Blogid
22. oktoober 2015, 16:43

Abielu kaitseks (1)

Hiljuti kuulsin sõbrantsi käest teooriat, et naised löövat abielumeestele või abielus olemist teesklevatele meestele tunduvalt rohkem külge kui vallalistele. Mõned mehed panevat linna peale minnes selleks isegi abielusõrmuse sõrme.

Tema arvab, et asi on staatuses. Kui mõni naine on omal ajal arvanud, et just too isane on piisavalt hea tema eluaegseks kaaslaseks ja ta geenid on piisavalt head ta lapse isaks saamiseks, siis nii ongi. Vallalisel mehel on aga kindlasti midagi viga, et ükski naine teda veel ära võtnud pole.

Minu arvates aga on asi veel lihtsam.

Kui paljud naised ostavad oma mehele riideid? Minu kutt tahab jõuludeks, sünnipäevaks ja mõnikord niisama pühapäevaks kingiks saada triiksärke, kingi, pintsakuid ja muid ilusaid asjakesi, mida ma oma laitmatu moemaitsega talle välja valin. Lisaks kui paljud meist on suhte arenedes meest iluprotseduuridele ja koos trennis käimisele tutvustanud? Tean näiteks paarikesi, kus mees nädalavahetusel eelmänguna palub, et naine tal kulme kitkuks, näomaski teeks ja selga masseeriks. Meestele meeldib hellitamine.

Abielumeestele avaneb võimalus mõne kauni daamiga vallatleda ka sagedamini kui vallalistele. Eriti kui nad naise ilu- ja moenõuandeid järgivad ning välja minnes sõrmust kannavad, eks. Ning kui vallalised mehed elavad peamiselt pitsast ja Selveri salatist, siis abielumeeste taljet hoiavad vormis spinat, aurutatud juurviljad ja kinoa. Kas teate mõnda vallalist heteromeest, kes ise poest selliseid asju otsima läheks?

Pole siis ime, et naised kaasade imeilusaks tehtud abielumehi taga ajavad!

Ahjaa, pole midagi hullemat kui restos kaks tundi sõbrantsiga oma bossi taga rääkida ja siis avastada, et ta on kogu selle aja otse selja taga istunud. Ups! Kas Kuldne Börs veel ilmub?