Video: Mari Luud
Müstika
19. oktoober 2015, 12:24

ÕHTULEHE VIDEO | LAHTISTE USTE PÄEVA JÄRELKAJA: Savisaar lubas karja võõraid tuppa – kingikuhi toanurgas aina kasvas! (138)

Altkäemaksu võtmises süüdistatava Tallinna linnapea ametist kõrvaldatud Edgar Savisaare kodus Hundisilma talus toimus pühapäeval lahtiste uste päev, millel majaperemees ootab külalistelt ning hiljem toimuvast riitusest ja pühast talitusest positiivset energiat, mille kapo sealt olevat ära viinud. 

Hundisilma talus toimunu meenutas õdusat jõulupäeva, kus inimesed kaubanduskeskuses pikas järjekorras jõuluvana jutule pääsemist ootavad. Sel puhul ei saanud küll kinke inimesed, vaid hoopiski Savisaar oli see, kes ohtrate kingitustega üle külvati.

Savisaarele kingiti näiteks maal, õunapuu ja õlilamp, mille ametist kõrvaldatud meeri usin assistent toanurka vinnas. Neile, kes Savisaarega liiga pikalt jutustama jäid, märkisid tema abilised, et aeg on edasi liikuda, sest järjekord on pikk. Üks naine sellest ei kohkunud ja uuris, kas tal oleks võimalik Savisaarega eraviisiliselt kokku saada.

Keskerakonna teatel külastas Hundisilma talu ligikaudu 5000 inimest üle Eesti.

Vaata rohkem videost!