Foto: BDG
Saund
27. oktoober 2015, 10:39

Popdiiva Janet Jackson tuleb Eestisse (3)

23. aprillil astub Saku Suurhallis lavale kuus Grammy auhinda võitnud popdiiva Janet Jackson. 

Lauljanna jõuab Eestisse uue maailmaturnee "Unbreakable" raames ja esitab nii oma vanemaid hitte kui ka lugusid oktoobri alguses ilmunud uhiuuelt albumilt.

Janet Jacksoni nimi ei ole popmuusika sõpradele kahtlemata võõras. Olles tuntud tänu oma innovatiivsetele, ühiskonnateadlikele ja kohati provokatiivsetele albumitele, võimsatele lavašõudele ning tele- ja filmirollidele, on Janet olnud oluline figuur popkultuuris juba üle 25 aasta.

Jacksonite perekonna noorima lapsena alustas ta oma karjääri teleseriaalis The Jacksons ja jätkas näitlemisega 70ndatel ja 80ndatel erinevates sarjades, nende hulgas ka näiteks "Good Times" ja "Fame".

Omanimelise debüütalbumi andis ta välja 1982. aastal, suurem tuntus saabus aga kolmanda albumiga "Control" aastal 1986.

Janet pälvis tunnustust nii muusikaliste oskuste, koreograafia, muusikavideote kui ka ühiskondlike teemade käsitlemise eest oma laulusõnades.

1991. aastal sõlmis Janet lepingu Virgin Records'iga ning temast sai üks enimtasustatud artist maailmas. Tänaseks päevaks on ta välja andnud kokku 11 stuudioalbumit, millest värskeim – "Unbreakable" – ilmus alles oktoobri alguses ning sai vägagi sooja vastuvõtu osaliseks. Tegemist on artisti seitsmeneda albumiga, mis tõusis ka Ameerika plaadimüügiedetabelis esikohale.

Janet on müünud üles 160 miljoni plaadi kogu maailmas ning tema hitid nagu "Nasty", "Rhythm Nation", "That's The Way Love Goes" ja "Got 'Til It's Gone" on tuttavad igale pop-muusika sõbrale.

Piletid Jacksoni šõule on müügil Piletilevi müügipunktides ja veebipoes piletilevi.ee alates 3. novembrist.