Kaader Facebookis levivast videost.Foto: Facebook
Saund
23. oktoober 2015, 13:27

Suur Papa virutas klubis noormehele rusikaga näkku: vabandan publiku, aga mitte selle ees, kes mind provotseeris (89)

Tartus klubis Illusioon toimunud peol üles astunud räppa Suur Papa virutas ühele lavale astunud noormehele rusikaga näkku. Räppar vabandab juhtunu eest: "Kahetsusväärne, et see juhtuma pidi kõikide nende lahedate Tartu inimeste ees."

Facebookis levib video 16+ peolt, kus Suur Papa palub teda kuulama tulnud rahval kahele poole laiali minna ning keskele tee teha. Ühel noormehel palus räppa aga lavale minna. Kui too lavale jõudis, virutas räppa talle rusikaga kaks korda näkku, misjärel toimetas turvamees peksa saanud noormehe saalist välja.

"Vabandan publiku ees, kes kohal olid ja kelle peotuju see intsident rikkus, aga mitte selle indiviidi ees, kes maksis piletiraha ainult, et mind kõigi mu sõprade ja fännide ees provotseerida. Ta sai oma tähelepanu, mida ta ihkas, kahetsusväärne, et see juhtuma pidi kõikide nende lahedate ja heade Tartu inimeste ees," edastas Suur Papa vabanduse ka Õhtulehele.

Suur Papa ütleb, et armastab muusikat, selle loomist ja jagamist oma fännide vahel, ent vahel tuleb hetki, mil kaotad kontrolli ja pead iseenda eest seisma.

"Järgmine kord ära tule mu kontserdile, kui sa tähelepanu otsid artisti arvelt. Lava pead välja teenima, et inimesed saaks sind vihata ja sellele ronida, et ajalukku jääda kui kõige mannetum hater. Tartu on alati minu vastu hea olnud ja pidu läks võimsa hooga lõpuni, aitäh DJ Möls Club Illusion Ja Marek Falgot' ile suurepärase peo korraldamise eest, ja luban alati tagasi tulla, sest ma armastan oma fänne ja Tartut."