Jim AshileviFoto: Heiko Kruusi / Linnaleht
Inimesed
21. oktoober 2015, 20:04

Jim Ashilevi: oleme siin olnud õega superstaarid, kuid on vaja karastuda (68)

Eestis sündinud ja kasvanud näitleja, telesaatejuht ja kirjanik Jim Ashilevi ütles ETV "Ringvaatele" põgenikekriisiga seotud rassismipuhangut kommenteerides, et tema ja ta õde on olnud siin superstaarid, kuid "on vaja karastuda".

Kultuurisaateid juhtinud Jim Ashilevi ema on lauljatar ja lauluõpetaja Siiri Känd-Ashilevi, tema isa ghanalane. Jimi õde Sandra Ashilevit teame vast kõige paremini seriaali "Viimane võmm" sirgjoonelise "laibalahkaja" Kassandra rollist.

"Olen saanud terve elu väga palju tähelepanu, olen terve elu olnud enda arust superstaar. Inimesed maast-madalast räägivad bussipeatusest, tahavad katsuda juukseid. Ma saan aru sellest, ma ei eelda, et kui keegi näeb välja näiteks nagu asiaat, et ta on Eestis sündinud", vahendas kultuur.err.ee Jim Ashilevi intervjuud.

"Olen elanud maailmas, kus mina ja mu õde on superstaarid, sellega tuleb toime tulla, on vaja karastuda. Minu plaan on kirjutada bestsellereid ja mängida hästi laval," rääkis Ashilevi, kes viimati kirjutas romaani "Kehade mets", mille ta täies pikkuses rahvale ette luges.