Raamat

Raamat seksist, mis inspireerib inimest tervikuna arenema (11)

LISA KOMMENTAAR

Iti24. oktoober 2015, 17:32
Viimasel ajal tundub inimese ja looma vahe selles olema. Loomad seksivad ainult indlemise ajal.Olenevalt loomas, kes kord aastas,kes kord kvartalis.Inimesed aga aastaringselt 3-5 korda õõpäevas. Järelkasvuga aga on lugu hoopis vastupidine.On tekkinud inimrühm kelle elu põhimõte ongi ainult seks.Liialguste järele on inimkonda alati tabanud krahh ja vaevalt seda kaua veel oodata tuleb Kõik teavad,et. see on juba meie poole teel. Siis võetakse meestel pead maha ja naised saavad ära jagatud.
möhh18. oktoober 2015, 16:39
mille põhjal otsustad, et see äraleierdatud jalgratta leiutamise teema ikkajälle meeldib??? miu vanaonud rääkisid kahh sel teemal pidevalt kui veidi hinge alla said.... niiet räägivad need, kellel puudus käes ja unistustes kõvad tegijad enda arust
mnjaa15. oktoober 2015, 16:36
Veel häid raamatuid: http://www.amazon.com/Margot-Anand/e/B001HMSYVW
Ja vaadakem ikka oma kallimale silma.
Võtke aeg kahekesi päriselt ja segamatult koos olla, jah, just pärast seksi. Siis kõik alles algab.
uu15. oktoober 2015, 09:15
see on tore, et nüüd on niisugune raamat, mis aitab inimest arendada. Milleks meile aabitsad ja koolid, kui on üks ja õige raamat, mis lahendab kõik probleemid. Ja lahendatud on ka Õhtulehe ja Postimehe seksiteemade probleemid. Iga päev tuli ju seksiteemalisi artikleid teha, muidu keegi neid kollasei ajalehti ju ei loeks. Nüüd võib ajaleht kokku hoida palgaraha - iga päev tsitaadike sellest arendavast raamatust ja OK.
nähh15. oktoober 2015, 07:02
jälle üks raamatuke, sõna sex pealkirja ja peaks müüma. Teed üksluist tööd-tahad vaheldust-aitab sex. Oled rampväsinud vaimsest tööst-igsugune füüsiline tegevus ajal mul hoopis elu sisse nagu kassile oleks tärpentiini p-sse pistetud.
sorts14. oktoober 2015, 23:54
Naine,tule ja ma teen sulle raamatus kirjeldatu puust ( tegelt lihast ja verest) ja punaselt ( sa pärast punastad kui sõbrannadele räägid) ette (taha,kõrvale jne).
:)
mida14. oktoober 2015, 17:43
minule võõras ikka saaks uut öelda. oma püsi-partneriga peaks ikka ise suutma kõigest rääkida jne.jne. olen pisut skeptiline. kuivõrd need eneseabiõpikud kõik juba vähemal / suuremal määral kordavad end. raamatupoes on neist riiulid lookas . imal juba nagu ... suure lugeja ja raamatu-sõbrana ei suuda isegi mitte enam neid sirvida poodides. pehmelt öeldes kopp ees nagu juba ... iga inime on sedavõrd unikaalne küll. et miskeid universaalseid võtteid rakendada nagu ... vat ei ole usku. inimesele on antud nii aju kui rääkimis-suhtlemis võime. vaevalt et miski suva onu mind targemaks teeks. mina ei usu. minu arust on eneseabi-õpikute turg liialt üle-küllastunud. aga vana pani rõhku ( ka pealkirjas) sexile. ehk isegi müüb. ei saa välistada. aga miskipärast olen kindel. et jääb ostmata / lugemata.
See raamat polegi14. oktoober 2015, 19:36
vanamuttidele. Nad nii kui nii kõik tembud teinud. Las aga noored saavad targemaks, neile läheb asja ette.
Naine14. oktoober 2015, 16:50
Ootan huviga selle raamatu lugemist,et ikka rohkem areneda,areneda ja ikka areneda
Jah, jah!14. oktoober 2015, 16:34
Miks on seksist rääkimine ja kursustel osalemine piinlik? :) Seks on elu ilus ja naudinguid täis osa. Nii palju kui ma sellest avatult ja rõõmsalt rääkinud olen, on see nii naistele kui meestele meeldinud.