Tele

"RADAR" TÄNA | Endised töötajad süüdistavad suurfirmat ahistamises (9)

LISA KOMMENTAAR

Kas tegu on20. oktoober 2015, 17:37
mingi riigifirma erastamisega või mis?
Kajakas20. oktoober 2015, 17:30
Miks ma arvan, et tegu on mingi nooremate inimestega kes alles alustanud päris tööeluga? Et lootsid, et kõik tuuakse kandikul ette või? Ma olen enam kui kindel, et suures ettevõtes nagu seda telekom on... kus on töölisi oma 1500? Või enamgi veel. Ja sellest rahvast vaid käputäis virisejaid leidus on küll päris hea protsentuaalselt.
Nähtud isegi (tõsi teises ettevõttes ja teises ametis) kuidas noored tulevad ja emmigi teha ei viitsi. Suitsul käiakse iga 20-30minuti tagant ja siis imestatakse kui ülemus märkuse teeb ja peale katseaega lepingut ei sõlmita. Miks ka peaks?
Mind paneb pigem imestama kustkohast leiti need virisejad kas leidus tõesti paar saamatut kes said kinga ning koos "juhuslikult" radarise saatsid kirjad, et näe meid kiusatakse, tehke saade? Haiseb kogu see värk!
PS! Pole telekomi töötaja AGA nähtud kuidas nii suur ja väike firmades asjad käivad siis sellist jama kohtab pigem viimases.
Kui20. oktoober 2015, 17:08
firmas nii paha oli, siis ju puhas onn , et lahti lasti päeva pealt. Mingu Majsima kassapidajaks , siis voib vahel kassast püsti ka tõusta.Olen iseenda tööandja 20 aastat, pole kellelegi kurta , kui paha ja halb ma ikka olen!Kui töökollektiivis hakkama ei saa, toota üksinda. saad kogu päeva köögilaua taga kohvi juua. Arvutisse pole üldse vaja vaadata. Pangaarvele samuti.Joudu vingatsitele!
.20. oktoober 2015, 17:07
Eesti on analoogse juhtimis- tööstiiliga suurettevõtteid täis!
Aimar20. oktoober 2015, 16:26
Miks küll tihti räägitakse ümmarguselt. Mina ikka arvan, et konkreetsed inimesed on ahistamise taga oma otsustega.
Täpselt nagu poliitikas - riik, valitsus, riigikogu ja parteid vastutavad aga samas mitte keegi.
20. oktoober 2015, 16:19
kas telekom on elion+emt ?
ee20. oktoober 2015, 15:55
... TUBLI VÄL! ELIK KALM!
lsnsn20. oktoober 2015, 15:32
Ükspäev kujutasin endale ette kuidas ma töötan maksimas ja kuidas ülemus mu peale karjub. Lihtsalt sellepärast, et näidata, et võim,on temal. Ma võtaks natist kinni ja lohistaks mööda maja ringi ka pühiks põrandat. Näitaks, et võim pole tema käes. Saaks võib olla aasta tingimisi. Sama siin. Võtaks selle tooli ja viskaks nii, et selline ülemus elu sees pead ei tõstaks.
Urjuk20. oktoober 2015, 17:06
Loe ikka artikkel läbi - seal on küll ümber nurga, kuid üpris otse öeldud, et tegemist on suhteliselt noorte naistöötajatega, kel tööelu pole veel õieti alatagi jõudnud.
Katseajal on nendelt väga väike tõenäosus oodata enda õiguste eest seismist.
Samuti käib paljudes firmades tõsiseltvõetav lollitamine katseajaga.
Neil ei ole vaja pädevat ja stabiilset tööjõudu - neil on vaja võimalikult odavalt saada mingiks lühikeseks perioodiks värsket liha letile.
See, kui see liha hakkab millessegi süvenema, oma õigusi nõudma või keeldub midagi ebaseadusliku tegemast või korraldust täitmast kuulutatakse see liha kohe söödamatuks ja visatakse välja.
Kahjuks on see meie tööturul suhteliselt tavaline praktika.
Ülemusel ei ole vaja tarka (temast targemat) alluvat, kes suudab oma peaga ka mõelda.
Tal on vaja seda, kes oleks nagu dresseeritud puudel tsirkuses.