Tombstone USAs Arizona osariigis Foto: AP / Scanpix
Müstika
20. oktoober 2015, 12:25

VIDEO | Tombstone'is etendatud ajaloomärulis tulistas näitleja teisele ehtsa kuuli kerre (2)

USAs Arizona osariigis Tombstone'is tulistas üks näitleja etenduse ajal ehtsate kuulidega. Kuulist niidetud mees jäi ellu.

Tombstone'is on kombeks taaslavastada Metsiku Lääne paugutamisi. Pühapäeval tähistati seal linna aastapäeva puhul Helldorado päevi, mille käigus ehtne tulistamine aset leidiski, vahendas huffingtonpost.com. 

Tucsoni telekanal edastas, et näitetrupi Tombstone Vigilantes näitleja Tom Carter tulistas näitleja Ken Curtist, kuid Carteri relvas olid ehtsad kuulid – relv oli jäänud eelnevalt kontrollimata.

"Trupp katkestas kohe oma šõu ja Tomilt võeti relv ära," sõnas Tombstone'i linnaametnik. Tucsoni meedia teatel viidi Ken haiglasse, kus tal kuul kerest välja võeti. Mehel pole õnneks suurt häda midagi.

Carteri tulistatud kuulist sai kriimustada ka üks naisterahvas, kuid tema olevat arstiabist keeldunud. Ülejäänud Carteri kuulid tabasid kohalikke ärisid ja lähedalasuvaid maju.

Järgmisel nädalal peaks olema tähtpäev O.K. Corrali tulistamisel, mis leidis aset 26. oktoobril 1881. Linnapea ütles, et näitetruppi ei lasta uut märulit etendama enne, kui on üle kontrollitud nende poolt kasutatavad relvad.