Film

Milleks piraatlus? Võimalusi on veel! (6)

LISA KOMMENTAAR

22. juuli 2016, 22:13
Just, kerige te tasulised filmikanalaite edasimüüjad kuu peale, meie teeme mis meie tahame ja ei maksa sentigi ei starmanile ei viasatile ega ka zoomboxile. Pealegi muusikat ja dokufilme loodusest jms asjadest saab ka netist vaadata ja maksad ainult neti kasutamise eest. Milleks eraldi osta neid kanaleid kui niikuinii kõike ära ei vaata vaid nuumad lolli peaga kanalite müüjaid. Tark teab kuidas odavalt hakkama saada, loll maksab peale ka veel.
torrendis kõik olemas26. oktoober 2015, 03:20
miks ma peaks filmivaatamist rikkuma idiootliku reklaamiga?
inimene25. oktoober 2015, 11:59
idiootsus kuubis "bla-bla-bla-elion" "bla-bla-bla-starman" - selleks pead olema vastava firma klient ja MAKSMA. MILLISEST otsast see TASUTA on ? ja kui ma elan maakohas, kus maaliini tuppa ei tule ja istun 4G otsas ? ainuke alternatiiv ongi sõber torrent. ...mitte, et ma tulihingeline piraat oleks - lihtsalt eesti (e-)poodides filmivalik nullilähedane ja isegi mainstream-väljaheiteid peaks füüsilisel kujul ootama vähemalt nädal - ei näe pointi, kui torrentist tulevad asjad tunni-kahega kettale.
Urmas25. oktoober 2015, 09:11
Enda tarbeks alla laadimine ja kodus vaatamine ei ole ju piraatlus!
Vanu Humphrey Bogarti filme ei ole eestis kusagil müügiski!
Kui tahan vaadata, siis loomulikult tõmban alla ja vaatan ja see ei ole piraatlus! Kui hakkaksin plaatidele kopeerima ja edasi müüma- see on piraatlus.
Mingi nali vä??24. oktoober 2015, 21:17
Igaüks teab, mida ja kust saab head-paremat. Nii lihtne ongi.
Paari euro eest?24. oktoober 2015, 11:22
Osta aga päevapilet 2 eurot? Ei osta!