli tore."

Töllud on muusikat teinud juba 16 aastat, andnud välja plaate, käinud Ameerika tuuridel ja nüüd on neist tehtud ka film. Kas varsti on aeg elulooraamatuks? "Kui saame 25, mitte varem," ütleb Atso ja Markus arvab, et Raivo on neist parim kirjanik ja elulooraamat tuleb, kui too oskab miskit valmis vorpida. "Elulooraamat vaevalt, pigem mingi muu roppus," ütleb Raivo selle peale.

Kuula videost, kuidas meestele meeldis, et võttegrupp neid pea kuus aastat jälitas ja mida toob neile aasta lõpp ja uue algus.